Sari la conținut

MistreKul

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MistreKul

  1. Salutare din nou, merge mai greut proiectul, din cauza finantelor, dar am dat inainte binisor. N-am mai facut poze pt ca uit, dar o sa pun la final. O ultima intrebare, aveti idee de unde pot sa iau simeringurile de furca? La baietii aia din BG nu le-am gasit.
  2. Acum am remarcat, au tot ce îmi trebuie pe site ul ăla, nu doar pinioane și lanț! Beton, mulțam încă o dată, asta era stresul cel mai mare, că nu o sa mai găsesc nimic pt monta asta!
  3. Capitala Statelor Unite ale Olteniei, Craiova. Deocamdată îmi ajunge asta, poate doar daca o fi nevoie sa fac din două, una. Mulțam pt link, trigger! Update, am făcut o bucăți. Sper sa o mai și pun la loc, e primul proiect de genul asta.
  4. Ai idee unde găsesc simeringuri pt ea? Și mi ar trebui și un set de pinioane/lanț.
  5. Am înțeles. Și vreo furca compatibilă?
  6. Am luat până la urmă bestia asta răpănoasă pt glorioasa suma de 1500 de lei. Acte noi, numere noi, numa ii arat bocancul și pornește. Pe partea ailaltă, frâne nema, suspensie nici atât, jeg peste jeg și straturi de vopsea fara număr. Am luat o ușor la mâna, da e foarte mult de muncă, și tehnic și estetic. Acu o să încep cu întrebările. Are cineva idee daca merg roți de la alte mobre? Astea de pe ea sunt atroce și nu vad cum as putea sa le refac. Și încă ceva, cred că o să mi trebuiască și o altă furcă, exista și altceva compatibil? Mă gândeam că poate de pe Minsk.
  7. Mulțam fain pt input! Deocamdată am renunțat la V2 italian, pt că nu am găsit nimic în zonă, iar cele care m ar fi interesat, sunt departe și dubioase. Că să fac și o încheiere la thread, momentan am luat un SV650, ca soluție de avarie. Când o să mai pun o copeică deoparte, îl vând și o să mi caut iar Aprilia, Ducati sau Cagiva.
  8. Multam fain pt input. Am citit despre fam Biris, am si vorbit cu dna Biris, chestia e ca din ce am vazut, sunt mai ieftine la noi modelele de care sunt interesat eu (Aprilia, Ducati, Cagiva), italienii inca pun pret pe ele. Si in bugetul meu (2200) si zona dumnealor (Brena +150km) nu am gasit nimic. Am vazut si eu un Tuono fain de tot, recent adus din Germania, la 2050e si chiar mi ar fi placut. Partea proasta e ca era f departe (motorul in Cluj, eu in Craiova). Legat de "chimie", stiu exact ce zici, am patit la fel si fix asta se intampla cu baiatul cu Cagiva. Am primit numai raspunsuri in dodii, intreb ceva, imi raspunde la altceva. Nu stiu daca rau intentionat sau doar lipsit de skill uri sociale, dar nu am reusit in 10 minute de conversatie sa aflu cati km are mobra. M900 de la TM are o gramada de probleme dar am reusit si sa o scot la un pret decent, si as avea ceva bani pt reparatii.
  9. Am văzut și eu scris undeva, nu mai știu exact, da' mi a plăcut cum sună. M am gândit și la SV, da' as vrea tot ceva italian. Am avut un RSV Mille care mi a plăcut maxim, de asta și insistența pt macaronari. Știi sigur că stă de 5 ani mobra aia? Proprietarul zicea la tel că o are de un an doar.
  10. Stai lin că nu pierzi nimic, are doua poze vechi și descriere de un rând.
  11. In principiu, voiam Ducati dar mai mare de 600. Am văzut câteva, dar nu mi a plăcut niciuna. M am gândit ca alternativa ar fi Cagiva, pt că seamănă un pic cu Monsterul, fiind proiectate de același tip. Spre deosebire de Ducati, Cagiva par sa fie considerabil mai ieftine și în general nu le vrea nimeni. Partea proastă e că sunt și rare. Nu mă deranjează să mai meșteresc la ele, sunt conștient că în bugetul asta clar o să am și de muncă. Pt colegul de deasupra, apreciez munca de detectiv și că ți ai rupt din timpul personal să scrii toată polologhia aia, dar toate presupunerilor făcute de tine sunt pe lângă. Good effort, tho.
  12. Da, nici eu nu sunt f încrezător, de asta am și făcut postarea. As mai avea o candidată pt titlul de money pit, de data asta in TM: https://www.olx.ro/d/oferta/vand-ducati-monster-900-IDeRHHV.html Dacă o știe careva, poate citește cineva din zonă..
  13. Mi a mai trimis câteva poze, dar nu prea mă ajută nici alea. Ce mi a picat cam nasol a fost că a schimbat motorul. Aparent, după ce a luat o, și a dat seama că motorul era dus și l a înlocuit.
