Sari la conținut

andreidinca93

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Sector 1
  • Motocicleta
    Honda NC750X

Vizitatori Recenți Profil

499 citiri profil

andreidinca93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @adnohepentrupoponari Am ajuns ieri la GS Motorcycles, pe strada Tipografilor chiar vizavi de Taverna Sarbului. Eu cautam Wolf Moto care nu mai exista dar chiar unde erau ei au deschis un service cei de la GS Motorcycles. Si mi-au recomandat sa imi schimb si simeringurile pentru ca cele vechi au inceput sa crape, manopera costa cam la fel si ar fi mai bine sa fac o revizie completa. Ei au simeringuri de la All Balls. @cristidb Urmatoarele placute o sa fie de la Carbone Lorraine. Serviceul la care am fost parea ok, a fost cineva la GS Motorcycles, ce stiti de ei? Vreau sa merg la ei sa schimb placutele, lichidul de frana, anvelopee si revizia completa la furca. Am gasit si doua magazine de unde sa imi iau anvelope, o sa merg pe Michelin Road 5. A avut cineva experienta cu anvelopemoto.eu sau cu anvelope-motocicleta.ro/RedMotors Bucuresti(e acelasi magazin)?
  2. Bujiile le-am montat deja. Si placutele le-am cumparat si o sa le montez, nu pot sa ma duc sa le returnez pentru suspiciunea ca ar fi false. Sper ca nu e cazul, autokarma este un magazin destul de mare, cu mai mult puncte de lucru. Nu cred ca vand valsuri dar nu pot sa bag mana in foc, e prima oara cand cumpar de la ei. Am un vecin care restaureaza masini vechi (ford mustang, falcon) si el mi-a recomandat sa ma duc la autokarma. Revenind la anvelope, nu ma tenteaza forestierele, in sensul ca eu vreau sa circul pe sosea. Motocicleta mea, desi este incadrata de catre Honda in categoria Adventure, nu este chiar o motocicleta Adventure. E un fel naked cu aspect de ADV. Vreau sa o scot la cat mai multe drumuri lungi. Ma intereseaza mai mult partea de touring, nu cea de adventure. Dar evident ca si daca o sa dau peste un drum neasfaltat nu o sa ma intorc din drum. O sa merg, daca o sa fie cazul, si pe drumuri neasfaltate. Neasfaltate insemnand, pentru mine, drumuri pe unde poate circula si un autoturism, nu prin inima padurii sau pe munte. Un fel de 90%/95% sosea si 10%/5% neasfaltat, nu offroad.
  3. Va multumesc pentru raspunsuri si amabilitate! Am luat placute de frana de la Brembo, Sintered, 117 lei la autokarma. Apropo, cine are nevoie de piese/consumabile le poate gasi mult mai ieftin la autokarma. Problema este ca nu prea au multe lucruri pe site dar am fost cu codurile de produs la ei, in magazin, si mi-au facut comanda. Am comandat bujiile cu 76 lei, cu greu se gasesc sub 100 lei, la unele magazine moto erau chiar 130 lei. Bujiile au ajuns de vineri pe luni si placutele de vineri pe miercuri, rezonabil. In conditiile in care simeringurile nu mi-au ajuns inca desi le-am comandat acum 15 zile. Am fost si la mecanic si mi-a zis ca mai bine nu umblu la simeringuri, unde trebuie desfacuta toata furca. Sa schimb doar uleiul fara sa o demontez, pentru ca are putini km, sub 15.000 si simeringurile sunt intr-o conditie buna. Mi-a mai zis sa schimb de urgenta anvelopele... Aveti ceva sugestii in cea ce priveste anvelopele? Eu m-am orientat catre Michelin Road 5, din ce am citit despre ele sunt printre cele mai bune pe asfalt ud si aderenta buna si pe uscat. Ma intereseaza o pereche de anvelope sport/touring, care sa tina cat mai mult.
  4. E ok, cu ajutorul vostru si cu ceva km pe motor o sa invat si eu. Sunt foarte entuziasmat de motocicleta pe care mi-am cumparat-o si vreau sa am grija de ea. Pentru ca nu are un istoric de service, vreau sa ii schimb eu toate consumabilele si vreau sa ii pun cele mai bune piese pe care mi le permit.
