Sari la conținut

radu africatwin

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ph70rrm@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    ploiesti
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    ph70rar
  • Club
    vulturii prahoveni

Informații profil

  • Motociclete detinute
    africa twin

radu africatwin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cand am inceput sa citesc topicul, ma asteptam la nistre poze excelente. La ce nu ma asteptam este modul cum e scrisa povestea. Felicitari!!!!! Combinatia este generatoare de dependenta. Deci, va mai asteptam.
  2. Si sa revenim la povestea care deja mi se pare atat de departe incat incep sa ma gandesc la urmatoarea..... Ziua urmatoare marcheaza sfarsitul oficial al ITT 2008. Incepe drumul spre casa, mai lung decat cel de venire prin hotararea de a veni pe drumul de Turcia inapoi. Inceputul se face cam pe acelasi drum, cu Metsovo si minunea de serpentine bisate. Temperatura tot sub 10 grade si de data asta si peisaje super . Tocmai cand ne "incalzisem" am ajuns la destinatia pe care nici un trecator prin Grecia nu trebuie sa o rateze: Meteora. Auzisem multe, dar ce am vazut mi-a intrecut asteptarile. Asa ca o sa-mi permit sa trec la ziua urmatoare, in care am facut pozele: , , , . O sa inchei aici, lasandu-l pe Mihai sa continue cu scuzele de rigoare ca am intrat luat de val in ziua "lui". To be continued... scuze ca nu am avut timp sa-ti raspund la mesaj la mesaj pana acum: sictir Cred ca trebuie sa continui eu: De la Meteora, drumul se separa: Mihai si Luminita merg pe serpentine (prin stanga muntelui Olimp), iar eu si Andreea ii "dam bataie" pe autostrada ce lasa Olimpul in stanga si litoralul in dreapta. Punct de intalnire: Katerini. Zis si facut, ne intalnim pe autostrada, imediat dupa Katerini si ii dam bataie spre Salonic. Incepe aglomeratia, bara la bara pe 3 benzi, incepem sa cautam cazare si dupa 4 ore ne hotaram ca noi (Radu si Andreea) sa ne oprim (pe ploaie) la un hotel, Mihai si Luminita mergand mai departe si gasind ceva mai convenabil, undeva mai spre est de Salonic. Detaliile vi le vor povesti ei.
  3. Super calatoria. Foarte misto ideea sa te sui pe motor si sa-i dai, incotro conteaza mai putin. Semnul facut la cartoanele alea enervante l-am facut si eu de nenumarate ori luna trecuta. /index.php?showtopic=210191. Panoul de la intrarea in Grecia vad ca e destul de des fotografiat. Plimbari la fel de interesante si de spontane si de acum incolo. Bafta!
  4. O sa continui eu: in general nici eu si nici Mihai nu suntem fani mers in grup foarte numeros, dar tura asta a fost un exemplu de organizare si educatie rutiera din partea tuturor participantilor, respectarea acelorasi reguli, in ciuda ghiveciului de nationalitati. Super civilizat. Drumul a fost o incantare, am mers doar pe coasta, cu peisajul de rigoare si marea de o culoare incredibila . Nu a fost usor pentru organizatori sa gaseasca un loc pentru 200 de motociclete, asa ca plaja la care am ajuns era un pic izolata, dar a meritat putin praf inhalat pe o portiune de drum neasfaltata . Locul ales a meritat: , . Apa foarte rece nu a putut sa ne faca sa renuntam la baie. Interesant insa a fost clasicul lor joc: cine parcurge o distanta de vreo 10 metri cel mai incet, fara sa puna piciorul jos, castiga . Nu e deloc usor, mai ales ca am observat ca la greci e deja o traditie jocul asta, cu oameni care se pregatesc din greu pentru asta. Intoarcerea la Parga n-a mai fost "cu turma", asa ca ne-am oprit in Lefkada..., . Dupa drumul de intoarcere, o seara festiva , cu oameni foarte placuti . Tot in seara asta, unul din organizatorii ne-a inmanat o mapa cu brosuri si Cd-uri cu Lefkada, cadou pentru "echipa Romaniei" din partea primarului oraselului cu acelasi nume.. Ce sa mai, o seara placuta, oamenii aia chiar stiu cum sa te faca sa te simti bine.... Si gata inca o zi.... to be continued.
