Sari la conținut

Alex Malinas

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Alex Malinas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am sa incerc sa fac treaba asta sa vedem daca merge. Multumesc mult de sfaturi am sa revin cu un rezultat dupa ce fac treaba asta.
  2. Am sa incerc sa opresc benzina de fiecare data si sa vad ce se intampla. Si filtre am pe ambele furtune nu cred ca e de la mizerie. Surubul de curatare este ala de sub carburator de pe partea stanga nu ?
  3. Am si eu o Yamaha Xt600z 1vj din 1986 si daca nu o pornesc sa zicem o saptamana porneste foarte greu.Nu imi pot da seama ce poate sa aiba caci bateria este noua de 12 amperi.
  4. Ceas comparator am numai trebuie sa il adaptez pe o bujie si stroboscop pot face rost caci lucru la un service auto si am acolo. » Post actualizat in 04 Jun 2016 15:47 Am facut rost de sculele de care a spus Vlad si astazi l-am pornit merge dar problema este ca nu se accelereaza numai unpic nu stiu dece. Stie cineva ceva?
  5. Buna ziua! Am o aprilia tuareg de 125 cu motor rotax 127. Problema mea este aprinderea,cand am cumparato a fost defecta si am cumparat alta de motor chinezesc de 125 si am adaptato dar problema mea este ca nu are nici un semn sa vad cand da scanteia sa il pot pune la punct. Strigatul meu de ajutor catre voi este oare cum pot sa imi dau seama cand imi da scanteia sau cineva care vinde aprindere originala pentru aceste motoare.
×
×
  • Creează nouă...