Sari la conținut

Simona Agheorgheoaie

Membra
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Simona Agheorgheoaie

  1. Inca e dragostea vietii mele . Doar ca plec din tara in curand si nu merita sa fie tinut in garaj.
  2. Vand eu monsteras. Daca sunt doritori va rog sa ma contactati. Multumesc!
  3. Mai, dar avem o modestie iesita din comun! Banuiam asta despre ducatisti, dar nici chiar asa. Imi depasiti asteptarile. Va multumesc umil! ) Multumesc frumos! Cred ca pe viitor o sa te intreb direct, pentru ca esti oricum cel care imi da mereu raspunsurile la problemele mele.
  4. HAAAAA? Pe bune? Singura explicatie pe care o gasesc este ca esti invidios. Iti multumesc frumos! Chiar foarte frumos! Mai am o intrebare daca tot am intrat aici. Stiti unde as putea sa lipesc/repar cateva parti moto de carbon?
  5. Concluzia? ) Va multumesc frumos pentru sfaturi! Cred ca nu o sa-i pun momentan. Vedem cat de norocoasa sunt.
  6. Buna, Ma interesa si pe mine sa pun pe monster crash paduri. Ma puteti ajuta cu o parere? Care din voi are asa ceva? E o idee proasta avand in vedere ca se prind direct in cadru? Va multumesc!
  7. Corect. Foarte frumos spus! O sa tin cont. Nu am cum sa nu fiu entuziasmata cand stiu ce ma asteapta (in viitor si in fata blocului ) » Post actualizat in 17 Mar 2016 10:37 Stiu. Mi s-a mai spus. Cu siguranta asa va fi, pentru ca voi vorbiti in cunostinta de cauza, insa acum va dau dreptate asa cu jumatate de gura.
  8. Daca aveam permisul eram de mult timp in trafic. Indiferent de gradele de afara. Dar mai am jumate de scoala si gata!!! Abia astept!
  9. Buna! Subscriu! Peste vreo luna vin si eu la plimbare! Abia astept!
  10. Simona Agheorgheoaie

    Salut !

    Doamne... ABIA astept sa am aceleasi trairi ca ale tale (mai am cateva sedinte pana pun si eu mana pe plastic...)! Felicitari si la cat mai multe experiente frumoase!
  11. )) Aici vorbim de motoare. Am inteles ca trebuie sa fiu cat mai protejata. Sa am echipament bun. Nu prea se pupa siguranta cu naked-ul in cazul meu. Indrazneala merge.
  12. Imi place sa fie mai indrazneata, mai naked.) Tot a mea e baza. Eh, ce ziceam?)
  13. Multumesc frumos! Da, din cate combinatii de culori am vazut, asta mi-a placut cel mai mult. Dar ma gandeam ca poate din cauza ca e a mea si o vad eu cea mai frumoasa.
  14. Multumeeesc! A fost dragoste la prima vedere, asa ca pentru mine e foarte deosebita.
  15. Buna! Pot sa ma laud si eu cu Monsterul meu aici? Nu de alta, dar mi-am zapacit prietenii deja. ) Noua mandra posesoare a unui Ducati Monster 620 2003.
×
×
  • Creează nouă...