Sari la conținut

AzoiteiAndrei

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    Yamaha FZ6 Fazer
  • Numar Moto
    nu
  • Club
    nu

Vizitatori Recenți Profil

515 citiri profil

AzoiteiAndrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut! Recent am achizitionat un set de protectii pentru motor de la Givi (Givi Tn358) pentru Fazer-ul meu. A mai incercat cineva sa monteze asa ceva? Se pot monta chiar daca am acel bug spoiler pe mototcicleta? La prima vedere pare ca ar trebui dat jos sau modificat acel bug spoiler. Multumesc!
  2. Pai motocicleta o legi de ceva...sau ii pui un blocator de disc si oricum nu cred ca fuge cineva cu motocicleta in spate in mijlocul zilei. Sidecase urile ma gandesc ca pot sa ti le ia mult mai usor.
  3. Salut! Sunt interesat si eu de acest subiect si as dori niste sfaturi in legatura cu urmatoarea speta: Merg intr-o calatori si pana sa ajung la cazare doresc sa mai opresc in cateva locuri pentru a vizita orasul etc. Daca merg cu sidecase-uri cum ma asigur ca nu ma lasa hotii fara acestea? Mersi!
  4. 930 lei in oferta, dar cauciucul spate are dot 4216. Stiam de chestia asta - cei de la care le-am luat m-au anuntat inainte sa le trimita.
  5. @AlexandruMa - Ai dreptate. Imi place ca aflu o gramada de chestii noi aici pe forum Va multumesc tuturor pentru informatiile foarte utile pe care mi le-ati oferit Intre timp am gasit o oferta (destul de ok zic eu) la Gumi7.ro si am luat Metzeler Roadtec01. Sper sa fie vremea buna maine sa le pot monta :-D Pentru cei care sunt in cautare de blugi moto: am cumparat astazi o pereche de la Dan (EchipamenteJoy) si sunt super incantat de ei. Are un mic atelier si face doar pe comanda. Eu mi-am tot cautat prin magazine dar nu gaseam nicio pereche care sa-mi vina cum trebuie. Acestia mi-au venit perfect. Nu au kevlar, dar au material antiabraziv (cica) ca si intaritura si buzunare pentru protectii la genunchi si la solduri + o pereche de protectii soft la genunchi. Recomand pentru cine vrea o pereche de blugi decenti la un pret acceptabil, zic eu. Va atasez cateva imagini sa va faceti o idee. Ai mei mai au in plus si doua buzunare de aerisire de-a lungul cracilor (o sa le fac maine poate niste poze sa vedeti exact despre ce este vorba) si mi-a cusut si fermoarul de la geaca pe care o aveam. Super baiat Dan.
  6. @AdrianB1 - https://moto.michelin.com/DC/en/tyres/products/pilot-road-2.html @walking^human - @ Florynn -
  7. @walking^human - ai dreptate in legatura cu cazul ala de 0.01%. In schimb diferenta nu e chiar atat de mica precum pare. Spre ex: daca dai pe o pereche de cauciucuri (orientate spre sportivitate) 1000 de lei si mergi cu ele 5000-6000 de km e ca si cum ai da mai mult decat dublu fata de o pereche de cauciucuri cu care mergi 12000-15000 km. Nu ma dau banii afara din casa asa ca nu as da in fiecare sezon cate 1000-1200 de lei doar pt anvelopele la motocicleta. In legatura cu tobele ai perfecta dreptate. Sincer...nu m-as fi gandit la chestia asta :-D @AdrianB1 - in le gatura cu Michelin Pilot Road 4. Le am pe lista si pe acestea insa am citit o parte din topicul dedicat anvelopelor si, din ce a inteles pe acolo, Michelin PR2 si PR4 acu cam aceeasi tehnologie, nu au facut cine stie ce modificari la ele (asta ca fapt raspuns la intrebarea initiala - merita sau nu sa platim mai mult pe anvelope?) In schimb nu stiu despre astea noi de la Michelin (Road 5). Vad ca toata lumea le lauda, ca sunt cele mai bune pe asfalt ud, ca nu stiu ce, dar pe mine nu prea ma intereseaza pentru ca nu stiu cat o sa merg pe ploaie cu motorul. Nu am gasit o comparatie directa cu concurenta de la o revista independenta sau ceva. Tu de unde ai luat anvelopele si cat te-au ajuns? @Robert Rmh - cam asa e...fiecare isi lauda produsul cum poate mai bine. @AlexandruMa - am gasit o oferta buna la Roadtech01. Sa vorbesc cu ei maine sa-mi zica ce DOT au si daca e ok le iau pe alea
