Sari la conținut

larryeo

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda CBR F4I
  • Numar Moto
    B 58 AOE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha FZR 600

larryeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Dupa cum spune si titlul,am ceva probleme cu turometrul unei Honda F4I S din 2001,am inteles ca este o problema generala,dar nu am gasit nimic concret,dicutii,ceva pe undeva. Mai exact anul trecut,releul meu de incarcare a luat-o razna,imi incarca 19,5 in ture si 14 la relanti,si am mers asa un drum Giurgiu-Bucuresti pana mi-am dat seama,pt ca mi-a fiert bateria(bine ca nu s-a ard CDI-ul) .Si la putin timp dupa ce am remediat problema,turometrul a luat-o razna,cand pui contactul ar trebuii sa faca cursa 0-16k,la mine sta intr un singur loc,unde vrea el,si la fel se misca cand vrea el,mai ales in ture sare de la sa zicem sta la 3k se duce la 12k si acolo ramane.Cer e ca nu indica mai nimic si ce inidca nu e corect. Ceva parareri? Multumesc.
  2. Salut, am si eu asa ceva de vanzare, daca intereseaza pe vre-un CBR-ist: carene laterale din fibra,sunt pentru F4I, dar cred ca merg si pe F4. 200 lei , 0765524694 Si o intrebare, la un moment dat mi-a incarcat cu 19v turata pe la 5k ture, era releul defect,a fost inlocuit,dar de atunci turometrul sta la relanti unde vrea el,rareori unde ar trebuii sa fie si merge sacadat. Intrebarea ar fii daca se repara? A mai patit cineva? Si daca se repara, unde? Eu din cate am inteles trebuie schimbata o piesulica din bord
  3. Nu, nu mai vin amenzi acasa, cam de cand s au desfiintat radarele fixe, singurele amnezi care vin acasa sunt vinieta si pod!
  4. Colantam.ro preturi foarte bune si lucreaza bine si cu materiale de calitate.
  5. 0724 012 375 Razvan Si eu tot la el ma duc cu motorul, are preturi bune si lucreaza foarte bine!
  6. Probabil sunt firele alea doua in scrut si de aici sta si stopul aprins mereu, desfa firele si izoleazale, si o sa mearga doar pe frana fata stopul pe frana. Dar cam asta e ideea, oricum nu cred ca franezi decat cu spatele.
  7. Am depistat problema, contactul e de vina daca lovesc cheia moare motorul, acum problema e cum il schimb ) ca am altul!
  8. Salut, intampin si eu o problema si cred ca e legata de aprindere, a mers f bine motorul pana cand intr o zi a inceput sa dea in nas, timp de mai putin de o sec cade turometrul, practic daca nu as fi in viteza ar muri motorul, pt ca sunt in viteza moare si porneste instant. Si asta din cate am observat se intampla cand dau intr o groapa ceva sau cand se zgaltaie motorul de la drum etc. O idee ceva, eu cred ca ceva nu face contact perfect undeva, o siguranta un fir ceva... Are cineva un FZR 600 pe aici sa imi dea si mie un cdi pt proba?
  9. Nu am facut identificarea, cel de la care am luat o, are ceva amenzi... si nu prea ai ce sa ii faci!
  10. M as baga si eu, dar as alege alta locatie, Pizzeria Lions, au o pastrama la ceaun de plangi, la fel si restul mancarurilor!
  11. Am o mica problema ca inca nu am vopsit o si e cam in 3 culori, carene rezervor si contraaripa fata rosii, fata alba si codita albastra, in talon scrie alb » Post actualizat in 08 Jun 2016 20:14 Dar in weekend, promit sa fac si codita alba!
  12. Salut, de azi sunt fericit posesor de permis cat. A, am o Yamaha Fzr din 91 si as vrea sa stiu siu eu o statie itp prin Berceni, din pacate e expirat si cam cat costa, evntual si o vulcanizare moto prin zona. Multumesc, accept si alte sfaturi pentru incepatori.
  13. Am inlocuit ambi tranzistori cu ST901T si merge brici! va multumesc
  14. Am comandat pe aliexpress bip373... probabil ceva chinezarie care o sa tina maxim 1 an » Post actualizat in 30 May 2016 15:29 Hai ca am renuntat la comanda de pe ali si am luat st901t
  15. Da unul din tranzistori e dus, mai exact Bosch BIP373 IGBTs sau pe el scrie etd41. Unde gasesc si eu prin bucuresti sau macar in ro asa ceva? sau un cdi defect are cineva?
×
×
  • Creează nouă...