Sari la conținut

Theodor Theodor

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Theodor Theodor

  1. M-am razgandit in a-l cumpara ,din anunt si felul cum a vorbit vanzatorul la telefon parea totul ok . Aproape complet restaurat si cu 700€ plus piese extra ,ai prins o oferta f buna. Eu caut cu atas si cred ca am gasit ce cautam . Posteaza poze cand ajunge la tine .
  2. Vreau sa cumpar acest motor,stiu ca a fost restaurat ,insa nu am alte detalii. Poate ati vazut topic in trecut cu acest motor sau stiti originile sale .
  3. Da. Am cumparat un cdibsi am platit inca 200€ sa ii scoata imobilisser. Merge perfect !
  4. Vreme buna de scos motorul la plimbare . Salutare ducatisti !
  5. Am comandat kitul din link si platit tuneecu pe playstore. Am cuplat la motocicleta firele si programul a mers din prima insa inafara de sters eroarea cu imobilizator nu gasesc nici o alta optiune de ai da "disable" . Am cautat tutoriale sau ghiduri inainte sa postez aici,insa nu am gasit nimic relevant . Ce fac gresit ?
  6. Mersi pentru ajutor. O sa comand adaptorul din link-ul dat de tine,mai trebuie si altceva sau e compatibil 100 % cu acest kit ?
  7. Multumesc pt post,o sa caut pe cineva care poate face asta,actualul mecanic prefera sa schimbe tot mecanismul. Daca as fi stat in Romania as fi apelat la tine cu cea mai mare placere.
  8. Din cauza Cdi-ului nu imi citeste temperatura apei din radiator si nu pot accelera cum trebuie,da sa inece. Am cumparat 2 sonde pt apa,3 tps-uri si inca un Cdi pana sa identific problema reala. Problema pe care o am acum este faptul ca cdi-ul nou are imobiliser,cum pot face sa ii fac bypass,sa mearga ca cel original ? Am VIN de la fostul proprietar al cdi-ului,de ajuta cu ceva. Am citit pe alte forumuri si toti recomanda cumpararea unui set complet bord/chei/ecu/etc ,solutie destul de costisitoare. Sfaturi ?
  9. Recomandari de unde as putea lua un kit cablaj complet pentru Ducati 749S 2004 si un ECU /CDI ? Ma refer la dezmembrari,useri cunoscuti ce se ocupa cu asa ceva si sunt de incredere sa le trimit plata in avans. Multumesc.
  10. In majoritatea cazurilor lucrurile faine le gasesti pe grupurile de facebook,e piata mai mare decat pe site. Cele mai consacrate site-uri de vanzari sunt urmatoarele 1. http://www.buysellmoto.com/index.php 2.https://www.bazaraki.com/car-motorbikes-boats-and-parts/motorbikes-and-scooters/ 3.http://www.bestcypruscar.com/ Am atasat si cele mai importante grupuri facebook cu anunturi.
  11. Pzk -daca vrei iti caut local,oricum ajung pe 16 in tara si daca are dimensiuni acceptabile ti-l pot aduce pe gratis,platesti doar curier in tara. Eu asta mi-am luat cu 60€ ,o tin de rezerva. Sistem complet moriwaki nou nout cu 350 €,mai am doar slip on .. Masinile au preturi absurde,e mai convenabil sa cumperi una din Romania sa o conduci pana aici si sa o inmatriculezi, iesi mai ieftin.
  12. Astia au preturi nesimtite ). Motocicleta a avut mai multi proprietari,de ultimii 2 sunt sigur ca au cumparat-o asa cum este acum deci bani au bagat doar in consumabile. Aici e patria motocicletelor custom ,tobele stock se arunca la gunoi iar cele custom le gasesti la preturi derizorii,am cumparat un GPR cu 60€. Toate se datoreaza faptului ca nu exista ITP pentru motociclete deci nu are cine sa te verifice,cate motoare sunt cu extensii gen dragster pe drumurile publice,nu va vine a crede.
