Sari la conținut

Tavi97

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tavi97

  1. Tavi97

    Vreau Supermoto!

    Salut dintre un KTM 450 exc 2004 la 2300 si o Honda crf-hm 250 ce e mai buna pt un începător ? Doresc sa le fac SM . P.S. Ma interesează mult întreținerea la cat se schimba uleiul , etc ...
  2. Salut , am si eu niște întrebări , doresc sa iau un exc 450 din 2004 si sa il fac super-moto. Întrebarea este cam la cat timp / Nr. De km se schimba uleiul . Si cam cat ar trebuii sa dau pe motor si pe rotile de SM. Mulțumesc ! P.S. Sunt începător , am mers pe un gs 500 .
  3. Salut , doresc sa iau o Honda 250 crf-hm , am înțeles ca este , si doresc dupa ce o cumpăr sa o fac super moto iar întrebările sunt următoarele : Pt a o înmatricula ce trebuie sa prezinte ? Conversia in SM se face doar prin schimbarea rotior ? Nu are bord ii pot pune un BordD de KTM ? Sau ce bord ii pot pune . Are pornire doar kick , dar nu imi pune probleme , dar totuși merge sa ii pun pornire pe buton ? Si pentru toate unde găsesc piesele si ce suma ar necesa investit ?
  4. Salut vreau si eu să-mi iau o aprilia rs. la ce sa ma uit inatai pana sa o cumpăr furca , motor , lanț ?
  5. Si ca motorizare voi ce ziceți 2t sau 4t la 2 T nu imi prea place sunetul iar la 4t am înțeles ca sunt mai greu de întreținut ?
  6. Salut , vreau si eu sa trec pe KTM 250 -450 , si un prieten imi zicea sa nu trec pe KTM deoarece trebuie sa ii fac schimbul de ulei odata la 10 ore ... , eu vreau sa il fac si sm .Voi cunoscătorii ce ziceți ? M-am dat la Sângeris cu un KTM 250 4t si m-am îndrăgostit de KTM . P.S. Daca aveți si de vânzare sunt interesat
×
×
  • Creează nouă...