Sari la conținut

Tamas Gyulai

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tamas Gyulai

  1. Scuze , se refera la Baia Mare N-ar fi nici un stres daca n-as fi din Cluj, iar inmatricularea trebuie s-o fac in Baia Mare. Am vrut doar sa ma scutesc de 2-3 drumuri Cluj-Baia Mare in plus.
  2. Cand am pregatit dosarul pt inmatriculare, am rugat-o pe doamna de la acte sa-mi pregateasca si dosarul pentru ANAF pt TVA. Mi-a zis ca pentru motociclete si remorci nu mai trebuie. Mi-am zis in gand ca e tuta, probabil nu stie. M-am plimbat pe la cele 6-7 firme de contracte auto din jurul serviciul de inmatriculari, toti au zis acelasi lucru. ANAF era la 500 de metrii, asa ca am dat o fuga si pana acolo. Domnul de la informare contribuabili, foarte arogant, a tipat acelasi lucru, ca nu trebuie! Am incercat sa-i arat legea pe tel, dar n-am avut cu cine discuta. Pe cand am terminat cu asta la politie nu mai era nimeni ca sa intreb. De aceea intreb daca cineva RECENT a inmatriculat motor achizitionat din EU, si a trebuit sa prezinta si chitanta cu plata TVA.
  3. Salut, Ati inmatriculat recent moto nou (neinmatriculat ever ), cumparat din afara Romaniei? La ghiseul de la politie vi s-a cerut certificatul de TVA?
×
×
  • Creează nouă...