Sari la conținut

EduardSim

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de EduardSim

  1. touring » Post actualizat in 24 Mar 2017 22:18 Un touring ar vrea.» Post actualizat in 24 Mar 2017 22:22 Multumesc frumos pentru tot. Am sa tin cont se parerea ta. Asfalt uscat!
  2. Salut. Tatal meu a luat permisul pentru A si acum vrea sa isi cumpere o motocicleta. Are 1.80m inaltime si aproximativ 85 kg. Vrea ceva comod atat pentru oras cat si pentru drumuri lungi, drumetii cu cortul etc.Am vazut impreuna mai multe motociclete dar nu stim care este cea mai fiabila, manevrabila atat in oras cat si in afara. Daca a-ti putea sa imi dati niste sfaturi in legatura cu asta. Eu nu pot sa il indrum deoarece am condus numai 125cc pana acum, urmeaza sa dau pentru A2 in vara. Bugetul ar fi 2500euro maxim! Multumesc.
  3. Merci frumos!» Post actualizat in 03 Mar 2016 06:58 Am inteles,multumesc.
  4. Okay, merci frumos. » Post actualizat in 02 Mar 2016 16:24 Am inteles, merci.
  5. Nu e nimic. Multumesc oricum!
  6. Salut. Peste iarna am tinut costumul de piele (geaca+pantaloni) in pod unde a prins un miros urat, nu stiu din ce cauza, probabil din cauza umiditatii. As vrea sa imi spuneti va rog ce as putea face sa il curat pe interior sa nu mai miroasa asa. Cum sa il spal, daca e nevoie ,sau ce solutii sa folosesc, sau alte metode pe care le stiti voi. Multumesc!
  7. Salutare. Am o motocicleta Kymco Quannon 125cc si as vrea sa modific toba sa scoata zgomot mai mult. Ce este de facut?
  8. Cel mai bine ma duc la un mecanic sa il desfac cu el.
  9. Multumesc frumos. Si inca o intrebare, daca doar il desfac, si sa presupunem ca umblu putin prin el exista riscul sa stric motorul?
  10. Salutare, am un Kymco Quannon 125cc, iar intre 5000si 7000 de ture vibreaza foarte rau atat in mers cat si pe loc. Intr-un timp s-a potolit dar a pornit iar de ceva timp. Care ar fi cauza si ce este de facut? Mulțumesc anticipat!
  11. Saptamana viitoare o sa incep scoala si as vrea sa imi iau si motocicleta.Deci care ar fi alegerea cea mai buna?
  12. Salut am 16 ani si jumatate si m-am gandit sa dau de carnet A1. As vrea sa ma îndrumați cam ce motor sa imi iau dintre Yamaha, Aprilia, Honda sau alte firme mai bune daca stiti.
  13. Salut am 16 ani si as vrea un moto de 125cc. Nu stiu ce sa aleg dintre Honda, Yamaha, Aprilia.... ajutati-ma daca puteti va rog

×
×
  • Creează nouă...