Sari la conținut

Mash

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Honda Hornet 600
  • Numar Moto
    MS11VUM

Vizitatori Recenți Profil

654 citiri profil

Mash's Achievements

  1. Salutare, Tocmai ce am obtinut status VIP pe filelist si pot genera 15 coduri de invitatie. Cine doreste scrieti in privat si va trimit imediat cum vad mesajul. Primul venit, primul servit! Spor!
  2. Salutare! Am fost sambata 16 Iulie dupa amiaza spre seara iar traficul era foarte lejer in comparatie cu anii precedenti. Atentie insa la ursi, am intalnit pe ambele parti ale masivului montan! *A nu se interpreta ca reclama, insa recomand si o vizita la complexul Albota pentru pastravul in fulgi de porumb daca tot treceti prin zona. Asfalt uscat!
  3. Am fost in data de 13 iar tunelul prin munte era închis, a trebuit sa fac cale întoarsă... De asemenea era oprit accesul auto de la Bâlea Cascadă in sus, noroc ca este loc pentru motor! Aveți informații cum că se va permite circulația prin tunel in acest weekend?
  4. Finalul lunii iunie am intentionat sa scriu, dar mi-a stat mintea la altele
  5. In acest caz mai discutam pana atunci poate organizam sa mergem in grup daca esti interesat, sau macar bem o bere undeva pe coasta Croatiei.
  6. La finalul lunii Iulie planuiesc si eu o plimbare pana in Croatia, ruta fiind ceva de genul: https://www.google.com/maps/dir/Sibiu/Kotor,+Montenegro/Dubrovnik,+Croatia/Crikvenica,+Croatia/Osijek,+Croatia/Sibiu/@45.3544283,17.7717046,6.99z/ N-am rabdare sa astept pana in august Have fun pe cand mergi, si cel mai important asfalt uscat!
  7. Ea e Yukiko si ii place mult zapada. PS.: nu e husky!
  8. Poti sa-l urmaresti aici, insa nu are subtitrare: https://openload.co/f/66C3ER8i2VA/
×
×
  • Creează nouă...