Sari la conținut

Geo Man

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Reghin
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    Honda Transalp 600XV

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Dominator

Vizitatori Recenți Profil

333 citiri profil

Geo Man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @caracterincompatibil din pacate sunt departe de Bucale. As vrea sa am ocazia sa testez un maxiscuter
  2. @caracterincompatibil am un buget max 2000 Eur,oare m as încadra sa iau ceva fiabil,sau la bani acestia nu gasesc decat cazane?
  3. În afara orasului momentan, pe viitor în oras. Banuiesc ca sunt putini
  4. Caut posesori seriosi de maxiscuter,care doreste sau il are de vanzare.Mai va cer si unele pareri celor dispusi!
  5. Merci! Nguyen Va salut! Doar partea de sus care lipsește din poza, ma interesează, dacă aveți una din dezmembrări, e foarte bună.
  6. As dori sa stiu ce variante as avea la un enduro de 350 cc pornire neaparat electrica.
  7. http://www.olx.ro/oferta/honda-nx-650-dominator-ID6XGZg.html M-am folosit de batranica Domi din 92'. Am scoso la vanzare.
  8. Salut! cine are de vanzare maneta frana fata, cablu de aceleratie care aduce maneta inapoi(cel secundar) si maneta de la soc, m-ar interesa.
  9. Daca ati mai facut careva schimbul de ulei la motor,m-ar interesa cat ulei intra pana ce iti arata pe joja nivelul maxim? La mine a intrat aprox 2,4 litri.
  10. Saptamana asta am repus pe picioare pe Domi . Dupa o luna jumate' de cautari si asteptari am rezolvat problema cu telescopul spate. A fost reconditionat la Laci Ferencz din Sacele jud.Brasov.Recomand cu incredere tuturor care intampina probleme la amortizoare sa apeleze la servicile lui. Azi am facut peste 100 de km cu motorul pe drumuri forestiere si off road(conditii grele),rezista fara probleme.
  11. M-am hotarat sa-l trimit inapoi ala care lam cumparat. Daca cumva stiti vreunul care are aprox. 34 cm intre suruburi m-ar interesa!
  12. Tocmai am incercat azi sa imi inlocuiesc amortizorul spate,am cumparat unul second hand care a mers pe un Africa Twin si merge si pe Transalp.Lungimea totala e cu apro. 3 cm mai lung ca al meu,am crezut ca reusesc sa-l pacalesc,dar imi loveste partea culisanta a basculei in partea de jos a telescopului.Nu mai stiu ce sa mai fac.Ma gandesc sa-l trimit inapoi si sa reiau cautarile unuia original second H.Care aveti idei mai bune?
×
×
  • Creează nouă...