Sari la conținut

b05tan

EX+
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1997
  • Numar Moto
    pe camp nu e nevoie de numar :)
  • Club
    Portocalele Mecanice

b05tan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sau scrie aici, ca sa vada si altii! sunt piese lipsa la CeZeu'? electrica e ok?
  2. Am si eu o intrebare: si-a montat cineva un alt ghidon fata de cel stock? Eventual pentru obtinerea unei pozitii mai aplecate (~ cu cea de pe gixer) sau mai inalta (~ cu cea de pe bandit) pentru a scapa de amorteala din umeri/brate? Am mai auzit de misto-uri cu flotari si exercitii pentru deltoizii umerilor si am si crezut ca o sa se simta diferenta dar nu a mers
  3. tu crezi ca e ok pretul?
  4. si despre diferentele dintre modelele fabricate in ani diferiti nu stie nimeni nimic?
  5. Dupa indelungi cautari m-am hotarat sa iau un GS (naked, nu modelul carenat). Un “cal” bun pentru un incepator, pentru folosirea zilnica ca si commuter si in w/e pentru escapade la munte/Dunare/mare, mers ocazional cu pasager. Am mai multe intrebari: exista un an mai bun (stiu ca modelul nu a suferit multe modificari esentiale de la inceputul productiei)? Exista un numar de kilometri dupa care apar probleme? Vreau sa il tin 2 sezoane (~20.000 km). Va ramane vandabil la un pret acceptabil? Ma gandeam la achizitionarea unui model din Italia si m-a mirat ca le au impartite in modelele 1989-1997 si 2001-2006 Exista o explicatie pentru impartire? Site-ul avea optiunea de selectare a anilor maximi/minimi pentru un model cautat. Banii ar fi maxim 2000 de euro (preferabil 1600, 400 sunt oarecum in negocieri ) (total incluzand taxele de inmatriculare si drumul de adus mobra). Stiu ca exista vorba “ieftin cumperi, ieftin porti”… dar asta e situatia. Puteti sa ma ajutati cu un sfat, cu o lamurire la intrebarile mele?
  6. faina rau vopseaua!! cum ii zice (nuanta, producator)? spor la lucru!
  7. ce jicloare ai pe el? de minsk? (125cc, 2T - ma gandeasc ca s'au potrivit pe simson - 250cc, 4T)
  8. Stihl Stihl... da' de unde?
  9. Unde se gasesc in Bucuresti uleiuri de amestec Stihl si Husqvarna?
  10. Pacat ca fizica nucleara nu te prea ajuta Ai nevoie sa citesti cateva ceva despre oncologie(factori de risc/inductori in proliferari maligne, protectii si studiile efectuate pe cei expusi la anumite doze de radiatie). Adica despre efectele biologice ale radiatiilor. Cred ca cel mai bun sfat e sa nu luati o femeie cu voi ca aveti mari sanse sa ii nenorociti viitorii copii. Pana la urma ce vrei sa vezi in Ucraina? BTW: Stiai ca rusii au un laborator abandonat pentru dezvolatarea de arme biologice pe o insula in mijlocul Lacului Aral... suna tentant? (just a joke ) Ma rog... exista turism spatial (nenea 'cela care a plecat in spatiu zilele astea), de ce nu ar exista turism pentru acest Pompei Modern? Bafta in calatorie!
  11. Cel putin 50... Ce imi place (sunt ironic ) ca trabiul are multi fani dar tot mai putini propietari, multe sfarsind prin a fi abandonate de batrani . Cati propietari de Trabant cunoasteti printre motociclistii de pe acest forum? Eu cred ca este o masina ieftin de intretinut, ce mananca ceva benzina si destul ulei, in care ti-e rusine sa intri si sa cobori (desi inauntru e asa bine ), inceata, lunga (4 metri de masina, 20 de fum) dar plina de personalitate. Salvati Trabant-ul!
  12. Am o intrebare, probabil cam off-topic: carburatorul Jikov de pe Jawa merge cumva pe Ij (IZH) jupiter? Au aceeasi capacitate cilindrica 350cc, 2 cilindri. Poate exista doar o diferenta intre diametrele admisiei si cea de pe carburator. Ma intrebam daca a testat cineva.
×
×
  • Creează nouă...