Sari la conținut

Alexandru Rusu

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

349 citiri profil

Alexandru Rusu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut ,as vrea sa cumpar un Kawasaki kx85 de la un prieten dar a intamplinat o problema : ia crapat segmenti in interiorul cilindrului si a facut o zgarietura destul de mare , a duc cilindrul la un atelier care se ocupa cu astfel de chesti si din 85 cc la facut de 125 , ia pus piston si segmenti pe noile cote ale cilindrului . Am mers pe motocicleta , trage foarte bine , dar pe viitor se poate ca cilindrul sa aiba probleme din cauza asta ? Astept pareri , Multumesc
  2. Salutare ! Sunt in cautarea unei mobre si am gasit un GS 500 din 2007 si as vrea sa stiu daca se poate conduce cu cat. A2 ! Si care ar fi mobra ideala pentru un incepator ? Astept parerile voastre !
  3. Ahaa...... Eu o sa caut un motor care sa fie bunicel
  4. Deci o sa circul mai mult in afara orasului, nu bagazeje.... si pasageri cand o sa mai plimb vreo gagica ) sunt din Suceava » Post actualizat in 12 May 2015 11:12 http://www.lerepairedesmotards.com/dossiers/permis-a2-homologation-moto-occasion.php# Am gasit o lista cu motocicletele care se pot conduce cu A2 ,ii valabila ?
  5. Macke multumesc pentru sfat! Silvian74 mie imi plac cele viteziste si naked
  6. Buna ziua ! Ma numesc Alexandru am 20 ani 1,85 m 85 kg si as vrea sa imi cumpar o motocicleta de strada care sa se incadreze in categoria A2 ! Nu vrea ca motorul sa treaca de 2000 euro ! Astept sugestiile voastre ! P.S Nu am experinta pe motoare de sosea ,doar pe cross
  7. Salutare ! Am 20 de ani , 1,85 m si 85 kg si destul de puternic ! Am ceva experienta pe un Kawasaki de 85 si unu de 125...........Ma descurc si as vrea ceva nou..... Mobra va fi pentru urcari pe dealuri si padure .. Care ar fi motorul ideal de la KTM EXC pentru mine : 250 sau 300 ?
  8. Boss , nus prea convins ! Vreau sa stiu ce cred si ceilanti despre 450...... Este si yamaha de 450 si Ktm si Honda .... Dar carei mai bun ? Nu vreau sa fac o alegere proasta .......Sunt baieti care au avut 450 si care au , si vreau sa stiu ei ce cred de aceste motoare !
  9. Mmmmm ...Eu mas risca cu un 450 ...Dar vreau sa stiu daca ii buna ....sa nu imi para rau dupa
  10. Honda Cr500 zici ...... Vazui si Honda crf 450 ...Aia imi palce si ii puternica..........Partea cu controlatul , stiu ca experienta nu vine odata cu motocicleta dar cred ca sunt capabil sa controlez cat de cat un 450 sau 500 !
  11. Ii destul de fioros ? Cu 125 pot sa spun ca nu prea am ce face, locuiesc in zona de munte si vreau ceva care sa ii lase pe amici mei in urma !
×
×
  • Creează nouă...