Sari la conținut

Ionescu Radu-Mircea

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ionescu Radu-Mircea

  1. Salutare, Mai este un pic si noua mea jucarie soseste pe taram romanesc. Am asteptat un pic dar se pare ca toata aceasta asteptare a meritat toti banii. Atasat o poza facuta astazi in Italia inainte ca cei de la Motomus sa plece spre tara. Astept sa devin proprietar si in acte a.i. sa va pot face o scurta descriere cu demersurile de achizitie si feedback despre motocicleta.
  2. Stiu foarte bine ce trebuie facut si crede-ma ca voi face toate verificarile necesare. Din ce am aflat motocicleta nu prea a fost folosita avand undeva la 4700km. Sunt nerabdator sa o incalec.
  3. Salutare, Am dat si eu saptamana trecuta avansul catre cei de la MOTOMUS pentru o motocicleta pe care mi-o doresc foarte mult: MV AGUSTA 910 R BRUTALE (2006). Astept cu nerabdare sa soseasca la ei la service(ar trebui sa vina in 10 zile). I-am rugat sa-mi cumpere si ulei si filtru de ulei pt ca primul schimb vreau sa-l fac la ei cu mine de fata. Motocicleta pe care o vreau este destul de exclusivista si chiar daca mi se va oferi garantie sunt constient ca nimeni nu poate oferi garantie la motor si cutie pentru un motor atat de scump asa ca imi asum un risc ca orice cumparator de SH. Revin cu poze si feedback de indata ce voi fi proprietar.
×
×
  • Creează nouă...