Sari la conținut

Ungur Vlad

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ungur Vlad

  1. Si video cu toba. Sunetul nu se aude grozav fiind filmat cu un telefon, dar il postez oricum.
  2. Ovala sau cilindrica? O recomandare pt. cauciuri sport-touring?
  3. Nu stiu daca e double bouble.L-am primit cadou de la colegii motociclisti din anturaj In schimb pot zice ca toba e perfecta, cand esti calare iti pune zambetul pe buze, dar mi-ar fii placut un sunet mai plin. Nu fac turing atat de des incat sa ma deranjeze o toba mai galagioasa. O sa pun si un filmulet cand am timp. » Post actualizat in 08 Sep 2016 11:15 Da, stiu. La momentu cand am cumparat-o nu am gasit mivv carbon GP (forma cilindrica) si am luat-o pe asta. Ma gandeam ca o sa sune cum suna cea geanelli pe care o aveam. Poate o vand daca imi gasesc modelul GP carbon.
  4. Salutare, Am montaj si eu o toba mivv sportline si un parbriz nou. De parbriz nu am ce zice, eu unul cu inaltime redusa, deci intelegeti voi Toba suna frumos, curat, gen moto gp. Mi-ar fii placut un sunet mai plin, cred ca mai cumpar una. Ceva recomandari? Pe hornet am avut o gianelli ovala care era de-a dreptu geniala, sunet puternic fara sa te deranjeze prea mult la distante scurte si rateuri in frana de motor. In concluzie nu-s prea multumit de toba.
  5. Revin cu o problema Azi cand am vrut sa pornesc motorul m-am trezit fara baterie. Un vecin mi-a zis ca in timpul furtunii se aprindeau toate becurile (zicea el ca era ca pomu de craciun ). Motorul era invelit cu prelata oxford. Banuiesc ca cumva a intrat apa la baterie si s-a descarcat. A mai patit cineva asa ceva? O fii de la baterie, contact sau alte contacte electrice?
  6. Salutare, In legatura cu cei de la Moto Mus, iti pot zice ce a patit un prieten. E vorba de un Kawasaki ZR7, model 2004. A sunat, a vorbit cu tipu, bineinteles ca tipu a sustinut ca motorul e servisat pregatit pt sezon, nu necesita investitii, nu a fost cazut, si nu are nici un fel de probleme, plus ca ofera buyback daca se doreste achizitionarea altei motociclete, garantie motor si parte electrica 1 an.Pret 1450 euro. Am mers sa o vedem si surpriza, telescoapele curgeau, cromul de pe telescoape sarit pe alocuri, disc frana de spate distrus (astea erau la prima vedere).Am facut un test drive, bineinteles ca frane nu prea avea, era si normal la cum curgeau telescoapele si sa nu uit, rezervor lovit. Inteleg ca la pretul care era nu poti avea prea mari pretentii, dar cel putin fii cinstit in ceea ce spui unui cumparator. Cu toate astea a cumparat motorul (nerabdarea si alea alea ). L-a bagat in service pt problemele mai sus mentionate, schimburile uzuale si a constatat probleme la o supapa si suduri pe cadru care nu aveau ce cauta acolo. Cu siguranta motorul a fost lovit si reparat pt vanzare. In fine problema cu cadru nu era sesizabila, ciclistica era ok. A rezolvat problemele mai sus mentionate, dar furca a inceput sa curga iar dupa 1 luna (din cauza cromului sarit de pe jambe).In cele din urma a schimbat telescoapele. Dupa 1 an a discutat cu cei de la Moto Mus pt buyback, i-au oferit 800 euro pt un motor care se afla intr-o stare mult mai buna decat la cumparare. Idea e ca Moto Mus mie cel putin nu imi inspira nici un fel de incredere si nu pot recomanda acest vanzator, desi sunt unii care au fost mai norocosi si sunt multumiti de achizitile facute de la ei. Acu fiecare face ce vrea cu bani lui si cumperi de cati bani ai. Totusi documenteazate bine, dute si vezi cu cineva care se pricepe si multa, multa rabdare. Am auzit povesti similare de Sermoto de la Cluj, cu toate ca am prieten care si-a cumparat un hornet de la ei si e foarte multumit. Si ca sa mai schimbam subiectul, o sa am si eu curand un upgrade si anume o toba Mivv titanium sportline.E achizitionata deja doar ca o sa dureze ceva vreme pana ajunge din Italia. O sa revin cu poza dupa ce o montez.Sper sa sune bine
