Jump to content

gpapa

Membru
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About gpapa

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.aer-conditionat.com.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  FZ6S
 • Numar Moto
  ...
 1. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Si acum intrebare: cum te descurci fara ABS? A fost nevoie sa te adaptezi sau nu ai sesizat lipsa lui?
 2. A mea nu mai are baterie... Am pornit-o cand a dat zapada aia si a mers din prima, acum pe soare pauza... Pe unde e bateria la asta (FZ6S-2006)? Se poate scoate usor si pune la incarcat?
 3. Prima data nu mi-am dat seama ce vrei sa spui, insa m-am uitat la profil... si m-am lamurit. Sa o stapanesti sanatos si sa auzim de bine.
 4. Felicitari in primul rand. Este o munca si daca este utila si oferita gratis este grozav, insa 1. Nu este necesar sa il faci sa ruleze la pornirea computerului, trebuie sa lasi la latitudinea utilizatorului daca vrea sau nu, poti pune o bifa ceva... 2. Cum il dezinstalez? Trebuie sa aiba optiunea asta... 3. Este spyware, adware, troian ? Fa-i o verificare la softpedia pentru un 100% clean, sa asiguri utilizatorii ca este ok 4. Eu nu folosesc IE, deci trebuie sa verifice browserul favorit si sa il lanseze. 5. Link-ul de trafic este pentru market-curier.com, aici m-ai pierdut si l-am inchis (ma gandesc la pct 3), acum incerc sa il scot din computer... Revino cu update-uri, ideea e buna.
 5. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Vibratia este in zona 6000 de ture, iar daca nu poti retrograda, mai lasa un pic ambreiajul...
 6. Mi-am luat eu in primavara, dar nu am apucat sa merg cu ea. Pot spune ca e o senzatie ciudata cu ea si nu merge cu orice fel de casca, trebuie ceva gen SHOEI mai scurta in spate.
 7. Nu i se face automat dosar penal, ci incep cercetarile. Daca IML da mai putin de X zile (cred ca 60), se da neinceperea urmaririi penale pentru vinovat (NUP) si se rezolva ca un accident usor. Daca victima are certificat pentru mai mult de Y zile (cred ca 10), poate deschide dosar civil pentru daune morale, materiale, etc. Astea cu (cred ca...) le stiu de la politaii de la Udriste, de asta nu bag mana in foc ca sunt la fix.
 8. Multumesc pentru al doilea link, l-am salvat la mine in bookmark-uri, chiar mai devreme incercam sa fac cautari pe louis dupa FZ6, a venit la fix link-ul.
 9. @Andrei_77 si zaradi99 De unde v-ati luat tobele IXIL?
 10. Rezolvat 280 RON + 10 RON montaj
 11. Acum cand lumea alearga dupa miei si oua rosii? Acum sunt momentele alea de "nu te duci sa iei nustiuce de nustiuunde?", "nu ti-am zis ca la ora nustiucare trebuie sa mergem nustiuunde la masa?" BTW azi ma duc sa-mi pun crashpaduri la Dual Tours...
×
×
 • Create New...