Sari la conținut

Florin Zaharia

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Florin Zaharia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am inteles,merci frumos pentru ajutor,cam asta aveam in gand,vine iarna si sa incep sa o pun la punct cat de cat. Am dat 850e pe motor. Oricum e veche,plina de "bube" si incerc cate putin sa le fac pe toate,pompa de apa de exp,iam schimbat semeringurile dar tot pica, 1pic/sec doar la relanti,cand o accelerez nu curge deloc si la cutia de viteze,la oala a avut rupt un brat si era plina de pilitura inauntru...am curatato,am schimbat uleiul din cutie,dar mie sa nu se strice ceva mai mult pe viitor...oala e destul de scumpa sa o schimb,poate doar sh...
  2. Merci frumos,foarte bun site-ul Dupa cum am zis nu ma pricep la mecanica,dar le voi lua treptat in functie de dificultate,si cel mai simplu lucru ar fi sa curat filtrul de aer,apoi desfac carburatorul,sper sa reusesc sa il mai pun la loc. Cred ca problema pornirii la cald ar avea mai mare legatura cu ce ai zis,de set,pentru ca miam adus aminte ca am scos odata bujia dupa ce am mers cu el,era uda,am curatato si am puso la loc dar tot nu a pornit,fie inca era prea multa benzina acolo si sa udat la loc din 2-3 pedale...Ce mi se pare ciudat e ca daca era ceva ciudat pe la piston dadea si alte semne,asa merge rotund,nu bate nimic,chiar impecabil...dar inca odata,ce stiu eu mecanica:)
  3. Merci frumos pentru raspuns Da,fostul proprietar o folosea pe munti,altitudine cred 600-1000m aprox...eu o folosesc mai la malul marii...trebuie sa schimb jigler ceva sau doar sa modific dozajul? O sa curat si filtrul,le incerc pe toate. In legatura cu compresia...nu ma pricep...ce trebuie schimbat sa am aceiasi compresie si la cald?Investitie mare? Imi cer scuze pt intrebarile posibil elementare dar nu am nici o idee cand vine vorba de mecanica.
  4. Salut,am de cateva luni un cr250 din 97,recent am observat,dupa ce porneste la prima pedela la rece fara nici o problema daca se incalzeste si o opresc nu mai porneste decat impinsa,la pedala nu mai vrea.Am inteles din alte topicuri sa curat filtrul de aea,sa setez aerul si carburatorul,se si ineaca pt ca bujia e uda daca o scot.Problema mea mai mare,unde apare si semnul de intrebare este,de ce scapa pedala,1 din 3 incercari,scapa in gol si se aude un "carait" sau se blocheaza?A mai patit cineva asa ceva sau are vreo teorie,motorul este mai vechi dar merge impecabil,singura problema o am cu pornirea la cald si nu prea sta la relanti tot la cald.
×
×
  • Creează nouă...