Sari la conținut

Gabriel Raschi

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gabriel Raschi

  1. Salutari tuturor in primul rand si multumesc pentru sfaturi! Timp de cateva zile am citit si "cantarit" raspunsurile, iar in final rezultatul a fost satisfacator Am cumparat de la Leroy Merlin o sticla de 500 ml de diluant universal (509) la 4.99 lei. Cu o carpa curata si umezita putin cate putin am curatat intai petele mici, am sters circular, cu grija, in asa fel incat sa ating cat mai putin zonele din jurul vopselei. Pe urma la petele mari si groase, folosind aceeasi metoda am frecat putin cate putin, luand cate un strat pe rand pana cand am ajuns la vopseaua originala. M-am uitat din mai multe unghiuri, vopseaua argintie de pe rezervor nu pare sa fie afectata, are acelasi luciu si integritate ca peste tot. Iar acum ca sa ajung la partea interesanta, daca cumva ar fi picat in mod neintentionat de pe undeva din ceruri, absolut nicaieri in jurul motoretei NU este urma de vopsea!! Oricum m-am invatat minte cu ocazia asta, oricat de obosit as fi, oricat de duminca* ar fi, sub nici o forma sa nu o mai las neacoperita vreodata MULTUMESC inca o data tuturor pentru ajutor!
  2. Salut, Am descoperit astazi o "mare bucurie", nu stiu inca daca este neatentie, reavointa sau pur si simplu razbunare. Ma gandesc ca din moment ce parchez intr-un loc "nepermis" de catre asociatia de proprietari, s-au gandit sa-mi acorde o invatatura de minte, desi nu incurc pe nimeni cu nimic. De 2 zile incoace cineva se ocupa cu vopsitul balustradelor din interiorul blocului insa cumva vopseaua aia a sarit de pe balustrada fix pe rezervorul motocicletei mele. Pana sa ajung la pasii de urmat si consecintele legale, vreau sa stiu daca se poate folosi un diluant, ceva, ca sa indepartez vopseaua aia alba de doi lei de pe rezervor fara sa afectez stratul ei de vopsea?! M-ar ajuta foarte mult un sfat. Multumesc! Am atasat o poza cu situatia actuala.
  3. Mai este si evenimentul: https://www.facebook.com/events/908372529249944/ , dar nu stiu daca intra la categoria intruniri.
  4. Felicitari pentru experienta inedita si pentru unul dintre cele mai interesante topice!
  5. WOW! Tocmai am realizat ca pot sa-mi tin respiratia aproape 4 minute.
  6. La Metalurgiei, unde e capatul de linie pentru mai multe autobuze?
  7. Salut, Am facut recent autentificarea unui FZ6 si programare la RAR Grivita care a durat cam o saptamana . Actele cerute de ei au fost C.I (buletinul), cartea motoretei si cererea completata la fata locului. Per total verificarea a durat maximum 10 minute si apoi asteptarea vreo ora si jumatate (ca sa printeze certificatul ala) . Taxa a fost fix 117 (sau 107 nu mai stiu exact).
  8. Un FeZe si pentru mine?

  9. Un FeZe si pentru mine?

×
×
  • Creează nouă...