Sari la conținut

dunloop

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dunloop

  1. Sunteti tampiti? Folositi poza lui Rontz pt orice cacao postati? Macar l-ati cunosct? live?
  2. Raul... multi din cei ce l-am cunoscut si nu numai, ne intrebam de ce ne-a fost luat tocmai acest prieten... poate ca l-am apreciat la adevarata valoare abia dupa ce l-am pierdut... poate ca este mai multa nevoie de el dincolo... pe noi oricum nu ne intreaba nimeni cand, daca si cum vrem sa trecem... ...sa speram ca vom ajunge la fel de buni incat il vom reintalni...
  3. Bine. Hai maine la Studio Bar, la o BR. Avem de zis si ...era sa uit... Beeeeeautyfull eyes! & not only...
  4. Da. La multi ani Kaine! Pentru maine: La multi ani Andrei!
  5. vreau sa stiu si eu ce parere aveti de chestia asta pls /index.php?showtopic=214743 Pai sunt 2 variante daca vrei sa ajuti: donezi 50 lei(ma rog, fiecare cat poate...) sau partcipi la mars. Eu nu particip la mars, dar fiecare face cum i se pare ca e mai bine. Pentru donatii gasiti pe topic contul.
  6. Salut. In primul rand pestii tai sunt argintii si baracuda si sergentii. E adevarat ca in primii 10 m de apa se absorb radiatiile rosii, dar daca iluminezi de aproape, adica blitz sau proiector latral, vezi si fotografiezi culorile reale.
  7. Da, eu si prietenii mei. Daca vrei, se poate.
  8. Luati niste BSA-uri de pe un cargo britanic scufundat in 1941 de nemti, in Marea Rosie. /index.php?...168&st=2150
  9. Niste BSA-uri pe un cargo britanic scufundat in 1941 de nemti, in Marea Rosie.
  10. Eu am fost si mi-a placut. ...si nu m-am simtit deranjat .
  11. Va salut. Hai sa mai invatam cate ceva: Ol za best!
  12. Va salut si La Multi Ani! Eu lucrez in Eforie Nord din 1 mai, deci o sa fiu acolo (+/- cati preteni oi mai aduna de pe drumuri...)
  13. Mai Titanilor eu vreau sa va urez tot ce se poate ura de sarbatorile care azi-maine trec peste noi! Eu am intrat in pauza motociclistica obligat-fortzat de o autobetoniera care avea indicele de frecare cu asfaltul exagerat de mult mai mare fata de al cailor de sub mine, dar asta este... Eu sunt teribil de recunoscator ca fizicul meu a scapat neasteptat de usor. Plasticele si ghidonul le voi inlocui pana la sfarsitul lui ianuarie, asa ca ne vom vedea prin primavara. Ol za best! Sarbautori vesele! ...si drum aderent daca n-aveti lantzuri!
  14. De ce sa nu se mai poata spune nimic? Mai apar posesori noi de DR 800 big, nu? Un sfat, o indicatie, un pont, o sursa de piese si altele pot prinde bine oricand si oricui. (...de exemplu mie ) Am vazut ca se discuta la un moment dat despre pornirea cu mabreiajul tras sau nu. Eu am modelul SR 43 B din 94 si am demontat maneta de ambreiaj cu intentia sa o schimb (pentru ca avea rupta bila din capat si imi rupea manusa) si am observat ca in interior actioneaza un contact care permite pornirea doar daca a trasa. Nu zic ca nu se poate sari peste chestia asta, dar din constructie asa este... Va salut si s-aveti drum bun si daca se poate si asfalt uscat!
  15. Va salut! Ma numesc Dan si sunt posesorul unui motor DR 800 (din 94) de vreo 4 luni. N-am apucat sa invat mai nimic despre el, pentru ca n-am avut probleme. (in afara de 2 cazaturi minore ). Pentru carti tehnice sunt sigur ca se gaseste ceva in topicurile de la Service. In afara de schimb de filtre, ulei, si intretinerea lantului nu-i fac nimic, deocamdata. Imi place mult motorul, dar ca sa fiu obiectiv are doua chestii pe care de fapt mi le-am asumat atunci cand am hotarat sa-l iau: 1) consumul urban se invarte in jurul cifrei de 7 l/100 km(depinde si de stilul de mers...) si 2) greutatea mare (225kg) fata de cele 70 ale mele(complet echipat de iarna) . In rest... Hai noroc! Mai vorbim...
  16. raven: bine ai venit la endureala ! join the club! felicitari!
  17. Unde in Moeciu? Poate apar si eu... Va doresc drum bun! ...ca pe "uscat" nu prea te poti baza...
  18. ? Da' care-i faza cu 14 oct? Ce-i asa de special? Ma faceti sa-mi mushc buza ca nu pot veni? Nu-i bai! Eu plec luni din Constanta spre Cluj prin Braila, Suceava, Borsa(Maramures), Bistrita, Dej -> Cluj! ~1000km Distractie maxima in ziua speciala!
  19. Raven: Nu-i bai! Plasticu si metalu se repara. Bine ca nu ai tu nimic. Eu am deja ceva experienta si... look at this: Salutare tuturor!
  20. Daca ar fi intalnirea-eveniment in 15 as avea sanse bune sa ajung, dar pentru 14 cred ca as reusi sa ajung dupa 23:00. Cam tarziu, banuiesc... Oricum, va salut intens pe toti si va doresc numai bine. Daca nu reusesc sa ajung in 14, in 15 voi pleca spre Cluj prin Moldova. Sper sa nu ma prinda zapada... Ol za best!
  21. DA. Stuffstock e in weekend-ul asta, de joi pana duminica(inclusiv). Daca va hotarati sa mergeti, tipati tare! Poare reusesc sa va vad dupa o asa lunga perioada de timp. Eu sunt in Eforie Nord, deci v-as putea intercepta. Seara, dupa munca oricum am de gand sa ajung in Vama, vineri si sambata. Hai noroc! Si s-aveti asfalt uscat!
  22. Mai incerc sa pun o poza. Netul merge f greu... Salute!
×
×
  • Creează nouă...