Sari la conținut

VEmpire

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de VEmpire

  1.  

    Da... Ai dreptate. Nu avea filtru de benzina, era doar o teava cu niste coliere si am venit acasa cu moto 60 de km si nu a avut nici dracu. I-am montat filtru si a nceput sa isi faca de cap. Acum filtrul iar este demontat, insa face exact la fel.

    Aer prins pe traseu? Incearca sa pozitionezi furtunul cu panta catre carburatoare apoi, cu robinetul de la rezervor oprit, slabesti colierele si dai drumu usor la benzina sa umple furtunul.
  2. Bine ai venit printre Aprilieni! :)

    Sper sa vii la Apriliana a 3 a de anul asta!

    Multumesc si bine v-am gasit :)

    Facem tot posibilul, mi-ar face placere sa va cunosc in persoana!

     

    ce-mi plac noroaiele!

    » Post actualizat in 08 May 2017 10:48

    salutare !te astept pe la Campina!

    Salut, sambata viitoare avem in plan o plimbare pe la Bustenari cu retur Telega-Campina, dupa cum tine vremea.

     

    Referitor la rulmentul unisens, subscriu la ce au zis colegii despre omul din polonia, am facut comanda de rulment duminica, luni il punea la posta si vineri a ajuns la mine.

    Presa de volanta poti rezolva la orice strungar, pe mine m-a costat 50 ron si a fost gata de pe-o zi pe alta.

    Incalzitul cu flacara mi se pare cam overkill.. plus, ma sperie gandul de a decali arborele..

     

    La polul celalalt de tol3do, eu am luat cea mai ieftina motoreta pe care am gasit-o si am pus-o pe "picioare" (cu multe sfaturi culese de pe aici! Multumesc!) dar recunosc ca-mi si place sa surubaresc! :D

  3. Pai grila de la farul VStrom-ului ce-l are Madalin.

     

    Normal ca merge cu orice pasta albastra.Io folosesc Vulkan Lokring-Lokprep 65G

    Lokprep 65G vad ca se foloseste la aer conditionat auto, n-ar fi probleme cu temperatura la care e supus si la ulei? incerc sa gasesc o fisa tehnica..

    Cred ca la Bison o sa apelez desi din specificatii e mai slab decat loctite 648.

    Ii dau si cu niste doamne-ajuta, preventiv. :)

     

    Multumesc de sfaturi!

  4. Merci de raspuns

    Cat despre afx fx 41. Am gasit casca pe forum. Era interesat un baiat de ea anul trecut si zicea ca ar fi 550 de lei. Eu sub 720 de lei nu o gasesc si nu vad nici revieweuri. I am dat mesaj dar nu prea mai intra pe forum

     

    In Europa, afx fx41 il gasesti ca "O'neal sierra adventure"

    La fc-moto: http://www.fc-moto.de/Oneal-Sierra-Adventure-Helmet

    Sau motor-inn: http://www.motor-inn.ro/echipamente/casti/casti-dual-sport/o-neal-sierra-adventure-helmet-sniper-black-white.html

     

    Se simte cam grea, mare, si vajaie peste 60 km/h, la fel ca majoritatea castilor dual-sport.

  5. Am suspendat roata spate, am pornit motoru, i-am dat a I-a, a II-a am tinut-o constant la 55 km/h si nimic. am scos-o din curte, am incalecat si am dat o tura pe strada din fata casei. scartaitul persista. se poate sa fie vorba de lipsa placutelor de frana care se freaca pe discurile de pe fata? cu frana fata trasa, am facut balans pe furca... niciun zgomot. motorul se aude bine, roata spate cu lantul se aud bine. dar cu incalec si fac o tura, scartaie... devine frustrant.. sa vad saptamana viitoare cand o bag in service.

    Mesaj completat

    am mai incercat o varianta... incalecat, a-II-a pana in 60 apoi taiat curentu si lasat sa curga. se aude de undeva din fata. mi-am intarit un pic ideea cu placutele de frana mancate care freac fier pe fier cu discurile. m-am uitat un pic mai atent si in curand va trebui sa schimb discurile... am uitat complet de placutele de frana si au inceput sa manance discu. pe langa buza din margine, discul meu a ajuns sa aiba canale si creste. zooooooper.... sunt un mare idiot!!!! pe langa asta, am mai observat ca imi rugineste furca in zona jugului de jos... si jugul are urme de rugina... ce naiba se intampla cu banditu meu :P

     

    Se poate sa se auda de la etrierele fata, cand se tocesc placutele, ajunge clema aia metalica de cuprinde placuta sa frece pe disc si d-aci scrontzanitul ala metalic..eu asa am patit.

  6. Salut,

    aveti idee, se potriveste un jug de gsxr 750 din 90 pe cadrul de bandit 600 din 97? Vreau sa schimb furca si daca a mai facut cineva modificarea asta as fi curios daca se pupa direct sau mai trebuie manarit ceva p-acolo.

