Jump to content

Ionut26

Membru
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  CB600F
 • Numar Moto
  nou

Recent Profile Visitors

556 profile views

Ionut26's Achievements

 1. Stie cineva la ce ora incepe inscrierea persoanelor juridice in programul rabla clasic din data de 04.03.2022? Tot caut si nu gasesc pe nicaieri vreo informatie referitor la ora inceperii programului.
 2. Pai aici este oful meu, ca-i motorul deja pe stoc. Daca-l comand in Mai (asta daca prind voucher atunci) il primesc in aug-sept. La PJ nu te inscrie dealerul, te inscrii ca societare la AFM. Si daca vii cu voucherul tau trebuie sa stai la rand pana le epuizeaza mai intai pe ale lor.
 3. Am luat de pe Dacia, dar acestia sunt pasii necesari si pentru MOTO. Eram interesat de un Triumph si tot asta se cere. Programul Rabla Clasic sau Plus PF sau PJ nu are fonduri separate pentru autovehicule sau motociclete. Sunt incluse in acelasi buget.
 4. Da, s-au terminat in 10 zile. Scrie pe AFM facebook Aici sunt pasii la PF. Eu am motorul pe stoc si nu-l pot cumpara.
 5. Tot de un motor eram interesat si eu. Si eu am pierdut startul, azi am reusit sa fac rost de toate actele. Prea tarziu. Bugetul pentru prima etapa s-a terminat insa de joi, pentru PF. Ramane pentru 6 mai la PF. Incerc insa si pe 4 martie sau 1 Aprilie la PJ.
 6. Si eu sunt interesat de subiect. In special pentru achiziţionarea de motociclete. Anul trecut prima era de 5500, anul acesta ajunge la maxim 9000. Ce am inteles pana acum! În ceea ce priveşte Programul Rabla Clasic, prima de casare este de 6.000 lei, respectiv 9.000 lei în cazul predării a 2 autovehicule uzate, la care se pot adăuga următoarele ecobonusuri, astfel: ecobonus în valoare de 1.500 lei, pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, al cărui sistem de propulsie generează maximum 120 g CO2/km în sistem WLTP; ecobonus în valoare de 1.500 lei, pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu motorizare GPL/GNC; ecobonus în valoare de 3.000 lei la achiziţionarea unui autovehicul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hibrid; ecobonus în valoare de 1.500 lei, pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puţin 15 ani de la data fabricaţiei şi care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară. O altă modificare se referă la vechimea autovehiculului uzat eligibil în cadrul programului, care trebuie să fie de cel puţin 6 ani de la data primei înmatriculări în România. Pentru achiziţionarea de motociclete noi în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat, se acordă o primă de casare de 6.000 lei, la care se pot adauga: ecobonus în valoare de 1.500 lei, pentru autovehiculul nou motocicletă al cărui sistem de propulsie generează maximum 90 g CO2/km în sistem WMTC; ecobonus în valoare de 1.500 lei, pentru casarea unui autovehicul uzat cu o vechime de cel puţin 15 ani de la data fabricaţiei şi care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară.
 7. Renault TALISMAN intens 2020 luat la 10000, de un an , acum are 24000. 2.0dci 160cp Antifonare buna, dupa mine ++consum sub 6% la drum lung, 8% in oras ++Cutie de viteze cu dublu ambreiaj +++scaune piele(de fff buna calitate) incalzite, reglaj in toate directiile si MASAJ + oglinzi rabatalile, incalzite, avertizare de unghi mort +++ cruise control adaptiv, alerta pentru pastrarea distantei de siguranta, sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare, alerta la depasirea benzii de rulare si pentru depasirea vitezei legale, citeste si indicatoare si multe altele. +android car & camera video parcare................. si late o tona de sisteme. + deschidere automata portbagaj cu senzor in bara spate. + faruri adaptive si sunt chiar bune bancheta spate cu fractionare 40-60 ++ un sistem audio BOSE ++volan incalzit +++materilale ffff bune la interior. ++ spatiu mare pt pasageri si protbagaj imens ++revizi cu costuri decente -- spatiu racire bauturi in torpedo ---Depreciere mare in primi 3 ani, un motiv sa-l iei SH Despre fiabilitate nu ma pot pronunta inca, nu-s probleme pana acum Gasesti pana in 20k oferte bune cu putini kilometrii Ceva de genul insa pe benzina https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=332288359&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=20700&makeModelVariant1.modelId=49&maxMileage=40000&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&fnai=next&searchId=b7c42c4f-86b6-566f-550d-f28192b7ad18
 8. Salutare, De cateva luni ma aflu in aceeasi situatie ca si initiatorul topicului. Am pornit cu un buget de 15k in ideea ca o sa cumpar un R1200GS, 2018 cu maxim 15000km, cu ceva accesorii. Nu am prea gasit. Sucit cum sunt am zis ca poate ies mai ieftin cu mult laudatul KTM 890 Adventure. Din pacate nu a existat nici un fel de chimie intre noi. Asa ca mi-am indreptat privirea spre R1250GS, cu toate ca-mi depaseste bugetul. SH nu gasesc sub 18K, iar la banii astia, cu un tichet Rabla il iau de nou.
 9. Salutare, Si eu am in plan un drum pana la Atena in urmatoarea perioada. Stiti daca autoritătile elene au anuntat prelungirea masurilor impuse la intrarea în Grecia dupa la data de 30 septembrie 2020? Mai este nevoie de deținerea unui test molecular negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2? O zi faina
×
×
 • Create New...