Sari la conținut

MarianBR

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Africa Twin RD07
  • Numar Moto
    BR

MarianBR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hristos a inviat ! Am un clip aici din semi-aventura noastra de Paste .Trailer momentan
  2. Caline, iti pot arata eu poze cu scaritele mele. DIY, dar nu stiu cum sa incarc poze aici . » Post actualizat in 14 Nov 2016 18:49 Intre timp, mana mea s-a recuperat dupa tranta de la Valeni dar nu am cu ce sa ma dau momentan pt ca motoreta mea e la Samo la o mica revizie asa ca am avut timp sa fac un clip cu filmarile de la Valeni . Numa bine !!
  3. Nu vreau sa o vand. Peste o luna cel mai devreme o sa dispun de resurse. O aduc eu din bucuresti la brasov ca nu e mult. Uneori ma vedeam cu Gabi pt o tura pe acolo, deci poate mai vin odata si apoi o las in Bv. Imi dai numarul tau cand va fi cazul.
  4. Samo, si eu tot prin crengi am agatat-o, a crapat si apoi am tot pierdut bucati din ea. as vrea totusi sa am motocicleta intreaga. costa 22 euro noua, doar poate o gasesc din dezmemvrari. Mi-a zis Gabitza_bv de tine si cred ca o sa vreau sa imi faci o revizie la motocicleta. vorbim la valeni daca vii.
  5. 70 lei. negociabil daca nu iti place starea ei. dar din cate imi aduc aminte era ok, nu fusese smulsa din brat . eu am nevoie de protectie disc frana spate. Are cineva si imi poate aduce la Valeni ? platesc
  6. Am eu oglinda de stanga intreaga. O pot aduce la valeni. Cum pot sa incarc si eu poze aici sa ma laud ? Vad buton cu my media dar nu stiu mai departe ce sa fac.
  7. Dupa o luna de zile, pun si eu cateva poze de la Valeni 14. A fost super traseul cu roadbook. https://picasaweb.google.com/111334261291979337806/Valeni14August2o15?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOquzarMy7rylwE&feat=directlink
  8. Aici e o inregistrare cu sunetul ala . E filmat pe stanga pentru ca asa am putut din mers , nu stiu exact de pe ce parte se aude. Poate e pe dreapta cu ambreiajul. https://picasaweb.google.com/111334261291979337806/SunetMotor?authuser=0&feat=directlink
  9. Salut ! Abia acum mi-am facut cont aici si va pot spune ce mai e cu motocicleta mea . Ieri am luat-o din service si dupa ce mi-au schimbat discurile de ambreiaj si arcurile (cost: peste 800 lei), sunetul ciudat nu a disparut . Intr-adevar, intra usor pe liber acum, dar asta nu era problema. Sunetul asta se aude doar in mers, cand motocicleta e in frana de motor aproape subturata , cand e cu sarcina mai mare pe ea, cum ar fi bagaj mult sau pasager. Cand sunt singur pe ea se aude foarte foarte rar. Acum dupa ce mi-am schimbat astea la ambreiaj, nu se mai aude in toate treptele ci doar la a 3-a si a 4-a . Cei de la service mi-au zis ca discurile erau uzate sub limita si deaceea cand era subturata, discurile nu mai prindeau si de aici aparea sunatul ala. (asta nu stiu daca nu ar fi acelasi lucru cu patinatul ambreiajului dar mie nu imi patina). Acum ei zic ca e normal asa sa se auda cand e subturat dar sunetul asta nu se auzea deloc acum 3 luni sa zic .. Multumesc pentru ajutorul de atunci domnilor Gabi , Calin, Galen si Mihutz ! Vin la Valeni si astept un diagnostic sigur dupa ce mergeti cu ea, va rog ! mancare full + road book + tricoum M (dar cred ca e tarziu pentru asta)
×
×
  • Creează nouă...