Sari la conținut

Newbie 03

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Newbie 03

  1. Newbie 03

    Accident Medgidia

    Am stat si am tot citit, nu am intervenit deloc pana acum! Intotdeauna o sa existe opinii diferite! OMU' pana nu trece printr-o oarecare situatie similara pur si simplu nu e deacord cu cele intamplate! Si legat de echipament....eu am fost la inmormantarea lui Mario, Dumnezeu sa-l ierte si pe el si pe mos, si invit orice motociclist sa vina full echipat la 30+ grade , motoare la 110-120 grade(moment in care opream motorul), pe un traseu de vreo 7km lungime care s-a parcurs in vreo 1,5 ore cu o viteza de vreo 5-km/h sau cum se merge la pas la o inmormantare, caci erau momente cand opream motoarele din contact si impingeam din picioare deplasarea motoarelor. Noroc tot cu frati de ai nostri motociclisti care umblau pe jos cu apa rece si intrebau in stanga si in dreapta care vrea apa, caci pur si simplu te topeai! Invit orice motociclist sa faca un traseu asemanator ,si apoi sa mai vorbeasca doar in cunostiinta de cauza despre echipament in conditiile date!
  2. Nu am idee, sunt la prima moto!
  3. Am schimbat bujiile la viespe. Fara a da jos rezervorul, cum zice manualul , se desface radiatorul din prinderi si se trage spre jos. Nu va ganditi ca aveti spatiu mare de manevra ca nu este. Cu putina chinuiala si cheia de bujii de la hornet din trusa am reusit! Cam asa arata bujiile date jos. Cine se pricepe? Erau bune? Erau duse? Mai mergeau?
  4. Viespea mea e din 2005, bord digital cu indicator nivel benzina si nu am buton de comutat pe rezerva!
  5. Salutare, vreau sa schimb bujiile la viespe, manualul imi zice sa desfac radiatorul din sustineri, apoi tras putin in fata, si schimbat bujiile. A mai facut cineva treaba asta? e dificil? Am vazut ca se practica si scoaterea rezervorului pt schimbare bujii; M-am tot uitat la rezervor si nu vad sa am ceva vreun buton/rotita pt a oprii benzina din rezervor! Care variante e mai simpla pt schimbarea bujiilor? Stima!
  6. Multumesc! Zgomotul de la ambreiaj am inteles ca nu afecteaza in nici un fel parametrii de functionare ai mobrei, adevarat sau?!?
  7. Salutare, sunt proaspat posesor de hornet 600cc 2006 si sunt curios de cateva chestii: - un led rosu care clipeste (HISS) dupa ce opresc motorul. E normal sa clipeasca? Se poate oprii? - indicatorul de benzina(am gasit ceva in manualul de utilizare si sunt confuz)?! - ambreiajul face un zgomot, cand trag maneta de ambreiaj nu se mai aude , cand o las normal pe liber se aude! Am inteles ca e ceva de genu "asa fac toate"?! Asfalt uscat!
  8. Rog pareri despre moto sau cel ce vinde acest suzuki sv 650! http://olx.ro/oferta/suzuki-sv-650-n-k8-ID3QbUs.html#05c369bd37. Eventual poate vreun coleg o poate vizualiza daca sta prin sect 2 sa-mi spuna si mie ce si cum despre ea, sa stiu sa nu bat drumul degeaba din Constanta.
  9. Salutare, sunt incepator si am gasit un SV 650 din 2004 in Constanta, am fost sa vad motorul, a pornit ok, avea o toba de se auzea fain motorul dar parca se auzea si un ticait/tacanit de la motor. Am intrebat proprietarul si a zis ca e un zgomot normal. Acum intreb daca gasesc un sv 650 in constanta sa ascult motorul, fiind incepator nu-mi dau seama cum trebui sau nu sa sune un motor! Sau cineva priceput in aceste motoare sa mearga cu mine pt o evaluare contra cost bineinteles!
  10. Stie cineva pe unde anume este intrarea(nume strada). Eu vin de la CTA, si o sa vin mai exact dinspre Otopeni.
×
×
  • Creează nouă...