Sari la conținut

Laurentiu Marin

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    kawasaki zx-6r ninja 2001

Laurentiu Marin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, gasesc sa cumpar si eu un releu de incarcare pt Gsxr 2004 600 cmc. ? Multumesc !
  2. Iti multumesc, poti face cateva poze la prinderi ? Sa vad exact.. ca nu stiu daca sau ce se potriveste
  3. Salutare Bikeri ✌, ma confrunt si eu cu o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru, as avea nevoie sa imprumut sau sa cumpar o toba stock pt un Suzuki Gsxr 600 an 2004.. treaba sta in felul urmator: nu mai am loc de scris pe Cartea de identificare a vehiculului si trebuie sa merg la RAR pt identificare, ma duc fara probleme.. dar fara toba sport... asa ca.. daca are cineva una prin garaj si ma poate ajuta as fi recunoscator si financiar. Multumesc !
  4. Salutare bikeri ! ✌ Vreau sa cumpar acest Gsx-r : https://www.olx.ro/oferta/suzuki-gsx-r-k5-ID76NVA.html cunoaste cineva motorul ? Ar trebui sa ma uit la ceva anume ? M-am dat dupa Kawa zx6r pe Gsx-r.. si nu prea stiu mersu . Multumesc ! Orice informatie este binevenita !
  5. Salutare guys, am achizitionat recent un kawasaki Zx-6R ninja 2001, este prima motoreta, la ce ar trebui sa ma astept, avand in vedere ca sunt incepator am luat o motoreta vechiuta cu cateva probleme estetice, adica:far cu urechi rupte, carena zgariata pe partea stanga.Ce as vrea sa aflu este daca pot modifica farul cu carena si daca da, cu ce model, si codita, de la ce model mai nou s-ar potrivi fara modifcari majore, Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...