Sari la conținut

TraianHunter

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda Hornet 600
  • Club
    Inca nu

Informații profil

  • Interests
    Multe

TraianHunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Am un Hornet 2001 si vreau sa ii fac un facelift. Dati-mi, va rog, niste idei (cu linkuri preferabil) de masca pentru far, pentru codita si pentru aripi. Multumesc!
  2. Salutare! Am un Hornet din 2001 la care mi s-a indoit cartonul cu gradatiile de la kilometraj si, peste 60 km/h, eu nu stiu ce viteza am Cat sunt in oras nu este problema prea mare, nu sar de 60 prea des. Dar, cand ies din oras si ma dau la ea, acul trece peste zona indoita si imi ramane blocat la 120 km/h cand incetinesc. Pe langa faptul ca nu stiu ce viteza am cand intru in localitate (am mersi doua zile cu acul blocat la 120 km/h) ma tem sa nu deteriorez ceva la kilometraj. Stie cineva cum pot sa desfac cadranul ca sa indrept acel carton? Am atasat o poza cu "problema". Merci! P.S. : Scuze daca mai exista astfel de topic si nu l-am gasit eu.
  3. Salut! Scuze daca sunt putin off topic, dar pare un loc bun ca sa intreb asta: fata de colegul, care vrea sa se duca sa lucreze in GB, eu vreau sa ma duc intr-o tura scurta, de maxim 2 saptamani, cu motorul pana in Londra. Am inteles ca, pe langa abtibildul de pe talon de la ITP iti mai trebuie o hartie care ar atesta valabilitatea ITP-ului in UE. Eu am aceasta hartie dar este pe numele vechiului proprietar, de la care am cumparat motorul acum cateva luni, si, bineinteles, este pe numarul vechi de la motor. Aveti idee daca/unde trebuie sa ma duc ca sa fac rost de aceasta hartie? Multumesc mult!
  4. Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Marti am sa ma duc sa iau motocicleta in evidenta fiscala si sa demarez actiunile de inmatriculare si am sa revin cu rezultatul
  5. Multumesc mult de raspunsurile prompte @Metal Heart: "fiscal" inseamna luarea in evidenta la taxe si impozite (apropos de nume, varianta de la Accept sau cea de la Dimmu?) As mai avea o intrebare: am citit de prin alte topicuri/forumuri ca motoreta ar trebui radiata de fostul proprietar si sa apara pe o hartie ca s-a facut radierea. Merge inmatriculata si fara radierea asta? Cheers!
  6. Salutare, Scuze daca a mai fost deschis un topic identic dar, pentru ca sunt nou, nu am reusit sa il gasesc (mea culpa daca nu am cautat minutios) Am o problema un pic mai complicata si as dori ajutor. In toata aceasta poveste sunt implicate trei persoane: eu si cei doi vechi proprietari ai unei motociclete. Am cumparat anul trecut motocicleta de la persoana B care, la randul ei, cumparase motocicleta de la persoana A. De cand s-a facut vanzarea intre persoanele A si B eu am un exemplar al contractului v-c dar nu s-a mentionat in talon ca motocicleta a fost instrainata catre persoana B. De asemenea persoana A a eliberat fiscal motocicleta, care a fost inregistrata fiscal de catre persoana B. In mai putin de 30 de zile de cand a cumparat motocicleta, persoana B mi-a vandut mie motocicleta printr-un contract de vanzare-cumparare si mi-a eliberat fiscal motocicleta. Din nou, in talon nu se mentioneaza ca s-a instrainat catre mine motocicleta. Acest lucru se intampla la sfarsitul lunii Iulie 2015. Pe 3 August eu am plecat din tara si am revenit acum cateva zile. Si de aici incep intrebarile: 1. Deoarece am intarziat atat cu luarea in evidenta a motocicletei pot sa o mai trec fiscal pe numele meu? Platesc retroactiv, platesc amenda, nu-i problema, dar vreau sa stiu daca o mai pot lua fiscal. 2. Deoarece nu este scris pe talon ca a fost instrainata de la persoana A, care acum locuieste in Australia, catre persoana B, de care nu stiu cum sa dau, si nici de la persoana B catre mine, pot sa inmatriculez motocicleta pe numele meu? 3. Dupa ce iau motocicleta in evidenta fiscala pot face asigurare RCA pentru motocicleta si sa circul cu ea pana aflu daca pot sa o inmatriculez pe numele meu sau nu? Am ITP valabil pana in luna August anul acesta., daca ajuta cu ceva. As dori raspunsuri cat mai concrete va rog. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...