  13. Cat de sigur esti de codita ? Mie imi pare la fel cu ce am mai gasit pe net ),dar nu am ochiul "format" ca altii . Bonus mi-a dat o oglinda oem ,power comander ,incarcator baterie ,stand si multe suruburi si chei . Surprinzator are cele 3 chei originale si cardul cu codirile. Deunde pot cumpara eventuale piese sh pentru acest model ?(din Ro cat si strainatate)
  14. Multumesc pentru urari. Am luat motorul de dimineata si acum este pe numele meu,nu imi vine a crede ca a venit si momentul acesta. Intotdeauna am tanjit dupa un 749 si am avut ocazia sa iau una de mai multe ori insa am fost speriat de altii ca sunt motociclete problematice asa ca am trecut peste. Va tin la curent cu ce se intampla.
  15. Mersi pentru sfaturi,o sa o iau maine . Am reusit sa o negociez la 2000 € .
  16. Scuze pentru intarziere in raspuns dar trebuia sa verific daca e real ce mi s-a spus .Dupa o noapte nedormita si o cafea servita la 6 dimineata am pornit la drum,m-am intalnit cu un amic al proprietarului care ne-a dus la motor, unde am ramas fara respiratie cand am vazut monstruozitatea. Estetic arata f fain,insa nu totul era roz ca in prezentare . A pornit dupa 2-3 chei ,mecanicul a facut cateva ture,probleme sunt cateva: - cateodata dupa ce e accelerata tare scoate fum negru pe esapament; -accelerata fiind in mers,da sa se inece ; -dupa 10 minute de mers ,fiind lasata la relanti se opreste pur si simplu; - ventilatoarele de pe radiator merg continuu (probabil puse pe direct). Acum negociem pretul,vrea 2400 pentru ea asa. Actele sunt in regula,nu stiu ce sa fac. Nu pare cazuta.
  17. Motorul e real,de asta sunt sigur. Stiu de el de 2 ani,nu cred ca sunt 2 la fel care sa fie full carbon. In film apare si numarul de inmatriculare,numar care corespunde cu copia actelor trimise,problema e ca este in zona cu juristictie engleza(30 km de Limassol) ,iti trebuie visa ca sa intri in unitate,deci daca ma duc sa il vad trebuie sa il si iau pentru ca nu pot intra de multe ori acolo. O sa ma duc zilele astea,cel mai probabil luni dimineata. Daca mecanicul ,cu care merg, va zice ca merita,atunci il iau. Merg pe mana voastra cu vandutul pieselor,asta in cel mai rau caz.
  18. Sunt obisnuit cu piata pentru Honda si Suzuki,ma chinui sa dau roata spate cu cauciuc slic impecabil cu 150€ pentru suzuki K8 , Moriwaki slip on nou nout cu 130€, si alte piese ce mi-au ramas de la cele 2 motociclete ). Abia am reusit sa dau evacuare full Akrapovic cu slip on carbon pentru Honda 600 rr 2004 cu 500€ si mii plateste in rate ). Deci cand spui 400€ pe o roata si 1200 evacuare sunt tare sceptic .
  19. Ce mi-ai spus e worst case scenario,motorul merge acum,in sensul ca mi-a trimis video ca porneste lasata vreo 2 minute sa toarca. Daca ii schimb si ecu si nu se rezolva problema e mai rau. Nu cred ca mai ia cineva piese pt un motor din 2004,chiar daca piesele sunt din carbon,ma indoiesc ca pe carenaj complet pot obtine mai mult de 700€,e totusi o generatie veche. Manopera in Cipru costa mai mult decat piesa,sa aduci ceva din Europa pe insula e f scump la shipping,un motor ma costa peste 300€ numai transportul. Service specializat este doar in Nicosia,la 100 km departare de locatia motocicletei. Mie ca ma complic,mi-a placut mereu acest model dar nu sunt pregatit sa fac investitii capitale.
