Sari la conținut

Alex Fasching

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

Alex Fasching's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. N-ai inteles ideea, din moment ce iti iei motocicleta numai exista pe pamantu asta nimeni ca tine, esti unic, esti zeu si cand treci pe langa un scuterist schimbi vitezele, m-ai inteles? Sa vada care e diferenta intre una si alta De cate ori am trecut pe acolo mereu s-a stat pe doua benzi pentru stanga; si cea mai recenta imagine de pe Google Maps in care sunt prezente marcajele (2012) arata la fel.
  2. Intai sa ii educi pe altii, mai educa-te singur ca nici sa scrii nu stii.. dar te dai motociclist. Exista o diferenta intre motociclisti si posesorii de motociclete. Hai te sun eu mai incolo ca acum n-am program cu oamenii de jos.
  3. Nu ma supermanu meu cu tastatura ce ai?
  4. N-ai inteles, era vb de cv legat de trafic. Atata timp cat si euam facut aceeasi legislatie dc sa nu ma bag? Ca e el motociclist. Daca era vb de o tura prin Alpi ceva gen si ma bagam atunci da, nu aveam de ce, dar noi vorbim de legislatie si vine un neica nimeni d-asta si se baga in seama sa para zmeu.. aiurea parca ar fi singuru motociclist din lume.
  5. Ba motor 4t este. Alea aveam in plan sa le schimb zappy, iar daca nu merge nici asa.. nu stiu, carburatorul este nou si reglat in service.
  6. Da si eu sunt astronaut si nu ma laud pe forum stii ce zic.. Nu ma intereseaza atata timp cat se crede zeu ca are motocicleta, ca avem aceeasi legislatie invatata. Auzi, ca se baga scuteristii.. Of doamne.
  7. Cred ca tu nu te-ai mai regulat de mult timp.. Stii ce zic.. Esti putin frustrat, putin mai mult chiar. Ce legatura are scuterist sau motociclist? Tu esti unu dintre aia care daca il vezi pe unu ca se da pe o roata, e mai motociclist ca altu. Este? Dar, cu o copilarie grea, fara nici un prieten, urat de toata lumea, e normal sa devii hater cum spui tu .... motociclistule ... » Post actualizat in 02 Jul 2015 14:01 Cat ma enerveaza genu de persoane ca tine. Nu ai invatat aceeasi legislatie ca mine este ba baiatule ai innebunit la capu tau batran? Stiu mai multa legislatie ca tine oricand oriunde, motociclistule. La iesiri nu vad sa fi iesit, sau daca ai motor in parcare deja esti motociclist deci esti zeu?
  8. Deci o luam de la capat sa inteleaga toata lumea. Dupa ce am facut revizia de 1300 la putin timp a inceput sa faca figuri, cand plecam de la semafor dadea o data in gat si dupa pleca bine iar o data la ceva timp (cam la ~70km) motorul dadea in gat si mi se oprea si trebuia sa astept ceva timp. L-am dus la garantie, am schimbat bujie, carburator, cdi. Tot nu am rezolvat problema, dupa ceva timp n-a mai facut asa, iar apoi am realizat ca mereu cand facea asa era ud, deci era din cauza la apa asta. Acum dupa ce am schimbat carburatorul (mi-a pus aerul la 2 ture jumate) merge perfect cu acceleratia 2/4, cum maresc putin mai mult de atat da in gat, nu se opreste, nu accelereaza, doar mentine viteza. Inainte sa raman fara benzina intr-o noapte, am putut merge cu acceleratia la maxim (cum spune zippy a saracit amestecul) si atunci a fugit 60 fara probleme. Cum am facut fullul, iar a inceput sa dea in gat cu acceleratia peste jumate. Deci tiind sa cred ce zice zippy, e din cauza amestecului. Daca era din cauza busonului cum spui tu goodkat, ar fi trebuit sa am problema asta de la inceput, nu? Eu am schimbat doar buretele de la filtru, si am 2500km. O sa incerc sa schimb si filtrul cu unul sport. Ma gandesc cu ocazia asta sa imi iau si o fisa de bujie NGK si o alta bujie mai potenta (cu 50 lei rezolv si imi fac si un full plus o munca de 20 minute)
  9. Trage tare cand nu mai am deloc si nu cred ca e din cauza rezervorului pt ca trebuia sa faca asa de cand l-am luat, mie imi face doar de putin timp. Zappy o sa imi schimb filtrul de aer iar la carb e la doua ture jumate. » Post actualizat in 02 Jul 2015 09:56 Adica mi-a tras o data tare un km si dp s a oprit ca numai avea benzina.
  10. Logica -~ Daca tu mergeai pe sens interzis, cei care veneau din fata ta mergeau regulamentar pe sens unic. Daca tu mergeai pe sens unic, cei care veneau din fata mergeau neregulamentar pe sens interzis.
  11. Cred ca ai incercat o gluma da esti genul de om care si-a petrecut copilaria in casa Mai incearca glume si cu altii, poate poate POATE te crede cineva amuzant. @Vlad : Acceleratia o pot da si 4/4, dar daca o dau nu se simte, merge foarte infundat si nu accelereaza ci doar mentine viteza pe care o avea inainte. @GoodKat : Nu are legatura @Pion : Bujia am schimbat-o inainte sa schimb carburatorul. Un baiat mi-a recomandat sa schimb filtru de aer cu un filtru sport si daca stau sa ma gandesc putin, de cand mi-am schimbat filtru de aer a inceput sa faca asa, acum nu stiu daca are legatura.
  12. Am un scuter 4t chinez. Daca merg cu acceleratia 2/4 merge fara probleme. Cum am dat acceleratia la maxim se infunda si nu trage tare merge 45. Aseara am ramas fara benzina, cand mai aveam foarte putin a tras la maxim a fugit 70 dar asta doar cand nu am benzina. Cand am benzina numai trage cu acceleratia la maxim. De ce?
  13. Astazi intr-o intersectie era echipaj de politie, pe prima banda oprit un SUV de politisti nu stiu de ce. Eu veneam din spate, in fata mea mergea un logan mcv, ne-am oprit in spatele suvului nestiind ca e oprit de politie, cand si-a dat seama cel din mcv a trebuit sa dea cu spateleca sa depaseasca, bineinteles fara sa se asigure.. cand am vazut becu de marsalier sau cum se cheama am dat claxon si am inceput sa dau cu spatele si am dat destul de mult.. politistul martor la aceasta scena a zambit, s-a uitat la mine, a dat din cap si cam atat...
×
×
  • Creează nouă...