  7. Salutare, Modelul in cauza este cel din 2004. Omul este extrem de serios, este primul proprietar in tara si il recomand cu incredere. Motocicleta necesita servisare furca fata, placute de frana fata si disc de frana spate.(de aici si pretul care este) Motorul functioneaza perfect, am facut impreuna cu el transfagarasan+transalpina anul trecut ( eu cu un hornet, iar el cu zr-7).Am pilotat-o si pot sa zic ca este un motor simpatic cu inclinatii touring-sport, destul de confortabil (mai mult ca hornetul, trebuie sa recunosc ) Ieri am fost cu el sa isi monteze furca de zzr.Isi v-a schimba si etrierii (cei originali nu potrivesc pe noua furca) si placutele de frana. Probabil si pretul de vanzare va fii mai mare dupa finalizarea upgrade-ului (asta daca o va mai vinde). Cei interesati de moto il puteti contacta cu incredere. Va doresc asfalt uscat fara evenimente neplacute!
  8. Imi poate zice cineva ce tip de ulei este recomandat/preferabil de folosit pt furca originala?
  9. O recomandare pt kit servisare furca originala si un ulei pt furca daca se poate:d model din 2001 Ms anticipat! Florinne sa ai noroc la ea!
  10. E o diferență sesizabila între stoc și cel de r6?» Post actualizat in 15 Mar 2016 15:20 Știe cineva dacă se potrivesc galeriile de admisie (garniturile cauciucate dintre carburator și motor) de pe fzs600, r6 sau r1 variante mai vechi pe fzs 1000? Același întrebare e valabilă și pentru manetă de șoc aflată pe consola de semnalizări. Menționez ca am căutat pe ebay fără să gasesc.
  11. La ce pret a fost adaptorul si cat te-a costat transportul? Adaptorul se poate folosi si la amortizorul de r6?
  12. Apropo, la semnalizarile cu led nu iti trebuie si ceva modul de comanda care iti regleaza licaritul?
  13. Pai si eu am tinut un Hornet 2 ani in acelasi loc, doar acoperit cu prelata, nelegat si nu a avut nimeni treaba lui. (oglinzi intoarse nu le pun la socoteala )
  14. Frumoase asteptam o poza cu ele montate cand ai timp In prima faza sa rezolv cu inmatriculatu, revizia, parbrizu, crash paduri si pe urma ma gandesc la celelalte. » Post actualizat in 08 Mar 2016 09:54 DA... Venicini de treaba, banuiesc...
  15. Mda... poza dupa prima seara in parcare... Imi puteti recomanda un windshield pt touring? Se pare ca imi va trebui! Se gasesc pe undeva legaturile cauciucate (mansoane, garnituri, nu stiu cum le zice) dintre carburatoare si motor? Cele existente sunt fisurate! sau se pot repara? Inca ceva, e normal ca ambreiajul sa scoata sunete cu motorul rece?
  16. Ce ulei recomandati pentru acest motor?
  17. Salut si mersi de sfaturi. Cat despre toba ma gandesc la asta: https://www.dan-moto.com/DM_INT/index.php?main_page=product_info&cPath=18_22_44&products_id=152&zenid=j103lbr7kijubpn6b020tg0945 Poti recomanda un anumit tip de carsh-pad? Si eventual de unde se pot achizitiona. Semnalizarile desi nu sunt foarte estetice cu siguranta sunt eficiente, cred ca o sa raman la cele originale Caut in continuare maneta de la soc. Daca stie cineva, poate se potriveste de pe alt model ?! As aprecia ajutorul.
  18. Salut, sunt si eu proaspatul si mandru posesor al unei yamaha fzs 1000. Cateva poze. Am o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o maneta pt soc. Sau daca stiti unde as putea gasi asa ceva pt acest model as fii recunoscator. Pe aceasta cale tin sa salut posesorii de fzs-uri si nu numai.
  19. Salutare, Primul motor: Honda Hornet 600 Si noua achizitie: Yamaha FZS1000 Prietenii din poze -Calin: Yamaha R6 dezbracat -Bogdan: Kawasaki ZR7 -Paul: Honda Hornet 600 -Ionut: Aprilia Nexus + Aprilia RS1000 Frumoase motoare aveti:D Asfalt uscat si sa vina primavara !!!
×
×
  • Creează nouă...