  8. @walking^human - ai si tu dreptate, dar nu e ca si cum am mentionat acolo niste cauciucuri no name sau niste chinezarii. Ma intrebam daca se justifica diferenta de pret. Ce inseamna "uzura destul de accelerata"? Cam dupa cati km (la un mers normal) schimbi anvelopele mentionate - continental road attack 3? Dar despre Metzeler Roadtech01 ce stiti, cam cati km duc? Dupa review-urile citite pe net cam acesta ar fi minusul acesto cauciucuri ( http://www.tyrereviews.co.uk/Search/Size/180-55-17/Order/Rating ) @Robert Rmh - Multumesc! Cam ce bani sunt tobele? @finu - 2550 E plus 250 E transportul = 2800 E total.
  9. La Dunlop am gasit Dunlop GPR 300 - 710 lei; Si ar mai fi: Dunlop Qualifier II - 800 lei DUNLOP SPORTMAX ROADSMART - 865 lei Dunlop Sportsmart 2 MAX - 1070 lei
  10. Salutare! Ma alatur si eu grupului cu noua mea achizitie: FZ6 Fazer din 2006. Initial am cautat Hornet / CBF600 / Bandit (imi place look-ul un pic mai clasic al acestor motociclete), dar dupa vreo cateva luni bune de cautari, probe etc am renuntat deoarece nu gaseam o motocicleta in stare buna pentru bugetul pe care il aveam. Astfel am inceput sa ma uit si in afara si am gasit o motocicleta foarte buna (zic eu) in Germania. Motocicleta este din 2006 si avea 5500 km cand am luat-o. Nici mie nu prea mi-a venit sa cred ca sunt reali kilometrii, dar starea motocicletei, faptul ca are toate reviziile trecute in cartea service (cu facturile aferente atasate) si mai ales cauciucurile originale (dot 2005 ) ) m-au facut sa-mi schimb un pic parerea. De cum a ajuns acasa i-am schimbat uleiul (Motul 7100 10W40), filtrul de ulei si am vrut sa-i suflu un pic filtrul de aer (pentru ca nu gasisem unul pe stoc sa-i cumpar), dar arata ca nou asa ca nu am mai facut-o :-D. Este prima mea motocicleta si sunt foarte incantat de aceasta. Pozitia mi se pare destul de comoda (in drumul meu de acasa catre Bucuresti am observat ca dupa aproximativ 200 de km trebuia sa fac cate o pauza sa ma dezmortesc un pic), puterea mi se pare arhisuficienta pentru mine (nu am turat inca motorul mai sus de 8000 de ture), iar in oras mi se pare foarte manevrabila. Profit de aceasta ocazie sa va intreb ce cauciucuri recomandati pentru aceasta motocicleta. Am vazut ca un coleg recomanda intr-un post anterior Metzeler - ROADTEC 01 si dupa primele cautari am observat ca depasesc putin bugetul propus. In schimb am vazut alte variante la preturi mai mici. ex: Set Metzeler Sportec M3 - 700 lei; Set Dunlop GPR 300 - 710 lei; Set Metzeler Roadtec Z6 - 760 lei; Set Michelin Pilot Power 2CT - 790 lei; SET PIRELLI DIABLO STRADA - 880 lei; Set Metzeler Roadtec Z6 Interact - 880 lei Set Michelin Pilot Power 3 - 940 lei; Set Metzeler Roadtec Z8 Interact - 980 lei; Set Michelin Pilot Road 4 - 1020 lei; Motocicleta va fi folosita in proportie de 60-70% in oras, iar restul la calatorii in afara orasului. Ce parere aveti despre anvelopele mentionate si ce alte tipuri mi-ati recomanda? De asemenea intentionez sa achizitionez in viitor un set de tobe (daca le gasesc la un pret rezonabil) dar si un suport pentru topcase si sidecase, asa ca orice oferta este binevenita :-D. Va atasez si cateva poze cu motocicleta
×
×
  • Creează nouă...