Sari la conținut

Murtaza Mihai

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Murtaza Mihai

  1. daca tu spui ca este din carburatoare, nu ar fi normal sa faca si in alte trepte de viteza?? face doar in treapta a doua si in aceeasi plaja de turatie... » Post actualizat in 29 Mar 2017 07:51 este o Aprilia Pegaso 650 cube din 1999, poate fi ceva legat de cutia de viteze?
  2. Salut, intrerupe pentru jumatate de secunda si continua sa traga dupa ce trece de zona aia(zona care nu este mereu aceeasi, variaza cu cateva sute de ture +|-), nu pierde turatia si nici nu se franeaza efectiv are o pauza.. ca si cum ar ramane fara curent sau fara combustibil.. Carburatoarele au fost curatate cu 6 luni inainte sa inceapa sa faca asta. Am schimbat si bujia si ambreiajul si are acelasi comportament.. » Post actualizat in 28 Mar 2017 13:33 din cate stiu, nu ar intra in viteza, sau ar iesi din viteza in momentul in care apare intreruperea respectiva.. lucruri care nu se intampla. Multumesc!
  3. salut, am o problema cu motocicleta..(Aprilia pegaso 650, '99) in treapta a doua de viteza imi intrerupe de 2 ori pe toata plaja de acceleratie, undeva intre 2000-3000 rpm si pe la 4000-5000 rpm, doar in momentul in care accelerez tare.. daca folosesc acceleratia progresiv, reusesc sa scap de aceasta problema.. aceasta intrerupere nu duce la iesirea din viteza sau la pierderea accelerarii, este efectiv un gol de putere la acete turatii... aveti idee ce poate fi? Va multumesc anticipat! Reply Report Edit
×
×
  • Creează nouă...