Sari la conținut

Seiceanu Florin

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Seiceanu Florin

  1. Daca sarea o matza din boscheti , era motiv intemeiat sa arunce "ancora"? Cel care este in spatele tau tre sa pastreze distanta suficienta sa nu intre in tine, indiferent de ce decizi tu sa opresti! Tu in caz de urgenta, mai ai timp sa da-i un ochi in spate daca prostul poa sa opreasca? Din pacate sunt o tona de prosti care fac tailgating si este foarte urat feeling-ul in special pentru motociclisti.
  2. Mie imi consuma intre 4-5.5 exterior, mers linistit cu pasager. Am nevoie de o parere, bineinteles pe cat se poate doar pe baza acestui filmuletz. https://www.youtube.com/watch?v=qgUf3G3FVE0 Credeti ca fluctuatiile acestea mici la relanti pot fi din cauza ca nu sunt sincronizate carburatoarele?
  3. Multumesc de raspunsuri. Intrebarea mea era: cu ce bujii vine in original, nu ce recomanda producatorul. (daca a prins cineva una asa veche cu bujiile cu care a plecat din fabrica).
  4. Seiceanu Florin

    Service Moto

    Salut, Stiti unde se poate face o sincronizare de carburatoare in Sibiu, si cam cat ar costa operatiunea? (4 in linie)
  5. Salutare, Stie cineva cu ce bujii originale vine Hornet 2003? Probabil NGK, dar este posibil sa vina si cu Denso?
  6. Seiceanu Florin

    "free Talk"

    Salutare, Stiti cumva daca se poate inchiria pentru o zi motor in Sibiu? Ma intereseaza in special naked, 4 in linie, pentru ca intentionez sa-mi cumpar Hornet si as vrea sa testez cum se simte pentru ture mai lungi cu pasager.
×
×
  • Creează nouă...