Jump to content

kephyr

Membru
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Motocicleta
  none

Recent Profile Visitors

225 profile views

kephyr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Salutare, E posibil sa se fi întrebat deși nu am găsit, dar aș dori să îmi cumpăr un Kawasaki er6n că prin motor, are destul așa de început și e destul de accesibil că preț, dar găsesc foarte multe variante limitate a2. Cum se procedează pentru eliminarea limitării? Mersi Asfalt uscat!
 2. Salutare moto Salaj! Am o mica problema legata de scoala moto si va cer sfatul. Anul asta m-am inscris in Cluj (unde studiez) la o scoala moto, era foarte recomandata asa ca am platit integral. Vorbisem cu instructorul prin februarie si am finalizat in martie medicale si inscris, dar ce sa vezi, in 15 martie am fost expediati de prin caminele studentesti. Urma sa incep teoria in martie si condus efectiv in aprilie. Acuma, am vorbit cu omul, imi da banii inapoi zice, dar intrebarea mea e imi gasesc un instructor in Salaj de moto bun si serios? sau mai bine raman la Cluj si fac neveta o data pe saptamana? nici nu sunt sigur daca pot da examenul pana atunci, eu am flotant pana in august, adica pana cand as fi stat normal (ca m-am gandit ca din aprilie pana in august termin scoala). O sa lucreze cineva in perioada urmatoare in situatia de alerta actuala? Si daca da, exista sanse sa termin pana prin septembrie-octombrie? Mersi anticipat!
 3. salut.o sa incep cu începutul:)) de o vreme nustiu exact dc, da simt o atracție uriașă pt motoare, asa ca am inceput sa fac research ("best beginner bike", "best motocycle to start on", " thoughts on ninja 300" si acum am ajuns la ninja 250.. cica ar fii cea mai buna motocicleta"buna" pt pt începători). Deci: permis nu am(zi nu-s sigur inca sa dau pt a2 sau sa astrpt pana dau de A , desi sincer asa macar o sa fiu limitat, ceea ce e un lucru ok, da o da fie o problema daca o savreau in 5 ani sa imi iau o 600) Bun.. altceva.. am mai condus, da nunai ocazional scutrre si mobre.. asa ca asta e subiect nou pt mine. Am 20 de ani si pana la 24 cand pot da pt a mai este. nici nu stiu exact ce intrebari sa pun:))) asa ca astept sfaturi de la "batrani" cum a scris in introducere (pe care am citit-o si e fosrte utila) aa.. am 182 si undeva la 75-80 kg . Mai pot zice ca am B-ul si sunt pasionat de biciclete )) (aici astept hate) in sensul in care am făcut deja miniture pe biciclete.. si stiu ca regulile sunt pe alocuri asemănătoare. Mersi anticipat si aper sa ne auzim.. ah. ) "Drumuri Uscate!" (?) » Post actualizat in 16 Jun 2016 10:15 Întrebarea era defapt ce implică sa toata chestia si ce trebuia sa stiu.. ce nu aflu de pe net. bugetul pt ninja 250 cred ca imi ajunge.. da mai trebuie echipament.. nu?
×
×
 • Create New...