  14. https://www.olx.ro/d/oferta/cagiva-raptor-1000-IDeRjx8.html La mine merge.
  15. Nu știu ce să ți spun de el, dar suportul ăla și boxul ar fi primele care ar zbura de pe mobra, daca ar fi a mea.
  16. Salutare, am găsit o mobra in Arad pe care as vrea sa o cumpăr, treaba e că am vreo 400km de făcut până la ea. Dacă avem vreun coleg din Arad care ar fi dispus să o verifice un pic in prealabil, ar fi minunat. Am mai fost după două mobre până acum și ambele au fost timp irosit, as vrea sa evit încă un drum degeaba, daca este posibil. Mulțam! Mobra in cauză: https://www.olx.ro/d/oferta/cagiva-raptor-1000-IDeRjx8.html
  17. Vă foarte mulțămesc pentru răspunsuri. M ar interesa și părerea unui fost proprietar, daca avem pe forum.
  18. Salutare colegi. De ceva vreme am o mâncărime pe care doar un V2 mai maricel o poate scărpina. Și pt că nici bugetul nu e f mare, am ales Raptorul de 1000 ca potențială scărpinătoare. Si aici intrați (sper) voi. Ați avut așa ceva, ați mers cu vreuna? Există o părere generală despre ele, probleme ascunse, ceva de care ar trebui să țin cont când iau decizia? In afară de faptul că e rară și găsești mai greu anumite piese pt ea. Am citit câteva review-uri pe net dar se bat cap in cap. Unii o laudă, alții zic că e o mizerie. Mie îmi place cum arată, și îmi place V2-ul (am avut pe mana pt un scurt timp un RSV Mille și mi a plăcut maxim). Halp pliz.
  19. Salut, Intenționez să iau o comunistă (aici includ orice moto veche și nu f scumpă, max 2000e) dar nu știu absolut nimic despre ele. Drept urmare, m am gândit să cer un sfat aici. As vrea in primul rând să fie îndeajuns de fiabilă sa ducă și plimbări mai lungi; preferabil in doua pistoane, dar nu neapărat. Nu vrea să dobor recorduri de viteza dar să meargă 100kph fara sa o forțez. Ce sugestii ați avea pt un începător in domeniul comunistelor. Mulțam.
  20. Multam fain, baieti, apreciez ajutorul! Va anunt când fac pasul!
  21. Inteleg ca nu sunt probleme tipice pt modelul asta. In afara de rebound-ul suspensiei, îmi mai recomandati altceva pt verificat? Plăcute, discuri, lant, ulei - astea sunt mai evidente, dar daca mai aveți sugestii, sunt binevenite. Mersi!
  22. Aceiasi prob ca la R6, din ce am mai gasit pe net, doar ca aparent, mult mai putin comuna. Mersi Jagi, o sa le verific. Nu ma astept sa mai fie suspensia absolut in mintile ei oricum, are 13-14 ani Mobra.
  23. Salut baieti! Mă tentează un R1 din 2003, e ceva la care ar trebui sa fiu atent in mod special când ma duc sa-l vad? Nu stiu nimic despre ele in afara de problemele legate de cutia de viteze. Multam!
  24. E frumoasa, s-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute! Legat de cutie, si a mea tot asa troncane cand schimb, in special daca dau drumul la abreiaj rapid. Nu cred ca e o problema, doar un inconvenient (minor, pt mine). L.E. modificarea aia nu stiu cum se cheama in romana, in engleza e "braided lines". Aparent, ar trebui sa imbunatateasca feedback-ul franei, eu am facut-o la masina si nu am simtit mare branza. Astea fiind zise, furtunele originale erau oricum indeajuns de rigide, ma indoiesc ca se umflau sub presiunea lichidului de frana, poate la motocicleta e altfel.
  25. Sincer, nu ma simt indeajuns de increzator pe skill-urile mele ca sa ma apuc de treaba asta. Mi se pare si oleaca riscant sa o fac eu, tinand cont ca motoreta nu prea iarta greselile de incepator. In alta dezordine de idei, i-am schimbat azi ghidonul cu niste semi-ghidoane de pe un CBR F3. A fost un pic de mesterit dar a facut diferenta, atat in privinta pozitiei pe motocicleta (te cam sparge vantul pe naked cu ghidoanele alea inalte, dupa 100kmh), cat si manevrabilitate (asta cred ca are legatura si cu faptul ca am coborat-o 2cm de fata). Cineva mi-a zis ca s-ar putea sa ii dea o tentinta de supravirare mestereala asta, dar cel putin pana acum, sunt super incantat, e mult mai usor de aruncat in curbe si pare sa fie mult mai dornica sa se "infiga" in ele. Pana acum, e win-win. Daca rezolv si cu telescoapele, e barosaneala direct!
×
×
  • Creează nouă...