Sari la conținut

Bogdan Radu_11164

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Bmw f 650 gs
  • Numar Moto
    AB 08 ZHE

Vizitatori Recenți Profil

302 citiri profil

Bogdan Radu_11164's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am tot cautat dar nu am gasit nimic despre ea. Plus ca anunlul pe olx a fost postat doar ieri, eu am gasit anuntul cu mobra asta pe bikeshop....
  2. Salut V-stromisti sau viitori posesori, am vazut ca in sectiunea asta sunt cele mai multe mesaje asa ca am ales sa postez aici. Sper sa nu gresesc. Una peste alta nu vreau sa denigrez sau sa influentez pe nimeni doar vreau sa va scutesc poate, de un drum in plus pana pe plaiurile Timisoarei. Am facut ieri un mic tur cu o problema la Oradea (nu pentru a vedea un motor) si am zis sa imbin utilul cu placutul si sa mai bat inca aprox. 200 km si cateva ore pe drum ca sa vad un V-strom 650, in speranta in care poate urma sa il achizitionez daca imi place. Toate bune si frumoase, vorbesc cu doua zile inainte cu vanzatorul dar si de dimineata in ziua cu pricina. Il intreb despre starea mobrei si el imi raspunde ca e "super ok", singurul defect e farul putin crapat. Trec peste acest amanaunt si ajung sa vad mobra si am constatat, spre neplacerea mea, ca zacea praful de doua degete pe ea, ca farul era destul de bine crapat si lipit cu scotch, carenele legate cu fasete, placute varza, cauciucurile toate coapte, si furca plangea pe la toate imbinaturile. Am intrebat proprietarul daca o putem porni si el imi raspunde foarte senin ca nu are cheia la el ca e acasa si ca sa mai vin inca odata duminica ca sa o porneaca. Spuneti si voi ce obordare e asta ca eu nu inteleg. Trec si peste asta astept sa aduca cheia ii dam curent de la masina si dupa indelungi slujbe porneste si aici deznodamantul: Scoate Stroama asta un fum de zici ca e un diesel de pe vremea lui bunicu. Nu vreau sa zic mai multe si repet nu vreau sa supar pe nimeni, insa daca doriti sa vedeti mobra asta si nu vreti sa bateti un drum degeaba vorbiti foarte clar cu proprietarul. Link-ul cu anuntul: http://olx.ro/oferta/suzuki-dl-v-strom-650-v-strom-vstrom-ID4epro.html#29a80002b8 pozele din anunt nu sunt de actualitate!!! O zi buna tuturor!
  3. Stai linistit la fel am patit si eu si tot cu privire la V strom. Poate ai mai mare noroc cu un potential vanzator sa te dai o tura inse se schimba datele problemei din postura asta. Oricum bafta !
  4. Ms de raspunsuri si scuze de intarziere cu raspunsul. 1,84, 78kg, fost posesor de maxiscutete si ultimul atelaj proaspat vandut a fost un Bmw 650 gs. Cred ca ma incadrez pentru a o stapani si cred ca am si deatula experienta pentru a nu o imprastia pe jos, insa in orice exista variabile si necunoscute. Repet vreau o tura de test pentru ca mi-am indreptat atentia catre V strom insa doar din conspectul de pe net.
  5. Salut, dupa cum scrie si in titlu doresc sa fac o tura cu un Suzuki Dl V-strom. Din cautari si multe pagini de forum am ajuns la concluzia ca acest model imi satisface nevoile si as vrea sa ma conving pe viu ca asa este. Nu vreau sa imi cumpar motorul si pe urma sa regret optiunea. Asa ca rog un posesor vstromist sau vreo cunostinta cu motorul asta sa ma lase sa fac o scurta tura ca sa ma conving. Fac cinste
  6. Salut! Dar nu reusesti sa il scoti? Cred ca e aproape imposibil sa nu gasesti cota corespunzatoare.
×
×
  • Creează nouă...