Sari la conținut

Ion Bogdan

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

Ion Bogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pentru aspect vreau sa o modific... performante prea mari stiu ca nu am din ce sa scot Nu o sa mai tin mult motorul dar am vrut sa stiu dacă pot sa ii fac modificările de baza cu un preț cât mai mic : o codița noua, un far, o masca, o furca ..
  2. Chiar am vrut sa pun o poza dar nu mi-am dat seama cum și de unde ... ca poze am cu mobra
  3. Codița trebuie sa dispară intr un fel E adevărat ca nu sunt eu cel mai priceput la motociclete, dar de ce sa încerci sa te legi de "neștiința " mea când ai putea pur și simplu sa nu ma bagi in seama...@superbec Bugetul meu acum se duce pana la 300€ dar lâna la vara poate se mai mărește..
  4. Salut, am un Kawasaki Er5 , care de-a lungul proprietarilor a fost"jiulita". Fiind sezonul rece și dat fiind condiția ei , as vrea sa ii fac unele modificari și sa încerc sa scot din ea un Streetfighter. Cer și eu unele sfaturi, ce e de schimbat, poate cineva mai are o piesa sau doua de vânzare Accept orice sfat prietenesc și spus cu drag
  5. e bataie mare de cap si cu alesul asta de motor Preturile mi se par maricele ... am inteles ca pana sa fie treaba cu A2-ul, astea de 35 de kw erau pomana, acum a bubuit piata Deci ca si concluzie : yamaha mt - 03 gs 500 cb 500 dar limitata Bag mana in foc ca asta o sa fie o intrebare stupida dar hai sa o pun ca altfel mor prost : sa zicem sa iti iei un motor care de la 45 de kw e limitat la 35 de kw exact cat am nevoie ptr A2. Diferenta asta de kw unde si cand se simte ? Demaraje sau viteza ?
  6. Buna seara. Treaba sta in felul urmator : 21 de ani, am inceput scoala ptr categoria A2 adica maximum 35 de kw.. un lucru care imi da batai de cap Problema sta in felul urmator . Bugetul va fii probabil in jur de 2000 de euroi. Ce as putea face cu cei 2000 de euro ? Sa imi iau ceva mai mare iar apoi sa incerc sa merg cu spaga la RAR sa imi schimbe talonul ?... Nu cred ca este asa usor Sa imi iau ceva pe care sa-l limitez ? Limitarea asta poate fi scoasa imediat dupa ce trece rar-ul si montata la loc la urmatorul RAR Sau sa incerc calea cea simpla si sa caut un motor gata si sa nu mai umblu la el ? dar ce naked pot gasi in jurul acestei sume ? Multumesc frumos baieti
×
×
  • Creează nouă...