Sari la conținut

LOL

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2015

LOL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. LOL

    scoala moto

    recomand Titi bass, cost 900ron(negociat). luat din prima acum 1 luna.
  2. salutare, ma bate gandul sa intru in randul posesorilor de motoare touring si as avea nevoie de niste sfaturi de la utilizatori de DL650..O recomandati pt incepatori? Am citit ca dupa 2007 modelul a suferit o imbunatatire si are optional ABS. Aceste 2 aspecte schimba radical modelul initial din 2004? ma refer aici si la diferenta de pret semnificativa. multumesc pt sfaturi.
  3. nu m-am gandit... dar vad ca arata f bine..ca prima vedere...ma gandesc sa nu fie prea masive(si VStrom-ul) pt un incepator(ca nici carenele ale nu sunt ieftine ) Dar ma intereseaza pareri pro/contra. Ca si buget(ca si asta e important) am disponibil 2500E.
  4. LOL

    A Inceput Sezonul

    multumesc, iti dau pe PM.
  5. LOL

    A Inceput Sezonul

    salut, incerc sa ma dumiresc ce motor mi se potriveste si oscilez intre BMW F650GS si Suzuki Vstrom DL650. Conduce cineva aceste modele in Iasi? Poate sa imi dea niste sfaturi? eventual sa le pot vedea pe viu? merci de ajutor.
  6. salut, ce ai ales? sunt in situatia ta numai ca oscilez intre BMW F650 si Vstrom 650. Stiu ca e dif de motoare si consum dar Vstromul imi pare mai elegant(nu sunt chiar fan enduro).
  7. Salutare, probabil va-ti saturat de eterna intrebare: Ce motor sa imi iau? Asa ca o sa cer o parere mai la obiect. Ma atrage fenomenul Touring si ma gandesc sa incep cu ceva din aceasta gama. Am 2 preferate: Suzuki V-Strom 650 si BMW F650GS. Am 178 si 70kg. E clar ca trebuie sa le conduc intai ca sa pot face o diferenta(insa nu am gasit disponibilitate la nimeni...) asa ca incerc din pct dvd tehnic/gabaritic/beginer friendly sa fac o alegere cat mai buna. Multumesc de pareri si ajutor
×
×
  • Creează nouă...