Sari la conținut

morphyus

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ardeleanuadrian2006@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Kawasaki GPZ 500S
  • Numar Moto
    Nu prea murdar
  • Club
    Inca nu.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki V-strom 2009 abs
  • Interests
    In ultimul timp...doar mersul pe 2 roti :)

Vizitatori Recenți Profil

392 citiri profil

morphyus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Sunt uimit de cit de inactiv este grupul motociclistilor Galati-Braila pe acest forum...parca nici nu ar exista.
  2. Salutari, dupa cum spune si titlul apelez la bunavointa unui coleg motociclist din Galati, detinator de Suzuki V-Strom 650 care are timp intr-una din zile (asta cand isi va mai reveni vremea), sa ma lase sa incalec un V-Strom de 650 pentru a-mi face o idee de cum merge, cat de grea este, inaltimea la sa. Specific ca doresc sa achizitionez acest model echipat cu ABS in primavara acestui an si nu am nici cea mai mica idee de cum se simte un astfel de model. In prezent detin un Kawasaki GPZ 500 S si m-am gandit ca este o trecere semnificativa de la o clasa la alta, fapt ce sigur necesita un studiu mai aprofundat. Va multumesc si asfalt uscat pentru cei ce au scos deja calutii » Post actualizat in 17 Mar 2016 10:30 Nu gasim pe nimeni in Galati sau Braila, posesor de V-Strom 650 cu 30 de minute disponibile sa o probez? Chiar asa rar este modelul?
  3. Am prins 1.6 si mai avea putina viata
  4. As fi interesat daca are cineva un suport pentru topcase GIVI de vanzare (adica bratele acelea pentru adaptarea montarii placii monekey). Sau daca are cineva schita sa le fac...multumesc.
  5. Salutari...va sa zica l-ai reperat din poze. Asta inseamna ca iti placea nu gluma. Dar blondina de pe acolo ce mai face? E bine? .Bun sfat cu lanterna de la bricheta...ma gandeam ca exista vreo adaptare sau ceva de genu care poate fi montata, dar e bine si asa. Cat despre crash bar ai vreo idee?
  6. Salutari...de curand am devenit si eu proprietar de GPZ 500 S, an 2000, 15.000 km, super bine intretinut, si vroiam sa imi montez crash-bar-uri (deoarece voi fi incepator in scurt timp...si nu vreau sa risc). Rugamintea este daca imi puteti spune ce anume ati montat pe ale voastre...ca si protectii pentru eventualele cazaturi (sper sa nu cad...dar mai bine sa fiu precaut . Si la acest model ce ar trebui sa am in vedere, ca si probleme frecvent intalnite, si inca o problema ar fi lipsa unui indicator al combustibilului...voi cum ati rezolvat-o? Multumesc anticipat si ASFALT USCAT tuturor. Poze cu motorul :
  7. Facem cum sa nu...dar sa imi iau permisul intai. Sper pana la sfarsitul lunii sa se intample
  8. Salutari...in sfarsit am reusit sa-mi achizitionez un super motor dupa parerea mea. E vorba de un Kawasaki GPZ 500S din 2001 cu 15.000 km...super intretinut. Sunt foarte mandru de achizitie si abea astept sa imi iau permisul si sa o inscriu. In legatura cu berile de mai sus...vedeti cum le impartiti . Eu voi face tot posibilul sa dau o berik daca ne vom intalni vreodata pe la o intrunire. Va salut si va urez...ASFALT USCAT si milioane de kilometri cu mobrele. Si pozele promise:
  9. Sunt 100% sigur ca primul meu motor NU va fi o vitezana...asa ca ma voi tine de cuvant si voi posta dupa achizitionare.
  10. Am luat-o in calcul la inceputul realizarii listei...dar mi se pare mult prea puternica pentru ce voi avea eu nevoie la inceput.
  11. Multumesc mult pentru pareri Sorin128 si LucianU...voi face tot posibilul sa le calaresc pe ambele si atunci voi lua o decizie, deocamdata inclin spre SV 650. Pana nu invat sa merg bine nici nu ma ating de "viteziste"...am citit prea multe topic-uri despre "capacitatile" a astfel de motoare sa te faca praf intr-o clipa, mai ales cand ai experienta aproape 0; si oricum apreciez mai mult un naked sau un chopper decat o racheta (look si in primul rand confort in mers). Multumesc oricum.
  12. Salutari tuturor pe 2, 3 sau 4 roti. Deschid acest topic in ideea ca cineva ma va putea ajuta in alegerea primului meu motor. Pe scurt (pentru ca nici mie nu-mi place sa citesc topicurile interminabile) , in urma cu cateva luni m-a prins febra moto si ca orice entuziasmat pre-incepator am inceput sa "scotocesc" pe forum-uri despre motoare, echipament si tot ce tine de acest stil de viata...omul si motorul. Citind topicurile am gasit doua motoare despre care toata lumea spune ca sunt "bune pentru incepatori": Honda CBF 500 Suzuki SV 650 Rugaminte vine acum , daca poate cineva sa ma ajute cu argumente in favoarea unuia sau a celuilalt motor pentru ca eu sunt in impas. Voi incerca, dupa ce termin scoala si imi iau plasticul de A, sa merg daca voi avea posibilitatea pe ambele...pentru impresii la cald.Inaltime nu cred ca este vreo problema (1,76 si 73 kg). P.S.: mentionez ca dupa ce voi avea destula experienta, voi avea si un pasager (1,60 si vreo 48kg), deci si acest aspect trebuie luat in consideratie. Va multumesc anticipat si va urez asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...