Sari la conținut

Dorian1

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dorian1

  1. Salut. Le vreau eu dar daca cineva are nevoie neaparat de ele cedez locul. Eu le vreau pt la tara.
  2. Cauciucul 195 65 r15 a ajuns la mine! Daca te pot ajuta vreodata cu ceva suna-ma , mai ales ca suntem aproape vecini. Numai bine
  3. Nu le vreau multumesc. Cauciucul il iau pt o masina pe care nu prea o folosesc si am pana la ea. Iti trimit maine seara un PM sa trec sa-l iau. Stau in Salajan deci e rapid.
  4. Amarok ul nu e chiar asa de amarit. La 2l poti avea 122 140 166 si parca 180 cai. Consumul e unul super decent, 10% pt varianta de sofer cu piciorul mare. Subscriu si eu ca e greu de incarcat deoarece bena e foarte sus, e incomod tare cu pachetele grele.
  5. Eu as alege L200 , destul de reusite dar la anii aia nu stiu cat de ok say in mintile ei mai gasesti una. Acum pedalez la un amarok dar sunt cam scumpicele
  6. Sa nu spui si noua pasii pt inmatriculare. Felicitari pt achizitie
  7. Stie cineva daca am facut asigurarea azi , e valabila la control rutier? Stiu ca pe ea scrie de ziua urmatoare cand ai facut-o dar fata de la ghiseu a zis ca pt control e valabila si azi, dar nu si in caz de dauna.
  8. likety , am un monster 600 din 99 , cu tobe originale , daca te ajuta sa le schimbam pana treci RAR ul putem face schimbul. Atata tot ca nu ma pricep sa le schimbam si avem nevoie de ajutorul cuiva.
  9. Postez de pe telefon si nu prea ma descurc. Daca vrei imi poti lasa un mesaj cu adresa de mail s a trimit mai multe poze.
  10. An fabricatie 99 Il am de 1000 km In bord are 34 000 dar....
  11. Ce buget ai? Ma bate gandul sa il dau pe al meu.
  12. Stie cineva unde au baietii Andu, Alex garaj? Am un monstruket de 600 din '99 care nu vrea sa mai porneasca. M-a lasat fara putere in mers, merge intr-un piston.daca scoteam mufa cu 3 fire de la bobina din dreapta si o bagam la loc isi revenea. Acum nu mai porneste deloc.
×
×
  • Creează nouă...