  20. Mersi pentru raspuns. Anuntul nu e teapa,tipul a fost detasat de la baza militara engleza din Cipru. Acum e in UK,actele sunt aici,mi-a trimis copie dupa ele. Ca modalitate de plata a spus ca are incredere in mine sa ii transfer banii dupa ce am motorul pe numele meu,deci nici vorba de teapa. Singura teapa pe care pot sa o iau este sa aiba vreun defect ce ma pune sa investesc in ea,de asta va intrebam pe voi din punct de vedere mecanic ce ar trebui sa verific si posibile cauze pentru neafisarea temperaturei apei. Anul trecut a fost la vanzare un 749 stoc cu 2800,in general Aprilia/Ducati sunt ieftine aici. Am avut sansa sa cumpar Rsv4 2009 Factory cu 6500€ . » Post actualizat in 30 Mar 2017 08:08 Am uitat sa precizez,eu locuiesc in Cipru ,sa o ampe numele meu ma costa doar 8€. Diferenta de preturi intre anunturi este screen ce mi-a dat de cand a cumparat-o el,de la fostul proprietar,pretul fiind cel de 5000.
  21. Salutare dragi forumisti,am nevoie de ajutorul vostru pentru a achizitiona un Ducati 749 . Datele de la vanzator sunt in pozele atasate,explica mai bine decat as putea sa spun eu,cat si cateva poze generale cu motocicleta. Nu m-am decis daca e un deal bun,avand in vedere ca multe sunt schimbate la ea si nu arata temperatura la apa desi a schimbat senzorul cu unul nou,ce alte probleme ar putea implica acest defect ? Posibile cauze ? Deasemenea are alta cilindree (posibile probleme ? ) cat si un mod neobisnuit (pentru mine) ,bascula de 998 si roti de 848,efectul estetic este binevenit dar in ce masura afecteaza performanta motocicletei,mai exact ciclistica ? Astept sfaturi de la cei priceputi,multumesc ! Teodor
  22. http://olx.ro/i2/oferta/vand-suzuki-gsxr-1000-k8-ID6y2Bi.html#gallery Daca este adevarat ce scrie in anunt,mi se pare super oferta.
  23. La a 4-a ,acum 2 saptamani am luat un Suzuki K8 600 cc,e deja construit,nu prea am ce prezenta la el. A fost facut pentru pista,azi i-am pus protectii pentru motor de la carbonadi.de si a terminat mecanicul de facut full service,schimbat toate consumabilele. Oricum,cred ca Honda 600 rr va pleca,nu am folos pentru ea acum. Ce am cumparat eu, nu este asa scump,sunt unii oameni pasionati care cheltuie pentru motoarele lor sume impresionante,mult mai mult decat ce cheltui eu pentru mofturile mele. Proprietarul apartamentului in care stau ,are 3 motociclete,dintre care un Mv Agusta limited edition,a dat 48.000 euro pe ea. Ai dreptate,e low budget. Oricum peste acel radiator va veni masca neagra,nu se vor cunoaste imperfectiunile. » Post actualizat in 11 Jun 2016 20:07 ...
  24. ) cu ce anume te enervez ? Asigurarile in Cipru sunt in functie de capacitatea cilindrica,nu de puterea motorului sau vechimea lui. Spre exemplu la Honda 600 rr platesc 195 e/an ,la Savage Ls 650 290 e/an (valoare minima ,avand in vedere ca am asigurate 2 masini si 3 motoare la ei) iar la Steed va fi ~ 130 euro . Acum fa tu comparatie si vezi daca se merita. Abia ii terminase instalatia electrica aseara,a refacut toate traseele,la sfarsit nu va arata asa. Nici pozele nu sunt calitative,au fost facute la 8 p.m. ,mult zgomot pe fundal si iso ridicat sa compenseze lipsa luminii.
×
×
  • Creează nouă...