Sari la conținut

burtmacklin

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

222 citiri profil

burtmacklin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca esti fost posesor de Freewind, banuiesc ca stii ca la 1000 E e imposibil sa gasesti ceva bun. Altfel, e un Freewind in Ploiesti in apropierea bugetului tau, dar avea nevoie de cel putin un cauciuc spate nou.
  2. Cred ca e totusi un forum, unde orice ai posta, iti asumi valul de pareri - de bine, de rau, pozitive, negative, samd. Daca sari in sus la comentariile care nu-ti convin, inseamna ca poate nu ar trebui sa postezi pe un forum public. Poate ar trebui sa arati ce faci doar prietenilor apropiati, care iti impartasesc parerile si care mai mult ca sigur vor fi de acord si te vor sustine. Asa scapi de nervi, daca tot esti sensibil, si nici cei care vedem astfel de "restaurari" postate pe forum nu trebuie sa ne mai ferim ochii. Iar la subiect, cand se fac proiecte de genul restaurarilor, de multe ori iese ceva interesant. Cu atat mai mult e cazul cand e vorba de ceva valoros, din orice punct de vedere, dar preferabil mai mult decat simpla-i existenta. Adica mai mult decat calitatea istorica, a supravietuirii. Pt ca in cazul de fata, singura calitate a fierului este ca a rezistat 40-50 de ani fara sa se dezintegreze complet. De la a intelege restaurarea la a petici tabla gaurita de rugina a unui fier si a pune pe cineva sa stea in ea, pentru ca "tabla de 1" tine, mi se pare cale lunga. Pacat ca la noi ITP-ul nu e la standardele altor tari. Soarta copăii ar fi fost clara de la bun inceput.
  3. Cred ca aveti curaj sa le faceti asa pt ca nu stati voi in ele..
  4. Cand ai atat de multa rugina ca vezi prin tabla, toate tablele valoreaza la fel la fier vechi. Nu vad rostul reparatiei. Nici nu as fi adus-o in curte de fapt, poate maxim cat sa ii iau forma si sa fac alta.
  5. Trebuie sa fiu atent la ceva/cineva?
  6. Am inteles, mersi. Ei le aduc la preturile de pe louis.de? Exo 500 pe louis era 130e, la kronau apare la 200e.
  7. Salut, Imi poate spune cineva va rog daca Scorpion Exo 500 Air se potriveste pentru forma mai rotunda a unui cap? In unele teste apare ca e pentru capete mai ovale si ca ar strange la tample, pe alte siteuri apare ca recomandata pentru round-oval. Si daca aveti sfaturi/recomandari pentru unde se pot vedea/testa, ar fi binevenite. Imi caut o prima casca, as vrea sa merg intr-un magazin sa probez, dar nu gasesc nimic la indemana in zona - Bucuresti. Daca as comanda din tara, exista posibilitatea schimbarii castii daca e prea mica, fara dureri de cap (la figurat ) ? Din ce am masurat, eu am 57 cm, pic undeva intre marimi (55-56 S, 57-58 M), plus forma capului mai rotunda si imi e destul de greu sa-mi dau seama de ce am nevoie. Mersi.
×
×
  • Creează nouă...