Sari la conținut

Free'Rider

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Free'Rider

  1. Salutara in toamna asta pregatesc un poriect scrambler si am decis ca domi intra cel mai perfect in peisaj datorita bugetului stabilit pentru motoreta + RK + custom-ul de riguare ! Vreau sa ma documentez de unde as putea sa iau piese gen piston segmenti ambreiaj ca sa fac un RK complet (cat ar costa in principiu toata distractia) si daca sunt oameni capabili sa faca o treaba ca la carte nu de mantuiala ca mai bine ma bag eu sa o cioplesc ! Ma intereseaza doar pe parte mecanica cine imi poate desface motorul si reface stiind ce face ! Cunoasteti in bucuresti un service serios de la care sa nu plec dezamagit nici despre manopera nici despre pret ? Asta a fost prima parte, acum a doua de ce domi 650 scrambler ? Pentru ca desi ador offroad-ul si eu de mic copil m-am indragostit de motociclism prin prisma motoretelor de motocross, sunt mic de statura nu cred ca inaltimea mea sare de 1,70-1,73 si as vrea un aspect retro cu insertii moderne pe o motocicleta fiabila durabila si cu aspect de cross ! Am oscilat intre transalp si domi insa un scrambler se vede mai bine monocilindru ! Ce intrebari mai am eu, vreau sa i micsorez garda la sol ca sa o pot cuprinde cel putin cu o talpa intreaga pe sol sa i scot carnele si tot ce tine de ele si sa o cioplesc in chip de scrambler printr-o sea usoara un rezervor care sa se preteze la acest proiect si un cadru de aluminiu pentru sea ! Am inteles ca intampina dificultati la calareala in 2, Credeti ca daca l-as usura cat de cat de ce are el plastice si ce mai are acolo (fara top case si bagaj suplimentar ) suporta 2 persoane gen eu la 75 kg si femeia de 50 ? Eu o gandesc logic si zic ca ar trebui sa se descurce mai usor fat de cum ar fi el original, de acea vreau sa schimb tot in el cel putin piston segmenti ambeiaj si consumabilele (ulei/filtre/placute) Ataez si o poza ca sa vedeti cam despre ce ar fi vorba pentru ca nu stiu cati stiu de curentul scrambler !
  2. Vai ce rotoaca pe fata are cel din clip...
  3. Se poae ca domi sa nu duca 2 oameni ? Ma gandesc ca dupa o astfel de modificare va fi cu mult mai usor si s-ar descurca mult mai bine cu 2 persoane decat in starea originala ! Intreb pentru ca aceasta este factorul decisiv ! Evident la capitolul design domi bate rau ! Dar nici cu TA nu mi-ar fi rusine ! Transalp : Domi:
  4. cati bani mi-ar trebui pentru un proiect scrambler si ce motor sa aleg nx 650 mono sau v2 de la transalp ? Acestea doua imi par foarte foarte fiabile si daca le mai si usurez putin pot sa am un raport greutate-putere foarte bun !
  5. Salutare ! De mic prunc mi-au placut motocicletele de teren fie enduro fie cross (ce e drept mai mult ma uiam la free ride motocross sau motocross pentru ca asta imi placea mie) dar am crescut si am ramas cu un gust amar datorita faptului ca nu imi pot indeplinii visul sa pot merge linistit pe o vita "'d'aia mare" ! Am ca inaltime sub 1,75 cred ca sunt de 1,70 direct am urcat pe cateva si nu pot sa stau bine pe ele datorita faptului ca trebuie sa o tin cu varfurile si... Si sa profanezi un cross cu kit de micsorare al garzii eu nu pot face asta ! In schimb stiam de acest curent cafferacer - scrambler ! Aspect retro cu effecte moderne ( pe la 15 ani am vrut sa iau un cz cross 250 si practic m-am speriat de imensitatea ei in poze era mai mica ), putin custom (cea ce imi place mie sa imi las amprenta pe ori ce si ceva ce nu are toata lumea ! Nu am un buget anume dar daca ma decid pot sa strang banii in 2-3 luni si ma gandesc la ce motoreta sa aleg pentru ca la categoria asta nu stiu nimic despre ele ! Honda nx 650 domi sau transalp ! As vrea sa aibe ceva putere ca sa ma pregateasca de clasa 600 4 in line si sa o pot achizitiona cat de cat ieftin ! Vreuau sa o modific total incat sa o pot calarii ca pe un GS500 sa pot sa ma asez bine in seaua ei si sa prind asaltu macar cu o talpa intreaga ! Vreau sa ma bazez pe depasiri si daca am cheff sa o scot si pe soft enduro, nu doar pe asfalt ! Se poate preta unul dintre cele doua subiecte la asa ceva ? Si mai am o intrebare la nevoie pot sa iau pasager ? Poze (a doua imi place mai mult si este muza):
×
×
  • Creează nouă...