Sari la conținut

andypro

Membru
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andypro

  1. andypro

    Hai La O Plimbare !

    Am doar 1 mai la dispozitie. Vineri lucrez.
  2. andypro

    Hai La O Plimbare !

    Un soft enduro de 1 Mai?
  3. Foarte frumos. Si mai frumos era daca ziceati ca mergeti, poate mai erau si altii interesati...
  4. Misto. Traseul asta m-ar interesa si pe mine sa-l fac la un moment dat.
  5. Intrebare intrebatoare... Daca poti sa ai la tine un bec H4 de rezerva de ce nu ai putea avea un bec xenon de rezerva?
  6. Da unde dumnezo v-ati dus? In Siberia?
  7. Is de saptamana asta pozele?
  8. Ai lipsit dara... ai fost la Marisel. Remember?
  9. Prezent. Si mai aduc inca 2.
  10. Cred ca ma bag si eu. Eu am planuita o tura pe la Somesu Rece - Muntele Rece - Valea Ierii (pensiunea Lara) - eventual Baisoara - Cluj. Daca nu imi iese pasenta vin cu voi. Cand si unde va adunati?
  11. Vineri am discutat cu ea si era nerabdatoare sa vina weekendu sa poata iesii cu motorul. In seara asta vorbeam la telefon in timp ce mergeau stirile PRO TV si ii vad poza la stiri in timp ce se vorbea de un accident fatal de motocicleta. Am scapat telefonu din mana! Nu pot sa cred ca e chiar Mada!!! Sunt in stare de shoc. R.I.P. Mada
  12. Foarte tari ideile. Ar fi super misto sa existe asa ceva pe la intruniri. Insa vezi tu ... pe la putinele intruniri la care am fost mi-a fost dat sa vad tot felul de personaje. Multi erau interesati doar sa se dea in stamba si sa isi distruga motoarele pe acolo ca sa arate cat sunt de grozavi si destul de putini erau interesati de restul motociclistilor din jurul lor, sa schimbe o vorba cu ei sa invete una alta de la ceilalti. Dar chiar si pentru acestia eu zic ca merita sa existe astfel de actiuni in cadrul intrunirilor. WAY TO GO !!!
  13. andypro

    Poze

    Nu conteaza ca e mica important e sa isi faca treaba. Oricum pe asta poti invata mult mai bine decat pe una mare. Spre deosebire de altii care isi cumpara ca si prima motocicleta racheta si mor dupa primul drum tu ai a facut o alegere buna. FELICITARI!
  14. andypro

    Poze

    Hop si eu. Cu actuala.... si fosta... De fapt nu e chiar fosta, ca o mai am inca, dar tocmai ma pregatesc sa o recasatoresc. Va salut cu traditionalul... hai vara !!!
  15. Yote si motoru meu in fundal. Pacat ca acuma nu mai arata asa dar sper ca in primavara o sa ii readuc zambetul.
  16. Rd.Rabbit ai o adresa de mail pe care te pot contacta ? A mea e trecuta la profil (olteanra@gmail.com).
  17. andypro

    Mam Ruuupt!

    Misto. Pe forum de motociclism, la sectiunea accidente discutam despre metode contraceptive.
  18. andypro

    Mam Ruuupt!

    Dar totusi daca te gandesti sa te apuci de parasutism incearca sa nu faci ca si cu casca. Ca daca iti uiti parasuta s-ar putea sa fie cam nasol.
×
×
  • Creează nouă...