Sari la conținut

Schnecke

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Schnecke

  1. Daca nu ma incurca nimic pana atunci, ma prezint si eu. Sa zicem un 11-12 in parcare la mega? De acolo sa plecam spre lucruri mai interesante.
  2. Eu stau in Leordeni. Deja la cati suntem trebuie sa cerem aprobare de la primarie
  3. Salut baieti, data viitoare ma prezint si eu. Eu merg incet, si cu zgomot.
  4. Schnecke

    Yamaha xj650

    Deja am comandat unul, mersi:). Nu mai are nimeni asa utilaj? M-am tot uitat pe forum, si nu am gasit.
  5. Schnecke

    Yamaha xj650

    Am zis si eu sa o ard artistic.
  6. Schnecke

    Yamaha xj650

    La echipament, lafel ca si la motociclete nu prea ma pricep, am luat si eu ce mi-a placut si mi s-a parut de calitate, Ghete TCX, geaca de piele Highway, blugi grosi, si manusi misto:)). Bineinteles toate cu protectii. Casca e panarama, ca am dovleacul mare si nu am gasit pe marime, am una open face luata dintr-un supermarket care ma incape. Am tot cautat casti si singura care imi venea cat de cat a fost una shoei de 600eur, am zis sa mai caut. Ca idee, mai am una Nolan xxl care daca reusesc sa imi bag capul in ea, imi rup urechile cand o scot. » Post actualizat in 13 Mar 2016 18:38 Mersi, am inceput deja cu modificarile, azi i-am schimbat oglinzile si i-am dat aripa spate jos.
  7. Prima mea motocicleta. Dupa ce am facut mai multe test drive-uri cu alte modele mai aratoase, si m-am seriat:) am decis sa imi iau modelul pe care am facut scoala, si anume yamaha xj650. Prea multe nu stiu despre ea, 1984, 60000 km vopsea originala, evacuare pe o parte, consumabile si inspectia tehnica noi. Fiind prima motocicleta si neavand termen de comparatie, imi place foarte mult. Nu cred ca o sa plece vreodata de la mine, am prostul obicei sa ma atasez de chestii, am pastrat prima masina, voi pastra si prima motocicleta, dar dupa ce prind putina experienta o sa imi iau ceva mai interesant. Pana acum am 600km facuti numai pe temperaturi de sub 10 grade, ploi ninsori, vant, bucurii... Ori vine vara ori fac pneumonie. Sfaturi, pareri?
  8. Sunt cateva modele care sunt printre primele ca preferinta, dar asta ar fi pe primul loc. Cum arat pe motocicleta, sincer nu ma intereseaza foarte tare, nu e ca si cum merg prin fata oglinzi sau ma apuc sa imi fac selfiuri. Ma intereseaza mai mult pozitia care o sa o am pe motocicleta si sa nu imi iasa scolioza prin ceafa. Tot ma uit pe forumuri pentru informatii, nu pot sa merg nici sa fac un test drive, azi a nins in germania.
  9. Sunt mai mult decat incepator, carnetul il am de 2 luni, si nu prea am avut legatura cu motociclete. Toata lumea imi spune la gabaritul meu, sa imi iau un cruiser ceva. Eu sunt capos si vreau naked, iar modelul Street\speed triple mi se par niste motociclete extraordinar de frumoase, sincer modelul cu farurile rotunde mi se pare chiar mai frumos. O sa incep sa ma duc sa fac cateva drivetest-uri, dar neavand cu ce sa compar, nu stiu sigur daca imi pot face o parere pertinenta.
  10. Salut, superba motocicleta, cred ca o sa optez si eu pentru asa ceva. O singura intrebare, cum crezi ca se preteaza pentru cineva de 190cm inaltime si 100 de kg?
  11. Incepator din Gutersloh, Gute Besserung.
×
×
  • Creează nouă...