  7. Salut,

     

    Am gasit in Brasov o firma care face radiatoare si vroiam sa intreb daca site cineva cum sunt calitativ. Radiatorul pentru banditul meu mi-au zis ca ma costa 375 RON si ma gandesc, merita? am mai luat un radiator sh pe care am dat 15o RON si era spart, acum am 2 radiatoare bulite cu care nu prea am ce face, am mai gasit unul din dezmembrari la 270 RON dar deja mi-e frica sa mai iau second dupa cate probleme am avut cu piesele cumparate asa...

     

    Deci in concluzie, credeti ca se merita sa iau de la oamenii astia? Sau sa-l iau pe ala second si sa risc?

     

    Ah, si linku la baietii cu radiatoarele: http://www.radiator-auto.ro/index.php

  8. Deci e aia de 1100. Nu stiu ce sa zic cu afectatul motorului. Nu-l afecteaza da va merge altfel zic eu. Nu neaparat mai bine. Downgrade faci insa unul imens, daca ma intrebi pe mine, ca si look. Galeriile la Bandit sunt superbe si nu se compara cu ruginiturile alea. Si cam tot ai as spune si despre finale. Daca ai lasa galeriile originale si ai face ceva modificare cu midpipe-uri custom + niste finale faine ar fi total altceva insa asa costa mult mai mult.

     

    Ceva de genu pozei de mai jos chiar daca aici e bucatareala cap coada. Pacat ca nu e din spate sa se vada clar cele 2 tobe. post-8276-1233515344_thumb.jpg

     

    Ma gandeam ca saxofonul l-as masca frumos daca as pune o carenuta din aia pinten iar finalele oricum modificate. Poza era doar de orientare ca traseu al tevilor.

    Multumesc pentru pareri, daca ma hotarasc sa pun in practica va anunt ce rezultate am avut, daca nu, cine are un saxofon de vanzare? :laugh:

  9. Pt facut poze am doar un E51 care face niste poze mizerabile. O sa vad ce pot face zilele astea.

     

     

     

    La un momentdat cu eforturile de rigoare orice se potriveste, intrebarea este intotdeauna daca merita.

    Nu stiu cum sunt la Katana aia de care zici tu midpipe-urile de la cele 2 tobe. La Bandit, din galerii catre midpipe traiectoria e clar spre dreapta, unde e si toba. Daca la Katana e pe mijloc e cam naspa. Ai in vedere si faptul ca pe stanga nu ai prindere in scarita pt toba, si acolo trebuie sa improvizezi ceva. Iar pe dreapta oricum nu ai garantia ca se nimereste lungimea midpipe-ului + tobei astfel incat prinderea tobei sa vina exact pe prindera din scarita.

     

    Pai stiu ca motorul de pe Katana este acelasi cu cel de pe bandit deci ar trebui sa se cam potriveasca, prinderea fiind pe ambele parti direct pe surubul de la scarita.

    Eram curios daca influenteaza negativ motorul pentru ca motorul katanei e de 1000+ cmc si am inteles ca sunt calculate diametrele de la esapament k sa optimizeze performantele motorului...n-as vrea sa fac un downgrade numai ca sa am 2 tobe...

    Esapamentul de Katana arata cam asa:

    post-8942-1233514660_thumb.jpg

  10. Salut, aveti idee, daca as vrea sa pun un esapament de katana veche cu 2 tobe, mi-ar influenta in vreun fel negativ sanatatea motorului? as vrea sa-mi pun un esapament cu 2 tobe si asta l-am gasit care s-ar potrivi cel mai bine.

    Astept pareri, visez aiurea sau se poate in siguranta?

    Multumesc anticipat.

  11. Multumesc pentru sfaturi!!Mi-au fost de folos!!am facut si redresor pe 6v si am si refacut instalatia electrica de unu singur si chiar merge :disappointed: fff bine...acu' numa sa gasesc becuri de 6v in ploiesti...si e gata de itp... :crack:

  12. Am o jawa 634 cu instalatie pe 6v! cum pot s-o trec pe 12v se poate rebobina alternatorul pe 12?? se potriveste alternator de la altceva??Daca nu merge si nu merge cum incarc o baterie de 6v daca n-am redresor??

  13. Wtf... :cheers: Fushi la militzie sa dau de fostu proprietar si stupoare!!! Motocicleta nu apare nici dupa nr de inmatriculare nici dupa serie in registrii lor...WTF...cre ca ramane doar varianta cu cadru ca altceva nu stiu ce sa fac...la dracu si ce frumos e afara si eu ma dau tot cu mobra...

  14. Da...sa vad ce fac cu politia...poate o rezolv asa, da numa sa vrea proproietaru sa-mi vanda si actele...prosti aia care au luat-o fara acte...

     

    "bai dane...o sa vb eu cu un prieten si o sa il intreb de cadru cu acte si de prinderea de la motor si de galeria de la admisie.poate te rezolv.vb sambata seara.treci pe la noi ca aducem jawa."

     

    doar de galerie si de prindere ca poate fac rost de actele originale, las ca vin sambata cu mobritza sa ne intrecem :cheers:

×
×
  • Creează nouă...