Sari la conținut

VEmpire

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    martie 2007
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso MX
  • Numar Moto
    PH

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50,Jawa350 TS, Jawa 350 634, Yamaha Virago 250, Suzuki GSF 600S Bandit

VEmpire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Aer prins pe traseu? Incearca sa pozitionezi furtunul cu panta catre carburatoare apoi, cu robinetul de la rezervor oprit, slabesti colierele si dai drumu usor la benzina sa umple furtunul.
  2. Robbby, eu am avut o problema similara si s-a dovedit a fi de la filtrul de benzina suplimentar montat pe furtun. La rece mergea bine, cand se incalzea coincidea cu momentul cand nu mai avea suficienta benzina si mergea in şuturi. In cazul in care nu exista filtru suplimentar montat as verifica filtrul cel mic de la intrarea furtunului in carburatoare.
  3. Salut Iulian, primul gand e ca ai putea sa verifici etrierul daca mai este flotant Am avut problema similara la fosta motoreta si am descoperit ca etrierul se intepenise la actionarea franei iar placuta opusa pistonului ramanea in contact cu discul, de aici si "incingeala" That's the first thought that pops into mind. Cu priceputul, ma ajuta mult gooagalul.
  4. Multumesc si bine v-am gasit Facem tot posibilul, mi-ar face placere sa va cunosc in persoana! Salut, sambata viitoare avem in plan o plimbare pe la Bustenari cu retur Telega-Campina, dupa cum tine vremea. Referitor la rulmentul unisens, subscriu la ce au zis colegii despre omul din polonia, am facut comanda de rulment duminica, luni il punea la posta si vineri a ajuns la mine. Presa de volanta poti rezolva la orice strungar, pe mine m-a costat 50 ron si a fost gata de pe-o zi pe alta. Incalzitul cu flacara mi se pare cam overkill.. plus, ma sperie gandul de a decali arborele.. La polul celalalt de tol3do, eu am luat cea mai ieftina motoreta pe care am gasit-o si am pus-o pe "picioare" (cu multe sfaturi culese de pe aici! Multumesc!) dar recunosc ca-mi si place sa surubaresc!
  5. Dupa ce am citit topicul din scoarta in scoarta, am petrecut iarna mesterind diverse pe la motor, intr-un final am reusit sa le punem pe o linie de plutire! https://www.youtube.com/watch?v=ddde-RrvQPo P.S. Imi place motoreta asta!
  6. Lokprep 65G vad ca se foloseste la aer conditionat auto, n-ar fi probleme cu temperatura la care e supus si la ulei? incerc sa gasesc o fisa tehnica.. Cred ca la Bison o sa apelez desi din specificatii e mai slab decat loctite 648. Ii dau si cu niste doamne-ajuta, preventiv. Multumesc de sfaturi!
  7. Din ce am inteles, smecheria cu Loctite 648 este ca tine la imbinari conice (volanta) spre deosebire de cele care sunt facute pentru filete. De aici nelamurirea
  8. Salut, voi cum ati procedat la montajul volantei si asigurarea suruburilor dupa schimbarea rulmentului unisens? Loctite 648 cantitate mai mica am gasit pana acum doar pe amazon.. oare merge folosit Bison lock bond sau exista vreo alta solutie mai facila? Daniel
  9. In Europa, afx fx41 il gasesti ca "O'neal sierra adventure" La fc-moto: http://www.fc-moto.de/Oneal-Sierra-Adventure-Helmet Sau motor-inn: http://www.motor-inn.ro/echipamente/casti/casti-dual-sport/o-neal-sierra-adventure-helmet-sniper-black-white.html Se simte cam grea, mare, si vajaie peste 60 km/h, la fel ca majoritatea castilor dual-sport.
  10. Ok, Nu stie nimeni sau pur si simplu n-aveti placerea sa-mi raspundeti?
  11. Are cineva idee ce serie au rulmentii de la jug la un bandit 600 din 97? Multumesc anticipat!
  12. Se poate sa se auda de la etrierele fata, cand se tocesc placutele, ajunge clema aia metalica de cuprinde placuta sa frece pe disc si d-aci scrontzanitul ala metalic..eu asa am patit.
  13. Salut, vad ca nu stie nimeni cum e cu furca de gsxr pe bandit si ce modificari ar trebui asa ca acum va cer o parere, cum vi se pare ca arata bordu de ,mai jos? mie mi se pare macar decent..voua? <br>
  14. Salut, aveti idee, se potriveste un jug de gsxr 750 din 90 pe cadrul de bandit 600 din 97? Vreau sa schimb furca si daca a mai facut cineva modificarea asta as fi curios daca se pupa direct sau mai trebuie manarit ceva p-acolo.
  15. Salut, Am gasit in Brasov o firma care face radiatoare si vroiam sa intreb daca site cineva cum sunt calitativ. Radiatorul pentru banditul meu mi-au zis ca ma costa 375 RON si ma gandesc, merita? am mai luat un radiator sh pe care am dat 15o RON si era spart, acum am 2 radiatoare bulite cu care nu prea am ce face, am mai gasit unul din dezmembrari la 270 RON dar deja mi-e frica sa mai iau second dupa cate probleme am avut cu piesele cumparate asa... Deci in concluzie, credeti ca se merita sa iau de la oamenii astia? Sau sa-l iau pe ala second si sa risc? Ah, si linku la baietii cu radiatoarele: http://www.radiator-auto.ro/index.php
×
×
  • Creează nouă...