Sari la conținut

Cuciureanu Daniel

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW 850R
  • Numar Moto
    BT 05 NZM
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    JAWA 350, BMW 850R
  • Interests
    Fun

Vizitatori Recenți Profil

136 citiri profil

Cuciureanu Daniel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare inca odata baietii, Problema de pornire era de cric-ul lateral, acesta avea contac-ul imperfect si senzorul nu sesiza daca piciorul e coborat sau ridicat. Multumesc frumos de sfaturi si drumuri bune.
  2. Salutare baieti, Va contactez si eu cu o problema, respectiv pornirea la un BMW 850R. Ce se intampla : Uneori cand vreau sa o pornesc, apas butonul verde si pur si simplu nu o ia. Procedura ce o urmez este : Trag piciorul lateral de sustinere a motocicletei, Invart cheia in contact, Trag putin socul (sau mai tare daca e rece afara) Apas butonul verde pentru pornire. Problema este ca nu invarte deloc electromotorul, nu se aude nici un sunet nimic cand apas butonul verde de pornire. Problemele acestea de pornire apar cand si cand, nu mereu. Am incercat sa tot cobor/urc piciorul lateral al motocicletei gandindu-ma ca are legatura cu contactul de acolo - poate nu e 100% ok (pentru ca daca motocicleta e pornita si cobor piciorul, aceasta se opreste) dar tot nu o ia. Cand invart cheia se aude pompa de benzina cum porneste, daca o dau iar pe 0 si inapoi pe 1, aceasta nu se mai aude - probabil ramane presiune pe circuit si e normal sa nu se mai auda. In fine, dupa numeroase incercari reusesc sa o pornesc - dar mie sa nu ma lase naibi pe undeva departe. PS: Sunt un incepator in ale motoarelor. Astept poate imi dati niste solutii, idei sau pareri. Multumesc, O seara faina !
  3. Kevinn, asa este.. andrei gras : crezi ca aici e ok ? /index.php?/topic/201200-bmw-r1200-gs-adv/page-320 sau este alt topic ?
  4. TDMANDI - merci de sfat, m-am adaptat ZAPPY - nu e musai sa trag ambreiajul la pornire, adica daca e pe liber si apas butonul, porneste ( bine, nu tot timpul ) Butonul de oprire a motocicletei, cel de langa pornire intradevar nu il folosesc, opresc mereu din cheie - am inteles ca nu e prea bine sa opresti de acolo motorul. Dar cum zici tu, am sa il curat cu ceva spray - poate de acolo e conflictul.
  5. Salutare, Va contactez si eu cu o problema, respectiv pornirea la un BMW 850R. Ce se intampla : Uneori cand vreau sa o pornesc, apas butonul verde si pur si simplu nu o ia. Procedura ce o urmez este : Trag piciorul lateral de sustinere a motocicletei, Invart cheia in contact, Trag putin socul (sau mai tare daca e rece afara) Apas butonul verde pentru pornire. Problema este ca nu invarte deloc electromotorul, nu se aude nici un sunet nimic cand apas butonul verde de pornire. Problemele acestea de pornire apar cand si cand, nu mereu. Am incercat sa tot cobor/urc piciorul lateral al motocicletei gandindu-ma ca are legatura cu contactul de acolo - poate nu e 100% ok (pentru ca daca motocicleta e pornita si cobor piciorul, aceasta se opreste) dar tot nu o ia. Cand invart cheia se aude pompa de benzina cum porneste, daca o dau iar pe 0 si inapoi pe 1, aceasta nu se mai aude - probabil ramane presiune pe circuit si e normal sa nu se mai auda. In fine, dupa numeroase incercari reusesc sa o pornesc - dar mie sa nu ma lase naibi pe undeva departe. PS: Sunt un incepator in ale motoarelor. Astept poate imi dati niste solutii, idei sau pareri. Multumesc, O seara faina !
×
×
  • Creează nouă...