Sari la conținut

Theodor Theodor

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Limassol ,Cyprus
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Ducati 749 / 2004
  • Numar Moto
    KHP 832
  • Club
    Son's of Dracula R.M.R.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ij planeta 5 350 cc,Suzuki K1 /600 cc,Honda 600 Rr 2004 ,Suzuki 600/k8, Suzuki Savage Ls 650 1990 , Honda Steed 600 cc 1999, Ducati 749

Vizitatori Recenți Profil

432 citiri profil

Theodor Theodor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. M-am razgandit in a-l cumpara ,din anunt si felul cum a vorbit vanzatorul la telefon parea totul ok . Aproape complet restaurat si cu 700€ plus piese extra ,ai prins o oferta f buna. Eu caut cu atas si cred ca am gasit ce cautam . Posteaza poze cand ajunge la tine .
  2. Vreau sa cumpar acest motor,stiu ca a fost restaurat ,insa nu am alte detalii. Poate ati vazut topic in trecut cu acest motor sau stiti originile sale .
  3. Da. Am cumparat un cdibsi am platit inca 200€ sa ii scoata imobilisser. Merge perfect !
  4. Vreme buna de scos motorul la plimbare . Salutare ducatisti !
  5. Am comandat kitul din link si platit tuneecu pe playstore. Am cuplat la motocicleta firele si programul a mers din prima insa inafara de sters eroarea cu imobilizator nu gasesc nici o alta optiune de ai da "disable" . Am cautat tutoriale sau ghiduri inainte sa postez aici,insa nu am gasit nimic relevant . Ce fac gresit ?
  6. Mersi pentru ajutor. O sa comand adaptorul din link-ul dat de tine,mai trebuie si altceva sau e compatibil 100 % cu acest kit ?
  7. Multumesc pt post,o sa caut pe cineva care poate face asta,actualul mecanic prefera sa schimbe tot mecanismul. Daca as fi stat in Romania as fi apelat la tine cu cea mai mare placere.
  8. Din cauza Cdi-ului nu imi citeste temperatura apei din radiator si nu pot accelera cum trebuie,da sa inece. Am cumparat 2 sonde pt apa,3 tps-uri si inca un Cdi pana sa identific problema reala. Problema pe care o am acum este faptul ca cdi-ul nou are imobiliser,cum pot face sa ii fac bypass,sa mearga ca cel original ? Am VIN de la fostul proprietar al cdi-ului,de ajuta cu ceva. Am citit pe alte forumuri si toti recomanda cumpararea unui set complet bord/chei/ecu/etc ,solutie destul de costisitoare. Sfaturi ?
  9. Recomandari de unde as putea lua un kit cablaj complet pentru Ducati 749S 2004 si un ECU /CDI ? Ma refer la dezmembrari,useri cunoscuti ce se ocupa cu asa ceva si sunt de incredere sa le trimit plata in avans. Multumesc.
  10. In majoritatea cazurilor lucrurile faine le gasesti pe grupurile de facebook,e piata mai mare decat pe site. Cele mai consacrate site-uri de vanzari sunt urmatoarele 1. http://www.buysellmoto.com/index.php 2.https://www.bazaraki.com/car-motorbikes-boats-and-parts/motorbikes-and-scooters/ 3.http://www.bestcypruscar.com/ Am atasat si cele mai importante grupuri facebook cu anunturi.
  11. Pzk -daca vrei iti caut local,oricum ajung pe 16 in tara si daca are dimensiuni acceptabile ti-l pot aduce pe gratis,platesti doar curier in tara. Eu asta mi-am luat cu 60€ ,o tin de rezerva. Sistem complet moriwaki nou nout cu 350 €,mai am doar slip on .. Masinile au preturi absurde,e mai convenabil sa cumperi una din Romania sa o conduci pana aici si sa o inmatriculezi, iesi mai ieftin.
  12. Astia au preturi nesimtite ). Motocicleta a avut mai multi proprietari,de ultimii 2 sunt sigur ca au cumparat-o asa cum este acum deci bani au bagat doar in consumabile. Aici e patria motocicletelor custom ,tobele stock se arunca la gunoi iar cele custom le gasesti la preturi derizorii,am cumparat un GPR cu 60€. Toate se datoreaza faptului ca nu exista ITP pentru motociclete deci nu are cine sa te verifice,cate motoare sunt cu extensii gen dragster pe drumurile publice,nu va vine a crede.
  13. Cat de sigur esti de codita ? Mie imi pare la fel cu ce am mai gasit pe net ),dar nu am ochiul "format" ca altii . Bonus mi-a dat o oglinda oem ,power comander ,incarcator baterie ,stand si multe suruburi si chei . Surprinzator are cele 3 chei originale si cardul cu codirile. Deunde pot cumpara eventuale piese sh pentru acest model ?(din Ro cat si strainatate)
  14. Multumesc pentru urari. Am luat motorul de dimineata si acum este pe numele meu,nu imi vine a crede ca a venit si momentul acesta. Intotdeauna am tanjit dupa un 749 si am avut ocazia sa iau una de mai multe ori insa am fost speriat de altii ca sunt motociclete problematice asa ca am trecut peste. Va tin la curent cu ce se intampla.
×
×
  • Creează nouă...