Sari la conținut

Raduss

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Raduss

  1. De la sotia celui decedat am aflat ca se incearca ca doamna implicata in accident sa scape nepedepsita,ca de obicei mortul e de vina. Si altceva,se pare ca in momentul impactului i-a sarit casca de pe cap,a aterizat direct in cap .Salvarea ar fi venit dupa 30 minute de la Sinaia,el a mai trait 10-15 min dupa impact. Repet,toate informatiile vin de la sotia lui. A lasat in in urma si o fetita de 3 ani care inca nu stie ce s-a intamplat.
  2. Raduss

    accident cluj

    http://ziarulclujean.ro/imagini-accident-de-motocicleta-in-piata-abator-bikerul-care-a-imprumutat-motorul-a-fost-aruncat-zeci-de-metri-pe-gardul-benzinariei-lukoil/
  3. Salutare,unde pot sa gasesc o viziera de tip oglinda,nu stiu exact cum se numeste.Imi trebuie pt un exo 750 air.
  4. Raduss

    Bestia

    Din pacate aici ai dreptate,cand intru pe sectiunea accidente si citesc toate nenorocirile care se intampla acolo am impresia ca platim un pret poate prea mare pt pasiunea asta .
  5. Raduss

    Bestia

    la inceputul lui iunie sper sa dau si daca nu se intampla ceva neprevazut cu plasticu o sa incep sa caut si un motor mai mare.
  6. Raduss

    Bestia

    Sper ca ti-ai dat seama ca am spus-o sub forma de gluma tocmai pt faptul ca are doar 50 cm dar lasand gluma la o parte ,jucaria asta chiar m-a ajutat sa ma obisnuiesc cu comenzile unui motor,ce inseamna sa iesi in trafic si altele. Eu zic ca n-am gresit ca am inceput cu un motor asa mic care iti iarta greselile de incepator decat sa ma incapatanez sa ma sui direct pe un 600 si sa testez duritatea asfaltului In rest multumesc tuturor pt urari si sa ne ferim de rele.
  7. Raduss

    Bestia

    Bestia e de fapt o Yamaha Tzr de 50 cm ,an 2005.Am cumpărat o ca sa ma învăț sa merg pe motor si apoi am început sa fac si școala .Dupa ce iau permisul sper sa trec la ceva mai mare.
×
×
  • Creează nouă...