  5. Pentru cei care doresc, am postat impreuna cu Mihai aici: /index.php?...p;#entry1189124 poze din proaspat incheiata tura pana in Grecia si inapoi. Sper sa va placa.
  6. Sa completez si eu cu o poza facuta pentru forum si una foarte importanta din seara respectiva. Si sa trec la ziua urmatoare. Dupa micul dejun am plecat in prima plimbare. Organizatorii au oferit mai multe variante de trasee, fiecare urmand sa aleaga ce i se pare mai interesant. Noi ne-am orientat spre o plimbare de vreo 120 km (in mare parte spre sud, pe coasta ), pana la cea mai mare delta a lor: Rodia (care fie vorba intre noi, e mult mai mica decat delta noastra, dar mult mai bine exploatata turistic). Vaporasul te duce la un ponton si o retea de pasarele de lemn numai bune pentru plimbari. . Drumul inapoi la fel de pitoresc, cateva poze langa hotel si in fata receptiei . Imteresant a fost ca unul din cele 8 drapeluri ale tuturor nationalitatilor participante a aparut pentru prima oara la ITT si cel al Romaniei, pentru 4 persoane . Ne-am retras tarziu, nu inainte ca Mihai sa probeze noul Transalp . Pentru urmatorul episod va trebui sa-l asteptati pe Mihai.
  7. Cred ca e cazul sa continui eu cu episodul 2 de unde a incheiat Mihai. Abia dimineata s-au simtit cei 670 de kilometri facuti cu o zi inainte, trezire cu scartaituri. Dupa ce am vazut lacul mai de aproape am plecat fara sa stim unde ne vom opri la sfarsitul zilei. Dupa vreo ora am facut cunostinta cu autostrazile grecesti, a caror principala calitate a fost ca erau pustii cum nu ai sa vezi in tara nici macar un drum comunal. Totusi,la un moment dat am ajuns la concluzia ca vom adormi pe motoare daca nu iesim de pe autostrada. Abia acum a inceput fun-ul, zona din deluroasa a devenit muntoasa, serpentinele dese, iar temperatura a inceput sa coboare spre 10 grade. Cand am ajuns la 2100 metri, am ajuns la Metsovo:, loc incredibil, unde am aflat ca e bine sa ne gandim de 2 ori la ce scoatem pe gura, pentru ca toata lumea intelege romaneste (majoritatea localnicilor fiind aromani, sau vlahi, cum se autointituleaza). N-a fost greu sa ne hotaram sa ramanem aici peste noapte, si chiar nu am regretat.. Sau . Ziua se incheie brusc dupa o gura de tuica. Ziua a 3-a cred ca o sa o descrie Mihai cat de curand.
  8. Am inteles Sebi ce ai vrut sa zici. Pozele sunt super, trebuie sa recunosc ca am o strangere de inima cand iti vad motorul insa. Astept un tel cand ajungi pe uscat, va trebui sa ne ocupam de acte. Pana atunci plimbari misto. Bag si eu ceva poza, ca si consolare (pt mine, bineinteles)
  9. Cu riscul de a fi off topic, as avea nevoie de manualul de utilizare pt varadero din 2002. Manualul original a disparut pe la posta romana venind din Franta. Toate bune.
  10. Hai mai Sebi, ca doar e Africa Twin, normal ca a vazut livezi si coclauri, daca vroiam doar asfalt imi luam vitezana. Stai sa vina primavara si o sa incerc si varadero pe off-road. De mers va merge, sunt sigur, dar cu mai multa transpiratie. Ai mai iesit cu bijuteria?
  11. Uite ca revin si eu pe topicul asta. Toate africanele vazute sunt super. Problema mea e ca maine trebuie sa-mi ajunga varadero-ul, vine tocmai din Franta. Si pe langa faptul ca nu m-as desparti de africana mea, am auzit si voci care-mi spun ca varadero-ul nu se ridica la nivelul lui AT. miercuri ii fac identificarea, o iau intr-o proba de foc si dupa aia.......va tin la curent pe care din ele o voi vinde. Deocamdata am scos AT-ul la vanzare aici http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1991-58450.html. Astept pareri pro-contra in batalia AT-varadero.
  12. welcome to the club. in alta ordine de idei, azi facut transfagarasanul, bag cateva poze
×
×
  • Creează nouă...