Sari la conținut

ss_mihai

Membru
  • Număr conținut

    261
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    lmvart

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploesti
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Dnepr/Aprilia Pegaso Cube
  • Numar Moto
    PH-90-CHP/PH14FKX

ss_mihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Aveti habar pe unde as gasi bucsi de grafit etanseizare tobe Aprilia Pegaso 650 1997?
  2. Este bun mecanicul? Nu ii dau de cap Apriliei mele. Se fleoscaieste...nu se urca in ture si tinde sa moara. este o Aprilia Pegaso 650 model 1997 pe carburatie.
  3. Salut! Revin cu intrebarea/rugaminte: Daca aveti o patina de lant Aprilia Pegaso 650 1997 (bucata aia de plastic fixata pe bascula pe care calca lantul) disponibila, va rog frumos sa imi lasati un mesaj cu pretul. Sau daca stiti de unde se poate procura noua! Multumesc frumos!
  4. Posted 17 September 2008 - 12:49 PM Ploua de ceva zile si chiar daca o sa mai vina zile bune nu pot sa nu ma gandesc la intersezon, sper sa fie cat mai scurt. Cand te mananca in fund sa mergi cu motorul si nu poti te agati de toate chestiile ca sa te mai amagesti, asa ca multi dintre noi isi vor intensifica prezenta pe acest forum. Ma gandesc ca am putea face ceva folositor decat sa trancanim, de cele mai multe ori fara folos, si anume sa facem o culegere a topic-urilor/post-urilor valoroase pentru un detinator de dnepr, sistematizandu-le pe sectiuni: motor, transmisie, up-grade, reglaje, etc. Ce ziceti? Se mai baga cineva? Ma intreb ce mai faci, fondatorule! Da-ne un semn de viata! Te salut Cristi57! Ce mai zici? Cum mai sunt veteranii?
  5. Salut! E original! Am verificat pe net. Cred ca cei de la Aprilia nu s-au gandit! Sa scot bateria sau sa umblu pe acolo merge! Dar efectiv sa le scot de tot este ceva de neimaginat! Indoi carena atat de tare incat ai impresia ca se rupe! Eu nu prea tin la aspect! Dar e aiura ca proiectantul nu s-a gandit! S-ar putea ca montarea sa fie mai usoara daca scoti placa portbagaj din spate cu cele doua manere laterale!
  6. Merge acum Aprilia de rupe! Chiar nu inteleg ce s-a intamplat! Se duce usor la 150 km/h. (desi nu merg cu asemenea viteza-o tin pe la 110 km/h la drum lung). Intr-adevar nu mai trag socul la maxim ca sa o pornesc! Il trag cam 1 cm si a plecat fara probleme! Pacat ca mi-a mancat toata vara! In alta ordine de ideii: Stie cineva (mai experimentat) cum poti pune carenele laterale spate la Aprilia Pegaso 650 din 1997 fara sa le zgarii cand ai suporturi de genti laterale! Eu m-am chinuit rau si le-am si zgariat!
  7. A pornit pana la urma! Am jonglat cu socul si acceleratia pana i-a revenit cheful de viata! Dimineata a plecat bine cu un pic de shoc! Mi-e si frica sa mai trag shocul! Sper sa plece si dupa-amiaza sa ma duca acasa de la servicu!
  8. Nu a vrut sa plece! Si imi daduse sperante! A pornit ok acum doua saptamani cand am turnat benzina direct in carburatoare! Am curatat canaua si ieri nu a vrut sa mai plece! Benzina curge foarte bine pe cana! Porneste cu socul tras si dupa 2-3 secunde moare! M-am imbolnavit de nervi! Aveti habar de un service in Bucuresti pentru Aprilia Pegaso din 97 pe carburatie? Rezistenta aia sub forma de potcoava poate influenta ceva in privinta bunei functionari a motorului?
  9. » Post actualizat in 06 Sep 2016 12:51 de fapt cred ca ai dreptate! Asa au gandit italienii! ON, inseamna pana cand ajunge benzina la 5 litri si Res inseamna ultimii 5 litri.
  10. Cred ca a inversat cine a avut-o in Italia orificiile! A pus teava de rezerva pe gaura de gol si invers!
×
×
  • Creează nouă...