  5. @l.u.v Crezi ca ar fi mai bune cele de la SBS fata de Brembo sau Carbone Lorraine? @adidas La Brembo am luat unu dintre modelele recomandate pe siteul oficial. Carbone Lorraine mi-a recomandat cineva de la bikermag un model A3+, la fel si cu simeringurile de la Athena. Cele recomandate de tine sunt mai bune fata de cele mentionate de mine?
  6. @andrey1205 Mersi @l.u.v Mersi. Recomanzi si un model anume de la SBS? @TNG Problema e ca nu am gasit simeringuri de la alt producator pentru modelul meu.
  7. Revin cu un review la casca. Am returnat-o! Am facut o comanda la motodiscount, destul de maricica, am luat casca, ulei de motor, filtru motor, filtru transmisie, filtru aer, cheie filtru motor, tankpad, stander si manusi de iarna. Casca pe care am primit-o a fost cea expusa, am fost la motodiscount sa dicut cu ei si au acceptat sa mi-o schimbe. Cea pe care am primit-o la schimb, sunt convins ca nu a fost nici ea noua. Stickerul de la spate unde era specificata marimea era jupuit pe margini, lipiciul de pe sticker era negru, cum se face de la utilizare, si scartaia groaznic cand o puneam pe cap sau o scoteam sau daca o atingeam in partea stanga. Asa ca am returnat-o. Am fost in mai multe magazine sa probez casti, sa vad care imi vine bine pe cap, si cele de la AGV imi veneau ca turnate. Voiam sa cumpar un AGV K1 de United Motors. Dar parca tot voiam una care sa aiba si ochelari de soare. Si pana la urma am gasit chiar pe site la AGV, K5 S, la reducere 40%, nu am mai stat pe ganduri si am comandat-o. A venit in mai putin de o saptamana si a venit exact cum ar fi trebuit sa vina o casca noua. Adica nedesfacuta, nepurtata, cu accesoriile atasate de casca, nu rupte si puse in cutie, nu cu pretul pus pe viziera si dupa aia jumulit, cum era cea de la motodiscount, intr-o conditie excelenta, cum ar trebui sa fie o casca NOUA. Sunt foarte multumit de ea.
  8. Salutare! De curand mi-am luat o motocicleta, Honda NC750X. Si m-am apucat sa ii fac o revizie generala, sa o pregatesc cum se cuvine pentru inceperea sezonului. Am schimbat uleiul si filtrele si vreau sa ii mai schimb si bujiile, lichidul de frana, placutele, antigelul, ulei de furca si simeringurile. Dar nu stiu exact ce sa aleg la simeringuri si placute de frana. La placutele de frana ma gandesc la Brembo Sinter sau Carbone Lorraine A3+. La simeringuri am gasit doar de la Athena sau originale Honda, cele de la Athena sunt 130-140 lei si cele originale sunt peste 300-350 lei. Diferenta mare de pret. Ce parare aveti?
  9. @MirceaB Da si eu consider ca nu e bine sa faci economie la casca. @leopold Sper sa nu fie nevoie de retur. E foarte bine ca ai cumparat casca de la magazinul in care ai probat-o, asa ii sustinem si noi pe cei care ne pun la discpozitie magazine fizice, unde putem sa si probam un lucru inainte sa il cumparam. Pana la urma am comandat Shark Spartan, alba. Si am comandat-o chiar de la magazinul in care am probat-o, motodiscount, unde angajatii au fost foarte amabili(sau cel putin cel cu care am discutat eu) Si la bikermag si motostation am dat peste oameni amabili. Va multumesc pentru sfaturi! Un an nou fericit! Revin cu impresii cand reusesc sa dau si eu prima tura.
