Sari la conținut

mihai_flls

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

mihai_flls's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Accident pe la ora 22.15. Un GSX rosu si un Renault Clio. Nu stiu detalii dar rider-ul parea ok, motorul era sifonat putin. Sanatate rider-ului!
  2. Nu stiu, moto a fost adusa saptamana trecuta din Italia, tipul de la care am luat-o a ingrijit-o bine, se vede pe ea. A zis ca i-a facut revizia in 2015 deci placutele ar trebui sa fie ok (cobor acum in garaj sa ma uit la ele). Trebuie sa o duc la un service - nu stiu inca unde, sa ii faca o evaluare generala. Cu ce se curata cel mai bine? Multumesc
  3. Salut, am un Kawasaki ER5 si de 2 zile cand franez se aude un fluierat destul de puternic. Frana isi face treaba, dar face si scandal ) De la ce poate fi?
  4. Voi ce presiune băgați in cauciucuri? Am citit pe undeva de 2.25 fata - 2.5 spate
  5. A mea e din 2000, are capac dreptunghiular. Sambata ar trebui sa ajunga la mine si saptamana viitoare am de alergat pentru acte. Pentru numere rosii am nevoie de traduceri legalizate dupa actele de italia?
  6. Din video-ul asta vad ca are indicator de benzină. S-ar putea să fie doar design... » Post actualizat in 04 Feb 2016 12:48 Asta am gasit acum : Originally Posted by dbike What is the difference between er-5 A1,A2..., C1,C2 and so on... I have er-5 2004, how do I know what type is it? Hi, I have only just joined the forum so you might know the answers already. I don't believe there is much between the A1-Ax or C1 and Cx but I might be wrong. I owned an A1 and now own a C1. The A1 has the key to lift the seat by the rear grab rail (between back of seat and rail), the petrol cap is square and the styling is different. The C1 has the seat key on the left near the riders knee and the petrol cap is like a sports bike. As for the new ER5 the wheel rims are black and the tank has a banana shaped sticker on the tank and again styling is different.
  7. Am o intrebare pentru cunoscatorii de ER5. Am vazut ca la capacul de la rezervor, vine in 2 variante, unul patrat cromat sau unul rotund negru. E doar diferenta de design sau sunt 2 rezervoare cu capacitati diferite?
  8. Salut tuturor, Am terminat scoala in septembrie si acum vreau sa imi iau un ER5 din Italia cu ajutorul domnului Biris. Am avut unul la scoala si mi-a placut foarte mult cum arata, desi nu am apucat sa ma dau cu el, eu am dat examenul pe ER6n. In prima faza ma gandeam la un VN800 Classic, dar am zis ca totusi e prea multa motocicleta pentru un incepator, plus ca era si dublu ca buget. Exista niste probleme comune pentru modelul asta si, tinand cont ca eu nu am nici o treaba cu mecanica, ma puteti indruma la un service in Bucuresti unde sa faca treaba buna si sa nu ma jupoaie de bani?
×
×
  • Creează nouă...