Sari la conținut

Geo Man

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Geo Man

  1. Saptamana asta am repus pe picioare pe Domi :mexicanwave: . Dupa o luna jumate' de cautari si asteptari am rezolvat problema cu telescopul spate. A fost reconditionat la Laci Ferencz din Sacele jud.Brasov.Recomand cu incredere tuturor care intampina probleme la amortizoare sa apeleze la servicile lui. Azi am facut peste 100 de km cu motorul pe drumuri forestiere si off road(conditii grele),rezista fara probleme.

  2. Tocmai am incercat azi sa imi inlocuiesc amortizorul spate,am cumparat unul second hand care a mers pe un Africa Twin si merge si pe Transalp.Lungimea totala e cu apro. 3 cm mai lung ca al meu,am crezut ca reusesc sa-l pacalesc,dar imi loveste partea culisanta a basculei in partea de jos a telescopului.Nu mai stiu ce sa mai fac.Ma gandesc sa-l trimit inapoi si sa reiau cautarile unuia original second H.Care aveti idei mai bune?

  3. Salutare,

     

    De curand am desfacut electromotorul pt. a verifica carbunii, ca-mi dadea cate un "clank" inainte de pornire, dar problema a fost la contactele de la releu.

     

    Dupa ce l-am montat la loc, la pornire are un zgomot ciudat, ca un uruit. Daca il pun pe direct, fara sarcina pe baterie nu face urat, merge.

     

    Ce sa fie ?

     

    Merci

    » Post actualizat in 27 Apr 2016 19:56

     

    Salutare,

     

    De curand am desfacut electromotorul pt. a verifica carbunii, ca-mi dadea cate un "clank" inainte de pornire, dar problema a fost la contactele de la releu.

     

    Dupa ce l-am montat la loc, la pornire are un zgomot ciudat, ca un uruit. Daca il pun pe direct, fara sarcina pe baterie nu face urat, merge.

     

    Ce sa fie ?

     

    Merci

    Mai verifica odata ordinea cum ai pus saibele in electromotor,vezi sa nu le fi uitat pe alea izolatoare,incearca sa verifici rulmentii din el.Sar putea sa ai vreo problema la reductorul de la el(un fel de ambreaj).Mai incearca pe forum vezi ce mai zic alti.

  4. Caut kit reparatie(semeringuri) ''cred'' pt. amortizor spate Dominator RD02 adica an 1992.In cel mai rau caz o sa iau altul second-hand dar sa nu aiba scurgeri de ulei.


    » Post actualizat in 19 Apr 2016 17:56

    Se poate reconditiona. La Brasov era cineva care lucra la hidraulica sa. si stia sa le faca. Ori asta ori sh din dezmembrari pe olx

    Nu sti cumva cum pot sa contactez persoana din Brasov care reconditioneaza asa ceva?

  5. Astazi la primul meu drum mai serios ce sa vezi amortizorul spate ma lasat complet la o luna dupa ce mi-am luat mobra...stie cineva daca se poate reconditiona amortizorul? :disappointed:


    » Post actualizat in 17 Apr 2016 19:24


    Salutare ! Azi am patit-o si eu... tot cu electromotorul, banuiesc periile..aceleasi simptome:baterie buna, releul tacane, electromotorul mut. Am intrebat in stanga si-n dreapta unde sa rezolv problema dar majoritatea au dat din umeri ori imi cereau sa vin cu periile si mi le schimba ei. Perii pe original vin cam in 2 saptamani, si totusi nu vreau sa astept asa mult....

    Stie cineva un electrician dibaci in Cluj care ma poate ajuta ?

    Multumesc anticipat.

    Mie mia facut rost din cate am inteles de la ceva electromotoare care le avea aruncate pe acolo prin atelier.

    Atentie sa fie de culoarea cuprului(de nuanta cumva rosie)!! Periile alea de culoare neagra nici nu are rost sa le pui sus,te tin cateva porniri si adio.

    Bafta! :peace:

×
×
  • Creează nouă...