  10. @leopold Am probat Shark Spartan si Scorpion EXO 1400, le-am tinut pe cap vreo 15 minute m-am simtit bine in ele. Am probat mai multe casti dar in astea doua m-am simtit cel mai bine. Nu o sa imi iau neagra, cel mai probabil imi iau alba. Cei de la magazine m-au lasat sa probez casca in magazin, nu cred ca ma vor lasa sa plec cu ea la un testride. Dar daca imi cumpar una si nu imi vine ok o pot schimba, o sa verific ca o pot schimba inainte sa o cumpar. @Lucian_M Poate gasesc si ceva de la MT prin magazine, cand o sa mai merg sa probez si vad cum imi vine. @l.u.v Cumpar online dupa ce stiu exact ce model si dimensiune vreau sa imi cumpar. E mai simplu sa schimb sau returnez ceva cumparat online. Dupa cum a spus si leopold sunt slabe sanse sa gasesti un magazin care sa te lase sa probezi casca si pe motor. In magazinele in care am fost eu am putut sa stau ceva mai mult cu casca pe cap dar atat. Sunt din Bucuresti. Am fost in cateva magazine si am primit trei sfaturi diferite. La unul dintre magazine mi-a fost recomandata o casca de la Icon dar cred ca era ceva mai veche, deci am exclus varianta aia. La un alt magazin mi-a fost recomandat Scorpion EXO 510 si la alt magazin mi-a fost recomandat Shark Skwal 2 dupa care mi-a zis ca pentru 100 lei in plus fata de Skwal 2 imi pot lua Spartan care este o casca mai buna si este si din fibra de sticla nu este din plastic cum este Skwal 2 si EXO 510, aici nu aveau expus EXO 1400. De asta am si postat acest topic, pentru ca daca mergeam in magazine si cel putin doi imi recomandau acealasi model nu mai eram in dubii. La toate cele trei magazine am spus ca vreau o casca intr-un buget de maxim 1000 lei.
  11. @lokko_boy Tu ai HJC IS-17? Am vazut un review in care zicea ca e optional dar era pentru piata din America de Nord. @leopold Si HJC IS-17 este o casca de buget, nu? Am intrat pe louis.de, probabil stiti de siteul asta, si HJC IS-17 neagra este 140 Euro, la noi am gasit-o doar cu grafica la 850 lei in schimb Shark Spartan neagra/alba este 320 euro si la noi este 1100 lei la motodiscount cu o promotie, si mai au si o extrareducere de 10% pana la sfarsitul anului. Daca e o diferenta atat de mare intre ele, nu e mai bine sa o iau pe cea de la Shark, Spartan, chiar si la 1100 lei? @Lucian_M Ca protectie exista diferente intre cele mentionate de mine si cea pe care o ai tu? Pentru ca prefer sa dau 450 lei pentru o casca, in loc de 1000 lei, daca face acelasi lucru. Are ochelari de soare?
  12. @Pandy Multumesc de raspuns! Am probat Scorpion EXO 1400 si Shark Spartan si imi vin bine. AGV si HJC nu am probat. Pe cea de la Icon si eu ma gandeam sa o scot din ecuatie tocmai pentru ca nu are pinlock. Cele doua, pe care le-am probat, au ochelari de soare, cea de la Shark are chiar niste ochelari de soare care coboara foarte mult, sunt aproape ca o viziera interna. @lokko_boy Mersi de sfat! HJC IS-17 vine cu pinlock inclus?
  13. Salutare! Tocmai ce mi-am luat o motoreta Honda NC 750X si vreau sa imi cumpar si o casca. Restul echipamentului, geaca, manusi etc. o sa merg in magazine sa le probez si le cumpar direct de acolo. Dar consider ca la casca trebuie sa fiu ceva mai atent asa ca poate ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi. Ce ma intereseaza la o casca este sa aiba o aerisire cat mai buna, sa aiba ochelari de soare si sa ii pot pune un sistem de cominicatie. Ma gandesc ca de protectie nu mai trebuie sa imi fac griji daca sar de 700-800 lei. Am cautat si eu pe net reviewuri si am ales cateva casti: https://www.motoemotion.ro/Echipamente-moto-in-lichidare-de-stoc/casca-integrala-scorpion-exo-1400-air-solid.html https://motodiscount.ro/Casca-Shark-Spartan-Blank-Negru-Lucios http://www.shop4moto.ro/cumpara/hjc-fg-17-ohama-39 https://motodiscount.ro/Casca-Agv-K-3-Sv-Pinlock-Negru-Mat https://bikermag.ro/icon/60338-casca-integrala-icon-airflite-rubatone.html Acum unele dintre ele sunt din plastic altele sunt din fibra de sticla. Unele dintre ele au pinlock altele nu au. Care dintre ele considerati ca este cea mai buna alegere pentru mine? Pozitia pe motocicleta este destul de dreapta. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...