Sari la conținut

Ulita

Super Membru
  • Număr conținut

    1.044
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BRASOV
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    SUZUKI GSR
  • Numar Moto
    BV 71 ULY

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CR,YAMAHA TENNERE,HUSQVARNA 610SM,HONDA HORNET,SUZUKI GSR

Vizitatori Recenți Profil

1.302 citiri profil

Ulita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ulita

    BURSA LOCALA Brasov

    Va salut,am de vanzare un filtru aer Hiflo cod:4917,absolut nou in cutie.Pret 50 lei,eu l-am cumpărat ptr.o Yamaha FZ1,dar cred ca se potrivește si pe alt model.Si cauciuc SH,in stare foarte buna 190/50/17 Michelin 2CT,dot 2013.Pret 150 lei.Relații la tel.0729161121
  2. Nu are nimeni nr.de tel a lui Romica din Codlea?Am si eu de confecționat niste suporți ptr.genti laterale textile.
  3. Cred că-mi cumpăr 2 genti textile laterale,capacitate 40 l si am deja o geanta cu magneți ptr.rezervor de 35l.Cred ca sunt si ceva dezavantaje,dar așa nu stric nici aspectul motocicletei si se pot pune si da jos foarte repede.
  4. Bugetul ari in jur la 1000 lei tot pachetul suport prindere,placa prindere,top case si spătar pasager.Iar ca mărime as vrea sa intre 2 caști.
  5. Va salut,după cum spune si titlu ma interesează ce alegere sa fac pentru motocicleta mea o Yamaha FZ1 Fazer-2007,top case mai mare sau mai mic?.De la Givi nu am posibilitatea mai mare de 37l,este prinderea monolok.Ar fi cat de cat ok ca si mărime si volum,sau recomandați ceva mai mare.Aștept părerile voastre.Numai bine!
  6. Va salut,vreau si eu sa-mi comand o casca Scorpion EXO 2000 AIR SHIFTER,ma puteti ajuta va rog cu ceva pareri despre aceasta casca.Daca port marimea M de obicei,trebuie sa-mi comand L?.Va multumesc!
  7. Nu ai ce sa repari la el,trebuie inlocuit.
  8. Multumesc TNG,sper sa rezolv. » Post actualizat in 31 Jul 2016 16:23 Domnu Taz,numai tu puteai sa faci asa caterinca!!!Ca de sfat,binenteles ca nu te pricepi,asta sigur 100%
  9. Va salut,am si eu o nelamurire in privinta martorului abs care sta aprins in bord.Motociclete este o Yamaha FZ1 Fazer 2007.Mentionez ca sta aprins de cand am fost cu ea la spalatorie,sa fi intrat apa pe unde nu trebuie,gen senzor,etc ?
  10. Mersi fain! Cred ca varianta 1 este cea mai buna(am intrebat si la fisc si a spus ca se poate)
  11. Va salut,as vrea si eu va rog ceva sfaturi de la cunoscatori.Vreau sa cumpar o motocicleta de la mine din oras,respectiv BV.Baiatul de la cine vreau sa o cumpar a luat-o din CT si nu a trecut-o pe nume nici la fisc,are doar CV si fiscalul de la cel din CT.Eu cum trebuie sa procedez sa fie bine?
  12. Da bateria jos si o mai pui din cand in cand la incarcat.La primavara o montezi pe motocicleta si o pornesti.
  13. Si pe mine m-ar interesa acest aspect.Rog detinatorii de aceste modele sa ne ajute daca se poate! Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...