Sari la conținut

Andrei Bucur

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Suzuki sv 650 1999

Andrei Bucur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Se ia una bucata sv 650s din 99 se alimenteaza doar de la PETROM cu benzina de 95. Aparent ok. Se goleste jumatate de rezervor incepe sa traga mai tare ca de obicei de ce? Multam si asfalt uscat.
  2. Sa inteleg ca aliajul din care e fabricata janta e material casant si se poate sparge...?!?! Oricum luni dau o fuga la un service. P.S. am crezut ca e ceva ce pot rezolva singur acasa. Multumesc pentru sfat.
  3. Salut. Am si eu un suzuki sv 650 model 99' si am o mica problema. In urma cu 2-3 zile am iesit din pasaj Obor spre Iancului si NU am vazut o MARE GROAPA. Acum janta spate e putin indoita. Cum ar trebui sa procedez?!? Multumesc anticipat si asfalt uscat.
  4. Multam Vlad. Am sa verific maine mai amanuntit. Momentan se odihneste in garaj... Si cam asta ar trebui sa fac si eu. Drive safe.
  5. Ms pentru sfat. Dar crezi ca am stricat ceva daca am mers cca 15km fara o bijie...?!?!
  6. Salut. Nu stiu daca am postat unde trebuie sau scriu o tampenie dar vreau sa povestesc ce am patit si poate sa primesc un sfat. Am un suzuki sv 650 din 99 achizitionat in urma cu o luna si jumatate. Totul a decurs ok. Plimbari dimineata, seara, chiar si toata ziua... una peste alta aproximativ 2000km parcurzi in doar o luna jumate. In seara asta am iesit ca de obicei la o plimbare prin orasu asta sufocant (Bucuresti) ca doar seara mai poti merge ceva mai linistit. Traversand practic tot orasu(ca na avem motor, ne permitem sa vedem si alte parcuri noapte) impreuna cu iubita mea, am constata la destinatie ca merge cam "sufocat" (specific sv 650 are 2 pistoane in V) parca pistonu din fata nu mai avea scanteie... am stat aproximativ 1 ora sa se mai raceasca motoru si am pornit spre casa. Traseu: Piata Iancului-Parc Moghioros si invers. La intoarcere a tot dat "rateuri". Bubuia atat de tare pe esapament ca am crezut pentru un moment ca am iesit la vanatoare nu la plimbare... Eu cred ca am mers fara o bujie. Exista posibilitatea sa se fi stricat ceva?!? Multam si asfalt uscat...
  7. Salut, numele meu este Andrei sunt la inceput de drum si as vrea si eu un sfat. Am un suzuki sv 650 din 99 trebuie sa schimb lichidul de frana. Care ar fii cel mai ok, dupa ce criterii sa il aleg?!? Multumesc anticipat. P.S schimbul il va efectua mecanicul.
  8. Am tot timpu grija sa ma uit la ulei. Eu am mers pe 2... Oricum multam pt sfat.
  9. Salut baieti, Am un sv650 din 99, are un tacanit/bataie cilindru fata. Unii spun ca ar fi de la distributie( lant, pastile). Aseara m-am intalnit cu un tip care spune ca ar fi de la BOLT. Imi poate spune cineva daca a mai intalnit problema. Este grav?!? Multumesc anticipat si asfalt uscat!
  10. Domnu George. 1 Nu cred ca e cazu sa jicnesti. 2 Fiind o cominitate, am cerut un sfat. 3 Aseara nu am apucat sa dau toate detaliile.( cablul a fost schimbat acum 1000km) 4 Referitor la un magazin de piese. Pur si simplu nu am chef sa ast intre 4-6 zile sa vina de la cluj... P.S data viitoare conecteaza si creierul inainte sa vb...
  11. As vrea sa pun ceva poze dar nu stiu exact unde... este rupt la 4-5cm de la manerul de ambreiaj...pe partea de aluminiu. Acolo sa fie frecarea mai mare...?!?! Si un magazin de piese pentru moto unde as gasi...?!? locuiesc un Bucuresti.
  12. Salut rideri. Am o problema cu un Suzuki sv650 an 99. Mi s-a rupt cablul de ambreiaj. Un sfat de unde as putea sa achizitionez altul...?!? Si 2 la mana de ce sa rupt dupa 1000 de km parcursi. Multumesc anticipat.
  13. Multumesc anticipat. Am incercat cele precizate mai sus si nimic... am sa dau o fuga la service... asfalt uscat baieti;)
  14. Fostul proprietar mia spus sa iau un spray cu aer comprimat... dar nu stiu ce trebuie sa fac cu el... nu vreau sa stric ceva...(
×
×
  • Creează nouă...