Jump to content

Tamas Gyulai

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tamas Gyulai

 1. Salutare, Vand Yamaha MT 09 An fabricatie: 2019 KM: 2.900 Motorul este inmatriculat, sunt primul proprietar. Este in garantie pana in Iunie 2021. Pret: 7800 EUR 0752 172 023 / Tamas Se poate vedea in Cluj Napoca
 2. Motocicleta este in garantie pana in iulie 2020 / revizii efectuate la zi. Momentan are 19500km , usor in crestere. Anvelope Michelin Road 5 schimbate la 10.000 km. Genti laterale KTM Touring impreuna cu genti interioare Top Case KTM Touring cu geanta interioara De asemenea pretul include seturi de placute de frana originale fata-spate, pe care le-am achizitionat dar n-a fost nevoie inca montarea acestora si un parbriz de rezerva. Este inmatriculata pe pers. fizica. Pret: 11500 EUR Se poate vedea in Cluj-Napoca 0752 172 023 / Tamas
 3. Scuze , se refera la Baia Mare N-ar fi nici un stres daca n-as fi din Cluj, iar inmatricularea trebuie s-o fac in Baia Mare. Am vrut doar sa ma scutesc de 2-3 drumuri Cluj-Baia Mare in plus.
 4. Cand am pregatit dosarul pt inmatriculare, am rugat-o pe doamna de la acte sa-mi pregateasca si dosarul pentru ANAF pt TVA. Mi-a zis ca pentru motociclete si remorci nu mai trebuie. Mi-am zis in gand ca e tuta, probabil nu stie. M-am plimbat pe la cele 6-7 firme de contracte auto din jurul serviciul de inmatriculari, toti au zis acelasi lucru. ANAF era la 500 de metrii, asa ca am dat o fuga si pana acolo. Domnul de la informare contribuabili, foarte arogant, a tipat acelasi lucru, ca nu trebuie! Am incercat sa-i arat legea pe tel, dar n-am avut cu cine discuta. Pe cand am terminat cu asta la politie nu mai era nimeni ca sa intreb. De aceea intreb daca cineva RECENT a inmatriculat motor achizitionat din EU, si a trebuit sa prezinta si chitanta cu plata TVA.
 5. Salut, Ati inmatriculat recent moto nou (neinmatriculat ever ), cumparat din afara Romaniei? La ghiseul de la politie vi s-a cerut certificatul de TVA?
×
×
 • Create New...